- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootmin
tag
válasz Atomgeszi #68655 üzenetére
Ha neten rendeled, pl. az Edigitaltól, akkor 8 munkanapon belül (vagy most már talán 14?) elállhatsz a vásárlástól. Max. egy visszafele szállítás költséget buksz a dolgon.
Egyébként személyes tapasztalat, hogy az üzletben egymás mellett nézve az X60, ST60,GT60 triót az előbbi vibrált legkevésbé. Gyakorlatilag észrevehetetlen volt a vibrálása, míg a másik kettőről ezt nem állítanám.
Abban más féle panel van, ami alig vibrál, ezt nem csak én állítomHozzátenném, hogy a boltban neccesnek tűnő, azóta már a nappalinkba került GT60 kicsit szokva egyáltalán nem zavaró számomra sem, bár PC monitornak nem használnám, szerencsére nem is arra való. Perifériából látva, világos képnél néha eszembe jut hogy ja hát ez plazma, vibrál, de filmnézés közben fel sem tűnik.
(érzékeny szemű vagyok,CRT monitor, fénycső őrületbe tud kergetni)Ami még fontosabb: eddig egyetlen vendégünk se jegyezte meg, hogy miért villog ez a ***?
(Csak azt, hogy minek kellett ekkora TV-t venni Pedig csak 50" )Szerintem ne aggódj
-
salapp
addikt
válasz Atomgeszi #68655 üzenetére
Nálunk már éppen 3 éve van az elődje, az x20. Én kikészülök sajnos a mostani full hd panák vibrálásától. (Egy hipermarketből menekülök, mert 15 perc után már ég-folyik a szemem a xarul elrendezett fénycsövektől, szóval elkönyvelhetjük, hogy én erre a dologra érzékeny vagyok, méghozzá nagyon)
Szerencsére még időben rájöttem erre, mert már egyben volt egy 50GT60-ra a mag, de így hagyom.
Szüleimnél van 42x60, true cinema és felesleges "képjavítók" kikapcsolva ill. minimumon. Nem látok zavaró vibrálást.
Jóbarátomnál pár hónapja 50x60, ott sem. Most egy másik ismerősöm vett, előbbieken felbuzdulva egy 42x60-at, az elég régi 72-es crt után pont azt mondta, hogy "ennek milyen szép, nyugodt a képe."Szüleimnél van Eurosport1-2 HD, mostanában szoktam arra járni és mindig nézem a teniszt. Fantasztikus élmény.
Amennyibe most a madarasban kerül, annyiért már tényleg nem lehet semmi x60-hoz fogható képminőségű új készüléket venni.Én Ferenc krt-i panashopban megnéztem az 50x60-at és beálltam(guggoltam) elé 2,5 méterre. Egy BDRip szerintem már nem lenne rossz ilyen távról, de egy átlagos - akár digitális - sd tévéadás...Nem lenne valami nagy élmény (persze lcd-n már csak maszatháború volna).
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest