Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Heffi

    őstag

    válasz milszab #26220 üzenetére

    Megéri!
    Nem éri meg!
    Ezt csak Te döntheted el, mert Te tudod neked mi éri meg.

    Én Karácsonyra vettem a tv-t. Amikor nekiszaladtam úgy volt, hogy led háttérvilágítású készülék lesz, de annyit kutakodtam a neten, hogy kigyógyultam a led tévéből. Én egy energiatakarékoskodási lökött ürge vagyok, keresem az A++++++-s készülékeket, a napenergiát meg mindent, amivel spórolni lehet, de addíg olvastam a teszteket, amíg rájöttem, hogy ebben a félmilláig tartó árkategóriában a komprumisszummentes megoldás a plazma.

    Panbuzi vagyok, és nagyon akartam egy IPS paneles 47"-s WT50E-t, de ahogy elkezdtem olvasni, nem igazán találtam best buy értékelést egyik LCD-re sem, de a VT50-es plazmára annál inkább. Bementem egy panashopba, hogy személyes tapasztalatom is legyen a készülékkekkel kapcsolatban, és épp az eladó hívta fel a figyelmem a GT50-re, hogy sokkal jobb vétel mint a VT50.

    Amikor elvetettem a GT50-t, az azért volt, mert november környékén még 380ezer körül volt az ára, a VT meg alig került többe, mint a 2 szemüveg ára, amit adtak hozzá.

    Az Aréna Plázában lévő shop-ban néztem meg a készülékeket, s meglepődtem, hogy a GT 50 már csak 320eFt. Sőt még akció is volt, hogy adnak hozzá 2 db szemüveget, igaz nem a panát, hanem valami univerzálist, de az is jobb mint a semmi.

    Az élet vicce, hogy amikor regisztráltam a Panashopban és beraktam a kosárba a GT-t, még járt hozzá a szemüveg, de amire aktiváltam a megrendelést, már lemaradtam a hemü akcióról. :W

    Na most nézzük meg, miről is mondtam le 120eFt-ért (VT-GT):

    2 gyári szemüveg (azt hittem lesz utángyártott, de lemaradtam), vettem 1 fél pana hemü árából 4 samut.
    5000000 kontraszt arányról (6 M/5,5M)
    távirányító, aminél többre tartom az ingyenes viera remote alkalmazást
    SD kártya rögzítési lehetőségről (de hát van értelmes műsor, amit fel kell venni?), USB-re amúgy is működne, ha lenne olyan műsor, amit érdemes felvenni
    2 db szemüveg
    Jobb szűrőről, ami a feketét biztosítja nappali fényviszonyok mellett (ezt az egyet sajnálom)
    PIP módról( van PIP-es Loewe tv-m,de egyszerűen nem használom, nincs rá szükségem mi a fa...-nak?)
    Keretmentes üveglapról, ami csak egy disane fogás.

    Mégegyszer mondom: NINCS KOMPROMISSZUM! egy tV-t többet nézel, mit autózol, többet nézed mint szeretkezel a pároddal, többet nézel mint játszol a gyerekeiddel, szóval ne vigyen el rossz döntés felé 60 doboz cigaretta ára!

    Bocs a hosszúra sikerült ömlengésértde megérdemled a legjobbat a pénzedért, hát válassz annak megfelelően!

Új hozzászólás Aktív témák