Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz26

    senior tag

    Egyre jobban kezd idegesíteni a pixelhibám (ma átnéztem az ajándék LCD-t, és nyilván azzal semmi baj sincs... csak annyi, h LCD :DDD). Az ezzel kapcsolatos ügyintézés pedig...
    Felvettem a kapcsolatot a bolttal, ahol vettem, küldtem nekik képet is, de csak azután álltak normálisan hozzám, h elég erősen előhoztam, h ha nem tudunk megoldást találni akkor elállok a vásárlástól. Közben írtam a Video-part Kft.-nek is mellékelve a képet, ők a kép alapján azt válaszolták kérjek cserét a bolttól. Mindent elküldtem a boltnak még tegnap este amit kértek (+a hivatalos szervizzel folytatott levelezésemet is), ma még nem válaszoltak, ezzel még nagy gond nem is lenne, mert hivatkoztak rá, h felvették a kapcsolatot a beszállítóval és továbbítják majd felé a dolgaimat. De holnap már mindenképpen megkeresem őket, és azt követően naponta többször, ha nincs eredmény akkor pedig a 7. napon megy vissza, amit viszont nagyon szeretnék elkerülni, mert a tv alapvetően szuper.

    Két kérdésem lenne:

    A Pana plazma pixelstruktúráját valaki eltudná nekem magyarázni. Amit találtam az alapján nem egyforma méretű cellák vannak, azt tudom, h egy pixel az 3 különböző színű alpixelből áll, de a különböző méretű cellák is külön pixelnek számítanak, vagy hogy kell ezt elképzelni? (nem kéretik kiröhögni, ha nagyon láma a kérdés :DDD)

    Azt már sikerült kideríteni, h dead pixelem van (semmilyen tartalomnál nem villan fel), és így néz ki:

    Hozzáértőktől kérdezném, h ez hány halott pixelnek számít?

    Azért szeretnék képbe kerülni, mert nem akarom magam hagyni egyszerűen lerázni (de vicces ez... kiváncsi lennék tőlünk nyugatabbra is így működnek-e a dolgok...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák