Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • panada

    tag

    válasz Dudee #70826 üzenetére

    Igen, UPC. Közölték telefonon előzetesen, hogy csak címre tudják kiküldeni a kártyát, ilyen ügyben ne menjek be ügyfélszolgálatra, mert ott nem tudnak adni. Mondom, hogy jó, de a beltérit hogy adom vissza? Ja, amikor átvettem a kártyát otthon, másnap vigyem be a cuccot az ügyfélszolgálatra… Mi van? Kérdeztem, hogy ha kiszállítási címnek az ő ügyfélszolgálatukat adnám meg, ott venném át a kártyát és rögtön le is adnám a beltérit, az jó? Nem, csak szolgáltatási címre vihetik ki a mediacard-ot. Oké. Mikor jönnek x napon? 8-20 óra között. Nem volt több kérdésem.

    Még azt ajánlották fel, hogy saját kolléga hozza ki a mediacard-ot, beüzemelés címszóval, és akkor ő elviheti a beltérit is. Igen ám, de ezért a „beüzemelésért” meg pénzt kérnek, a kártyát meg gondoltam talán én is el tudom magamtól helyezni a TV-ben. Szóval horror volt. Neked meg adtak ezek szerint egyből ügyfélszolgálaton. Lehet, hogy kár volt kérdeznem előzetesen telefonon..

    Viszont rögtön az összes HD adás ment 1-1,5 hónapon keresztül, mintha új ügyfél lennék (beetető-kedvezmény), és csak utána kódolták le az alap HD adáson felülieket.

    A beltéri nálunk is állandóan ki-be kapcsolgatott, pörgött, stb., rohadt idegesítő volt (ill. a hálószobában még mindig ez megy). Nem tudom, ez miért van, de zavaró. A VT60-on keresztül nem foglalkozom felvétellel, így arról nem tudok nyilatkozni.

    Viszont a TV-nél azt olvastam, hogy ha kép a képben funkciót akarsz, vagy miközben megy a felvétel, mást is akarsz nézni, akkor kell még egy mediacard.

Új hozzászólás Aktív témák