- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Megosztanék egy történetet illetve egy kérdésem is lenne.
Rendeltem Kínából egy BT fülhallgatót és egy névjegykártyatartót, egymástól függetlenül.
Mindkettőhöz adtak tracking numbert.
A BT fülhallgatónál láttam, hogy a csomag már az adott postán van 2 napja, gondoltam elmegyek érte, felveszem.
A hölgy nagy nehezen kiadta a csomagértesítőm nélkül amit nem kaptam meg a postától, ugyanis csak azt láttam a tracking oldalon, hogy sikertelen volt a kézbesítés.
Otthon kibontom, mi van benne? Hát a névjegykártya tartó...
Kiderült, hogy ez a csomag már rég ott csücsült náluk... és csak a szerencse miatt kaptam meg, ugyanis nem kaptam róla értesítőt.
Ugyanis abban a tudatban vettem át, hogy ez lesz a BT fülhallgató.Másnap visszamegyek a postára, mondom, hogy szeretném átvenni a BT fülhallgatót tartalmazó csomagot (itt már nem a nevemet mondtam, hanem a ragszámot), most hálistennek egy másik jó képességű hölgy ült a pult mögött, természetesen ő is elkezdett okoskodni, hogy értesítő így meg úgy...
Elmagyaráztam neki, hogy k*rvára nem kaptam erről sem semmilyen értesítőt.
Szintén kiadta nagy nehezen a csomagot. Ebben már az volt amire számítottam.A kérdésem: hogy a retkes p*csába lehet az, hogy nem kapok értesítőt a bejövő levelemről?
Mi van, ha nem nézem a trackinget? Akkor az örökkévalóságig várhatok a csomagomra?Ez a a magyar posta egy vicc.
És a másik kérdés: hogyan tudhatom meg, hogy egy adott címhez melyik posta tartozik?
Várok még egy csomagra, csak sajnos ennek a csomagnak nincs trackingje, és ráadásul egy másik címre rendeltem.
Kb. már 1,5 hónapja meg kellett volna érkeznie...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz optikus #7151 üzenetére
A megoldás erre az, hogy írni kell panaszlevelet az ugyfelszolgalat@posta.hu -ra (elméletileg 30 napon belül válaszolnak rá).
Illetve socail media (google+, fb, stb.) felületeken lepontozni az oldalt szöveges véleménnyel együtt.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz gaben22 #12387 üzenetére
Azt hiszem megvan...
Emlékszem, hogy a Packeta küldött egy SMS -t, hogy valami csomag átvehető, de mivel se a csomagszám, se a Packeta nem volt ismerős, hogy velük intéznék bármit is, ezért figyelmen kívül hagytam... meg ugye egy olyan címre jött vmi, amire én nem kértem semmit se, azt hittem vmi átverés.
Illetve az AliExpresses nyomkövetőt használtam ami nem listázta ezeket a részleteket.Amúgy ez mióta van így?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest