- Milyen SSD-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz hunspikey #13617 üzenetére
A beépített médialejátszó nem képes 24p-re, a tévé, külső forrásról, tökéletesen megjeleníti azt.
A tévé az képmegjelenítő, nem lejátszó, ezt tudomásul kell venni! Az, hogy beleerőszakoltak egy extra funkciót, az ugyanúgy sz@rt sem ér, mint ahogy webböngészője sem egyenértékű egy PC-vel. Azért teszik ezeket a tévékbe, mert valamelyik idióta koreai marketinges kitalálta
és a többiek kénytelenek utánuk menni. Kivéve a Sonyt, mert a VT50-nel arányban lévő HX850 csúcsmodelljük (730000 Ft) szinte semmit nem tud lejátszani és csak FAT-ot kezel.
Senki nem mondta, hogy csak 100000 forintért lehet jó lejátszót kapni, de azt szintén tudnod kell, hogy ami igazán kiváló, az tévé árban van. Miért adnák fillérekért a videólánc egyik szemét, amikor a másik 700000 forint, hol lenne az arányban?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vMk^
csendes tag
Sőt... akkor már mindent játsszon! És persze jó a meglátás Béci részéről, nyilván nem fogok még csak a TV fele árért sem mediaplyert venni. Örültem, hogy ezt össze tudtam kapargatni rá. És nyilván többre megy az ember minőségben is ha dedikált komponenst használ.
Tényleg csak az a baj, hogy belerakták a lejátszót, és csak félmunkát végeztek ezzel. Ha nem rakták volna bele, akkor valószínűleg nem lenne sírás, hogy mit nem visz és stb.[ Szerkesztve ]
-
norral
aktív tag
Azért azt megemlíteném, hogy semmi sem tökéletes, egy külső mediaplayerrel is meg lehet szívni.
Nekem Dune 101 van, és szerintem szuper kis
szappantartólejátszó. Visz mindenfélét, amit manapság kell. Ez még nem 3d-s, meg a HD hangok néha kifognak rajta, de engem ez sem zavar, mert egy sztereó rendszerem van.Ha leírod ide az igényeid, akkor segítenek.
Sajnos a beépített médialejátszó is csak egy marketing bullshit, egyikben sem az igazi, ahogy DM-Fan írta, ezt követeli meg a piac, csak azért van benne egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest