Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rootmin

tag

válasz Atomgeszi #68655 üzenetére

Ha neten rendeled, pl. az Edigitaltól, akkor 8 munkanapon belül (vagy most már talán 14?) elállhatsz a vásárlástól. Max. egy visszafele szállítás költséget buksz a dolgon.

Egyébként személyes tapasztalat, hogy az üzletben egymás mellett nézve az X60, ST60,GT60 triót az előbbi vibrált legkevésbé. Gyakorlatilag észrevehetetlen volt a vibrálása, míg a másik kettőről ezt nem állítanám.
    Abban más féle panel van, ami alig vibrál, ezt nem csak én állítom ;)

Hozzátenném, hogy a boltban neccesnek tűnő, azóta már a nappalinkba került GT60 kicsit szokva egyáltalán nem zavaró számomra sem, bár PC monitornak nem használnám, szerencsére nem is arra való. Perifériából látva, világos képnél néha eszembe jut hogy ja hát ez plazma, vibrál, de filmnézés közben fel sem tűnik.
    (érzékeny szemű vagyok,CRT monitor, fénycső őrületbe tud kergetni)

Ami még fontosabb: eddig egyetlen vendégünk se jegyezte meg, hogy miért villog ez a ***?
    (Csak azt, hogy minek kellett ekkora TV-t venni :D Pedig csak 50" :N )

Szerintem ne aggódj ;)

• salapp

addikt

Nálunk már éppen 3 éve van az elődje, az x20. Én kikészülök sajnos a mostani full hd panák vibrálásától. (Egy hipermarketből menekülök, mert 15 perc után már ég-folyik a szemem a xarul elrendezett fénycsövektől, szóval elkönyvelhetjük, hogy én erre a dologra érzékeny vagyok, méghozzá nagyon)
    Szerencsére még időben rájöttem erre, mert már egyben volt egy 50GT60-ra a mag, de így hagyom.
    Szüleimnél van 42x60, true cinema és felesleges "képjavítók" kikapcsolva ill. minimumon. Nem látok zavaró vibrálást.
    Jóbarátomnál pár hónapja 50x60, ott sem. Most egy másik ismerősöm vett, előbbieken felbuzdulva egy 42x60-at, az elég régi 72-es crt után pont azt mondta, hogy "ennek milyen szép, nyugodt a képe."

Szüleimnél van Eurosport1-2 HD, mostanában szoktam arra járni és mindig nézem a teniszt. Fantasztikus élmény.
    Amennyibe most a madarasban kerül, annyiért már tényleg nem lehet semmi x60-hoz fogható képminőségű új készüléket venni.

Én Ferenc krt-i panashopban megnéztem az 50x60-at és beálltam(guggoltam) elé 2,5 méterre. Egy BDRip szerintem már nem lenne rossz ilyen távról, de egy átlagos - akár digitális - sd tévéadás...Nem lenne valami nagy élmény (persze lcd-n már csak maszatháború volna).

[ Szerkesztve ]

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

• Gabor970

addikt

Legtöbb tescoban van 42X60, nézd meg azt! Méreten kivül gondolom nagyjából azonos a képminőség. Nehogy feleslegesen "rászopódj". ...micsoda szó??? :(((

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

Új hozzászólás Aktív témák