-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz jookomak #24030 üzenetére
Szerintem érdemes lehet belevágnod, bár kétlem, hogy 50 eFt-ot kapnál egy 2 év 2 hónapos FAT-gépért.
A mentéseket akár egy pendrive-val is át tudod vinni, bár vannak olyan játékok, amelyek nem támogatják a mentések átvitelét, így azok nem fognak működni az új gépeden.
A konzolboltokban érdemes első körben szétnézni és rá kell kérdezni, hogy adnak-e rendes Sony garanciát, de pl. multiknál is ki lehet fogni jó pakkban PS3-at korrekt áron, ha épp akciózzák. Ott tuti Sony garit adnak.
Én is gondolkoztam egy időben rajta (nekem már csak 2 hónap van a méltányossági gariból), de aztán úgy voltam vele, hogy nem válok meg a FAT-től, mert nekem egyrészt jobban tetszik, mint a Slim, másrészt meg semmi baja mai napig (kop-kop-kop), a hűtés is teljesen korrekt, nem pörög fel hamar a ventillátor. Ha letelik a 3 év, szétszedem, kitisztítom, újrapasztázom és reménykedek, hogy még elmegy 1-2 évet.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest