- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz tasiadam #872 üzenetére
Volt (van is, valamelyik szekrénybe) NAS-om, de lassú volt és nem akarok több eszközt, inkább egy proxmoxba sűrítem amire szükség van. Az adatok egy 2 TB-os HDD-n vannak, nincs is tele, innen ment egy másik HDD-re, asszony fontos cuccai Gdrive-ba is mennek, családi fotók, stb. egy régi HDD-n is vannak külön. Az én "fontos" dolgaim (régi munkák, stb.) ha elvesznek akkor se sírok, nem hiszem, h visszatérek a grafikai melókhoz.
Hmmm... de most, hogy mondod, a régi NAS valahol eldugva backupnak jó lehetne. de nem, nem kell még több bizbasz, a család így sem tudja mi merre van.
Az okosotthon topicban hícvták fel rá a figyelmet, h úgy "építkezzünk", ha elüt az autó, a család ne maradjon fűtés, világítás, kapunyitó, stb... nélkül.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest