- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjonino
tag
válasz Osynho #73883 üzenetére
Nem tudom letesztelni, mert itt Pécsett nincs a boltban. Ha veszem, akkor látatlanban kellene vennem a MM internetes felületéről.
De azt hiszem rossz helyen kérdeztem. Ahogy a válaszokból látom, ebben a fórumban senki sem járatos az olcsóbb kategóriában.
( Ez egyébiránt jellemző a különböző termékek rajongói fórumaira. A csúcskészülékekről mindent meg lehet tudni belőlük, de sajnos a belépőszintet csak azok veszik, akiket nem érdekel annyira, hogy írjanak is róla.) -
robi-k
őstag
válasz liszi70 #73902 üzenetére
Köszönöm
Előtte egy Panasonic 46G20E plazma volt/van, amit szintén megtartok, legalább végre a nejem és a lányom nem fognak veszekedni, ki és mit nézzen a TV-n, és néha - talán - az egyik TV-n én is nézhetek valamit a saját szórakoztatásomra (pl. egy jó akciós filmet, amit viszont a lányok nem szeretnek és nem is érdekli őket)(#73900) Cha-b
Az én esetem egyedi (egyedi beszerzési forrás és ár csak nekem). De annyit elárulhatok, hogy jóval alacsonyabb áron kaptam meg a TV-t, mint amit pl. az árgépen lehetett látni.[ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
Nincs valakinek komplett csomagja (képek) plazma teszteléshez?
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz liszi70 #73881 üzenetére
Pontosan ugyanolyan volt már a PV70 (2007-es modell egyébként) felépítése is, mint a mai aplazmáké: elől plexilap, mögötte a dupla üveg, a két üveglap között a kapillárisokkal. Ez a dupla üveg tört össze a képen látható TV-ben is, a plexi ép, legalábbis telibe ott van és mögötte látszik az összetört panel (az 5. képen láthatod, ahogy megcsillan a vaku fénye a plexin, ami mindenhol kávától káváig megvan).
A szervizmenü majdnem ugyanaz volt a 2007-es modellek esetében is, mint a későbbieknél, csak nem kellett a belépés után bolyongani benne, mert ott volt alul az órában kifejezett üzemidő, meg a bekapcsolások száma is:
1. "F" gomb az oldalpanelen.
2. Folyamatosan nyomni a hangerőcsökkentés gombot az oldalpanelen.
3. Közben a távirányítón 3x megnyomni a "0"-tEkkor dinamikus képmód-szerű kontraszttal jelenik meg a szervizmenü. Kilépéshez Exit gomb, vagy a TV ki-, majd visszakapcsolása. Semmihez más nem nyúlni!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mandju
senior tag
köszönöm szépen. csak beégést szeretnék keresni....
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
cszn
őstag
válasz MasterMark #73912 üzenetére
Hát sajnos.
-
Zoliy
tag
Sziasztok!
Végül csak sikerült megvennem azt a Panasonikot amiről az infot kértem. Nagy nehezen haza cipeltük és láss csodát nincs semmi baja a hdmi portnak... Ugyhogy 100€ lett egy jo Panasonic TH-50PZ70E. Ennél hol lehet megnézzni hàny òràt ment? A tàvkapcs olyan mintha nem is hasznàltàk volna.. -
Konfigos
őstag
Sziasztok!
LG Electronics 50PB5600 mi a véleményetek erről a készülékről?Pro/kontra érdekelne főleg,mennyivel jobb vagy rosszabb egy mai plasma tv mint egy lcd?Régóta nem követem már a dolgokat,teljesen homály az egész.Ilyesmi árkategóriába keresek tv-t,kb ebbe a méretbe,van esetleg jobb amit ajánlani tudtok?Köszönöm a segítségetek!
ÜdvMod: Az kimaradt hogy főleg filmnézésre lenne használva,semmi játék vagy hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi: adott egy fél éves, 1.5+2 év garis Panasonic TX-P50X60E 110.000Ft-ért és egy új, MédiaMarkt LG 50PB660V 120.000 Ft-ért. A hálószobába lenne, csak tv nézésre, semmi extra, SD adás + HD sport adás. Melyik lenne a jobb választás?[ Szerkesztve ]
-
Hsanyika1
senior tag
válasz gabika0013 #73932 üzenetére
üdv!Szerintem panasonic!
-
mandju
senior tag
Na, holnap én s boldog tulajdonosa leszek egy 55vt50-nek... kíváncsi leszek, mit tud nyújtani a g30 után...
-
janos666
nagyúr
válasz mandju #73934 üzenetére
Főleg a mozgás lesz sokkal kellemesebb érzetű, na meg "zajkontúr"mentesebb (és THX módban a kontraszt is jobb, bár annak az érzéséblő visszavesz, hogy a 2.2-es gammától is laposabb, nem még a sötétbe való 2.4-től).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
István 67
tag
Sziasztok! Nem ide vágó téma , de véleményetek szerint T-home iptv vagy a T-sat tv képminősége a jobb? Jelenleg T-home iptv tv-m van ,de a hd adások is csak 720p-ben jönnek és néha kockásodik rendesen a gyors mozgásoknál a VT is?
-
DougButabi
tag
Ha már filmek és letöltés!
Én még emlékszem, amikor bejöttek a DVD-k, akkor találták ki a régiókódot, aminek egy célja volt, hogy az iszonyat magas színvonalon élő amerikaiaknak olcsó legyen a film, a magyaroknak meg piszkosul drága.
Szóval nekem hiába akcióznak. Megsértődtem....
-
mandju
senior tag
válasz mandju #73934 üzenetére
Még egy dolog... egy 5 ajtós audi a3-mal akarom elhozni az 55vt50-et...
doboz nélkül elméletileg állítva pont befér a hátsó ülésre... ahogy leméregettem a kocsi belsejét
ha netán nem így lenne, akkor szerintetek el lehet hozni fektetve a csomagtartóban bécsből?
ez 75km, amiből kb 60 km autópálya... vagy ez a megoldás mindenképp felejtős?
-
kk831228
addikt
válasz gabika0013 #73932 üzenetére
Mindenképp a pana...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
z123456789
addikt
válasz mandju #73938 üzenetére
Én egy 2004-es opel agilával szállítottam a TV-met. Az csak egy 50-es volt, dobozzal. Hátsó ülések eldöntve, segéd az anyósülésen nyomorogva, és még így sem volt teljesen függőleges, ráadásul épp hogy befért. Ki volt centizve. Ha nem is dobozzal rakod be a kocsiba, valamivel gondolom csak kibéleled, tehát lesz még annak terjedelme a TV dimenzióin kívül is. Fektetve szerintem full para, akkora felületnek van feszültsége rendesen. Tök mindegy hogy autópálya vagy sem. Kocsira visszatérve, egy a3 csak alacsonyabb mint egy agila. Ezt szerintem jól gondold át.
Tényleg nem okoskodás, csak viszonyítás miatt. Sok sikert hozzá, várjuk a beszámolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest