Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosszus87

    senior tag

    válasz Dave567 #60423 üzenetére

    Nem növekedett meg a villanyszámlám, a plazma fogyasztásról szóló legendák manapság nem helytállóak. A modern plazmák, már gyakorlatilag átlagfogyaztásban hasonló szinten vannak, mint a sima, nem ledes lcd-k!
    Az 50UT50-em átlagban olyan 170w körül fogyaszthat, egy ugyanekkora ledes lcd meg mondjuk 80-100w-ot, a ps3 is kajál annyit mint a tv-m, a PC-m meg jóval többet is. 8-10 éve egy ugyanekkora plazma átlagfogyasztása 4-500W is lehetett, akkor terjedtek el a rémhírek a fogyasztásról, ami sajnos mai napig él az emberek tudatában. Fontos tudni még, hogy a plazma fogyasztása nem állandó, világos képtartalomnál többet, sötétnél kevesebbet eszik, így jön ki egy átlag. Egyébként olyan rengeteget nem megy nálam a tv, napi 3-4 óra átlagban és vannak napok, hogy egyáltalán nem, tv műsorokat szinte egyáltalán nem nézek, szinte csak film+játékra van használva.

    Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

Új hozzászólás Aktív témák