Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz kovadika #34414 üzenetére

    "Ennek a mostaninak tényleg csak akkor lenne értelme, ha az ST60-at lejebb pozicionálnák árban. Nem azt mondom, hogy az UT szintjére, de legalább az UT és az ST közé."

    Szerintem ez be is fog következni. Muszáj.

    "Személy szerint az X széria erőltetésével hagynék fel. HD-Ready plazma készülékeknek egyszerűen nem látom létjogosultságát."

    Pedig nagyon is van neki! Nagyon-nagyon sokan csak SD-adásokat néznek (itthon különösen), hiába digitális a platform, csak SD-t kapnak és nincs is igényük többre, ahogy BD-t sem vesznek, mert bőven kielégíti őket a DVD is, ami árban is jóval elérhetőbb számukra, valamint letöltéseknél is a DivX-et/Xvid-et preferálják. Ezen felhasználóknak bőven elég - sőt, mondhatni jobb választás a HD-Ready, ugyanis ezen tartalmaknak még kedvez is az alacsonyabb felbontás, arról már nem is beszélve, hogy magát a készüléket is olcsón megkapják. Aztán ott vannak a viszonylag nagy nézési távolságok és az a tény is, hogy az emberek ódzkodnak a nagy méretű TV-ktől - a legkelendőbb méretkategória mai napig a 40"-42". A kettő kombinációja megintcsak a HD-Ready felbontásnak kedvez. Kell az a HD-Ready, nem véletlenül nem szanálják, szerintem mai napig jelentős piaci rést töm be és fogy is rendesen. Költséghatékony megoldás egy CRT-ről történő váltás esetén: első lapostévének tökéletes, ideális belépő a digitális világba.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák