- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz Kicsirics77 #4792 üzenetére
Tegnap elvittem a kutyat setalni, mindenki csodalkozott milyen lelkes vagyok . 1 km-t legvonalban siman atvitt az eredeti kis antennaval. Egyedul a trafohazaknal ahol a nagyfeszt alakitjak at, ott volt egy kis alapzaj.
Ma elmentunk bevasarolni, a nagyobb 40cm-es antennat tettem fel es az autoban ulve mar nem volt olyan jo a vetel, kb 2km-nel a legalacsonyabb zajzarnal nehezen veteleztem a masik felet az autoban ulve, valoszinuleg arnyekolt a kaszni.
5 km-nel a parkolobol sajnos neha neha lehetett valamit hallani, a zajzar szintjet nem erte el a forgalmazas.
Lehet ha kikapcsolom a zajzarat akkor tudnam vetelezni a masik radiot, majd jovo heten ujratesztelem.
Kicsit csalodas, 5watt-tol vartam volna 5km-es hatotavot egy sik videken ahol alacsony epitesu hazak es fak vannak. Megjegyzem, a pmr frekin probaltam a tesztet.
Feltettem az egzumer-t, aztan rajottem hogy csak fm-ben lehet adni, ssb-ben nem.
A hatotavot leszamitva nagyon szuper kis radio.HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest