- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Pankes #23949 üzenetére
Csak a gyártói szerviz meglesz öt év múlva, az XY webshop (ahol ócsóé vetted a tévét) meg nem biztos. Félre ne érts, én is bolti garis tévét vettem az ára miatt, de bevállaltam azt a rizikót, hogy ha bedöglene a tévé másfél év múlva, akkor talán nem lesz sehol a bolt, így nem lesz hol érvényesíteni a garit.
Ezen közös költség egyik alappillére az volt, hogy a jelentkezők öt év gyártói garanciát szerettek volna, és az sem gond, hogy ha emiatt mondjuk 5%-kal többet fizetnek, mint a saját garis XY webshopnak. -
BaLee
addikt
Nem is mondtam, hogy vigyorogva ki fogják cserélni. Nem erre céloztam. Sőt, a Pana szervíz sem szent ők is kibújnak ami alól ki lehet, ha nem vagy rámenős. Legtöbb szervíz ilyen. Inkább arra, hogy a hivatalos 5 év garinál a bolt mögött ott áll a szervíz. A bolti 5 év garinál meg nem áll mögötte senki, ha megszűnik a bolt buktad.
"a csoportos kedvezménnyel spórolsz csupán néhány ezrest, máshol jóval jobb árak vannak, mint a Panánál..."
Ezt lefordítod nekem magyarra? Tudom, hogy máshol vannak jobb árak, csak arra nincs 5 év gari. Ez volt a lényeg legtöbbünknek.
Pixamától meg rendelj nyugodtan, sok sikert hozzá.
Ha februárban megjött a tv-d azért majd számolj be róla!Ha nem érdekelne az 5 év gari simán beülnék az autóba és kimennék az osztrákokhoz vagy a szlovákokhoz, ahol jobb áron van, megnézném és megvenném ott. Nem nagyon szórakoznék külföldi rendelésekkel egy TV-nél.
-
kételkedem
addikt
Ott a TX-PF42S20 szerepel, nem a TX-P42S20.
A tévé ára aránytalanul kevés (ugyan ott a TX-P42X20 153 999 Ft + 22 246 Ft szállítás), a szállítás aránytalanul sok a többi üzlet árait és szállítási díjait figyelembe véve.
Egy e-mailt megérne a dolog, de én úgy érzem valami hibázik.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
Hirdetés
- Tea
- Robotporszívók
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- PlayStation 5
- Netflix
- Steam topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest