Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz NoOne1976 #11140 üzenetére

    Szerintem mindenki berottyant az első komolyabb ghostnál, és rohan haverhoz vagy fórumhoz, akkor is, ha tudja mi a teendő. Amikor megoldja már nem írja meg.
    Voltam ezzel én is így, de nem logo okozta, hanem 4/3-os adás, amit X óráig néztek a lányok, aztán úgyhagyták valami fehér képernyőn, mig készenlétbe nem ment a TV.

    Gyak. a képfelület 3/4-e "ghostos" lett, azaz jól láthatóan világosabb a középső rész, oldalt sötét sávval. És nem akart elmúlni, csak kicsit halványodott.... pedig a woodookat végig csináltam vele.
    Aztán úgy alakult hogy következő hétvégén elmentünk valahova, be se kapcsoltuk, hétfőn még haloványan látszott de lenyomtam raja 5-6 órányi HD anyagot teljes képernyőn és másnap már alig láttam, aztán elmúlt végleg....
    Lehet hogy van akinél végleges károsodást okoz a sportos logo. Kérdést mit tett a megelőzésére és a következmény orvoslására, mielőtt véglegesként aposztrofálta volna.

    Én már nem félek a ghostosodástól (vásárlás előtt többen ijesztgettek vele), bár biztos paneltipustól akár készüléktől is függhet az erre való érzékenység.
    Nem tartom jó érvnek a plazma ellen...

Új hozzászólás Aktív témák