Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fogash

    tag

    válasz DM-Fan #39331 üzenetére

    miből van a falad? Az azért sokat számít, egy ytonggal közel se lehet akkora port csinálni (pláne nem gipszkartonnal), mint egy jó keményre kiégetett téglával. Indulj ki abból, hogy ha sima téglafalba fúrsz egy közönséges lyukat, akkor az onnét kijövő téglaport a sima porszívók nem képesek nyomtalanul felszívni a fehérre festett falról (mondjuk az 1cm vízszintes felületről, ami a lábazatként felragasztott járólapok tetejét, felső élét jelentik). Ha meg beletörölsz, szárazon olyan, mint egy színes kréta, nedvesen meg mint a vízfesték. Szóval azért annyira nem egyszerű az élet, egy berendezett, beszőnyegezett szobában örökre ott bír maradni a téglapor...

    tisn: "Azert a 200-300k-s ipari porszittyok mar nem mennek tonkre, es jol is szivnak, de persze rengeteg por marad igy is. Nekem van horonymarom, es sima porszivoval hasznaltam, nem nagyon szerette"

    mint írtam, a SIMA porszívót ki lehet vele nyírni egész könnyen. Egy méter horonyért meg nem vesz (tán nem is bérel) az átlag-user 300eFt-ba kerülő porszívót.

    Ja, amúgy ha úgyis van hozzá asztal, akkor miért nem ÁLL a tévé, miért akasztod a falra? A tévé saját lába csodásan elrejti az összefogott kábeleket. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák