- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz andzsin73 #27849 üzenetére
Veszel egy olcsó, HDMI-kimenetes DVD-lejátszót 20 eFt körül, és veszel 25 eFt körüli összegért egy normális médialejátszót. Ennél olcsóbban hol akarod megúszni? Van, aki csak egy minőségibb médialejátszóra ezen összeg dupláját, háromszorosát adja ki (lásd Popcorn vagy Dune). Minőségi TV-hez azért nem árt normális lejátszó sem. Ne ezen spórolj!
De ez, vagy esetleg ez szerintem közel minden igényedet kielégítené. Előbbi 40 eFt, utóbbi 70 eFt körül mozog jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BaLee
addikt
Én is hasonló dilemmában vagyok. Van az említett Pioneer DVD lejátszóm ami nagyon frankó, van rajt 5.1 analóg kimenet és játszik szinte mindent (HD-t ugye nem) csak épp már nincs szükségem az 5.1 analóg kimenetre így most leginkább eladnám és vennék valami olcsóbb BD playert. Igen ám, de a Panának nincs olyan BD játékosa ami megeszi az MKV-t de nem akarok most egy harmadik márkát (LG, vagy Samsungok közt van olyan ami megeszi) ami azért lenne jó mert később ha elterjed a BD és lesz íróm akkor az MKV-kat kiírva lemezre tök jó lenne megetetni a lejátszóval.
Ott a Dune Prime ami megoldást jelentene a problémára, komolyan mondom még ki is csengetném érte azt a pénzt nagy nehezen (ha eladnám a DVD és a médiaplayert), de a 2.5" belépíthető HDD-je zsákutca. Dune HD max meg már 130 körül van, ráadásul ma olvastam róla egy tesztet és vannak bőven hiányosságai, ennyi pénzért már nem illene, hogy legyenek..
Legjobb megoldás az lenne, hogy egy normális belépőszintű mediaplayer mellé egy alap BD lejátszót venni.
Bár elég sok médialejátszó kezel USB-n rádugott DVD olvasókat, esetleg ez megoldás lehet neked is. Az én Novatron NTR82HD-m is ilyen. Viszont akkor meg nincsen BD lejátszód. Persze, kérdés, hogy szükséged van-e rá.(#27854) Squirrel: gyanítom, hogy a rendelés leadásakor ki kell fizetned a pénzt mastercarddal neten keresztül, ha a boltban szeretnél fizetni arra kérdezz rá, vagy írd be közleménybe
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
Én most veszek majd egy új DVD-t a meghalt Pana S42-m helyett. Van médialejátszóm, de van közel 1700 db DVD-m is... és a WDTV-hez ugyanannyiba kerülne egy DVD-t hozzákötni (plusz a gyári FW nem is viszi), mint amennyibe a Panasonic DVD-S58 kerül...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest