-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
az FF13-hoz vannak dlc-k?
-
Vladi
nagyúr
válasz ->Raizen<- #23752 üzenetére
Folyamatban a visszakapcsolás, van itt a portálon cikk is róla.
il sole non sorge più ad Est!
-
v!ct0y
veterán
válasz ->Raizen<- #23752 üzenetére
"A fórumok tele vannak boldog japán játékosokkal, akik újságolják, hogy ma végre sikerült szeretett játékukkal játszani online"
-
v!ct0y
veterán
válasz ->Raizen<- #23759 üzenetére
Ha tudod a mail címet meg a jelszót akkor be tudsz lépni majd ha lesz psn
-
karakpecze21
senior tag
válasz v!ct0y #23760 üzenetére
Nekem már egyszer volt PS3-am, ugyan nem sokáig, mert hamar eladtam. (kellett a pénz)
Most hogy újra lett, egyszerűen nem tudtam használni a régit.jelszó emlékeztetőt sem küldött a mail címemre.x idő után nem törlik az accountokat inaktivitás miatt?
Így csináltam egy újat.
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #23762 üzenetére
Hát ezt nem tudom sajnos. De csak nem törlik már. Biztos jól emlékeztél ?
[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
válasz karakpecze21 #23762 üzenetére
nem törlik
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
őstag
válasz karakpecze21 #23764 üzenetére
Újraregisztrálni ugyanazt a címet esetleg?
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Def26
félisten
válasz ->Raizen<- #23761 üzenetére
Akkor azt kérd el Anonymus -tól.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Sanyi.mTs
addikt
heavy rain mennyire élvezetes, ha nem vagyok jó angolból?
-
Gebriel
veterán
Még mindig online.
Ma elég jó cserét csináltam azt hiszem.
A NFS HP2 cseréltem el Crysis 2 Limited edition-ra. -
anulu
félisten
nos, fogos, ravasz kerdes: ha es amennyiben multkor kaptam CFW miatt levelet Sonyektol, h raneztek a kormomre, es hagyjam abba, utana nem mentem PSN-re. ha most visszajon es visszamegyek OFW 3.60-ra, akkor lehet bajom? eselyes, h banolnak? ugyebar rogziti az inditott programok listajat a rendszer. ha kitorlom, akkor akar "kezdhetek uj lapot"?
probalkozni nem akarok, mert ha banolva lett a konzolom, akkor nem fogok OFW-t felrakni...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
dagoniat
tag
Végül is mikor kerül visszaállításra a PSN?
Szerda volt a határidő, de még ma sincs semmi változás. :-( -
anulu
félisten
válasz ->Raizen<- #23775 üzenetére
nem tudom... valahogy idonkent jo lenne, de nem tepem a keritest miatta. azt viszont nem akarom, h a "banoltunk, ez van" fogadjon miutan OFW 3.60-at felraktam.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Mappa
addikt
Tourist Trophy PS3 nem adják ki??? vagy tudom is én Tourist Trophy 2 néven ....PS2 nagyon tetszett és semmi értelmes motoros játék nincs PS3-ra
nem kötelező megadni
-
Gebriel
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Gebriel #23784 üzenetére
Nem rossz, bár adatvédelmi aggályokat azért felvet a dolog. Ha meghibásodik a gép, akkor már biztonsági mentést nem tudsz csinálni és törölni sem a privát tartalmaidat, így marad az, hogy kiveszed a HDD-t, magad megformázod PC-vel (teleírod nullával), majd visszateszed a gépbe és így adod le, így nem fognak csámcsogni a felújítást végzők a privát fotóidon, zenéiden, filmjeiden, letöltött játékaidon, stb. Inkább az 1 éves garanciaidőt tolták volna ki 2-3 évre, vagy a 3 éves méltányossági garancia idejét 5 évre. Tudom, bilibe lóg a kezem.
Get Moded!
-
Zigur
senior tag
Itt röviden ismertetik a Sony levelét a PSN betöréssel és adatlopással kapcsolatban két US szenátornak :
http://www.gamespot.com/news/6312141.html?tag=topslot;thumb;2
-
heihachi
addikt
válasz karakpecze21 #23792 üzenetére
Te konkrétan függő vagy
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
vaksi8
senior tag
válasz karakpecze21 #23794 üzenetére
Szia!
Lehet nem nagyon fogod tudni élvezni,mert a sok sherif rangos marha akik már játék megjelenés óta játszanak és megvan minden fegyver arzenáljuk,szana-szét fognak lövöldözni úgy hogy még menekülni sem fogsz tudni a kezdő csacsiddal. -
v!ct0y
veterán
Lassan letelik a "jövő hét" és még mindig semmi. Kezd tele lenni a bakancsom.
-
HardRic
addikt
válasz vaksi8 #23795 üzenetére
Ez elég elszomorító számomra is. Júniusban fogok PS3-at venni, RDR pedig az első beszerzendők között van (storyt már kijátszottam xboxon, imádom, ps-re pont a multi miatt venném). Remélem azért bele lehet rázódni, és nem abból áll az egész, hogy respawn=>halál=>respawn=>halál.
-
Gebriel
veterán
válasz karakpecze21 #23792 üzenetére
Kb nekem is ez lenne a reakcióm, de most a Crysis 2-vel el leszek offline-ban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs