Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz kovadika #32978 üzenetére

    Bolti körülmény még nem perdöntő, ott kisebb vibrálás otthon nem feltétlenül lesz zavaró, nem biztos, hogy látszik. Kedves barátomat rábeszéltem, hogy cserélje ki a 42G30-at 50GT50-re. Hétvégén beüzemeltük, kalibráltuk és nekiestünk a Veszprém-ATM kézimeccsnek HD-ben. 12 órás állapotban is csodaszép képe volt, annak ellenére, hogy semmi értelme nem volt a színhelyességgel foglalkozni, mert úgyis változik a képe néhány 100 óra után, de nem hagyott nyugodni a vérünk :) A gazdája fülig érő szájjal nézte, ahogy a családja is.

    Nekem a kép jobb és bal alsó csücske, ami nagyjából a periférikus látásomba esett ( itt a közvetítés milyensége miatt sokkal világosabb volt a kép, mint a középpontban.) olyan szinten vibrált, hogy hülyét kaptam tőle. Míg a mellettem ülők ebből szerencsére semmit sem láttak, élvezni fogják ahogy a G30-at is élvezték. Remélem javul nálad a helyzet, nem esel abba a néhány százalékba akik szerencsétlen módon vibrálni látják azt a kiváló tévét.

    szerk: természetesen athalainak is ment.

    (#32980) Dorian

    Megfigyeltem, hogy akik CRT után váltottak plazmára, sokkal kevésbé érzékenyek rá, mint akik CRT után LCD-re, majd ezután próbálkoztak plazmával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák