Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- reMarkable - paper tablet
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
snefftamas
aktív tag
-
snefftamas
aktív tag
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
-
snefftamas
aktív tag
válasz Kernel #41270 üzenetére
Ez a topic alapvetően a plazma tvtkrol, de ha valakinek az igényei túlmutatnak - vagy alul - ezen, alapvető iránymutatást itt is fog kapni, pár nem teljesen ide tartozó hozzászólást meg elbír a forum, ha jobban érdekli az illetőt, át lesz irányítva a dedikált fórumba a részletekért.
Különben alapvetően igazad van, a méret a legyen, hiába szagolod a 22" monitorod soha nem kapsz mozi élményt.
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz hitman77 #41276 üzenetére
Nem engednek váltani ha olcsóbb lenne az új csomag ez volt nálam is. Csak lemondani lehet es újrakötni amit a névcserével talán meg lehet trükközni, ahogy előttem írtak.
Én maradtam nem váltogattam, lassabb olcsóbb net-et akartam...
Ha lenne nálunk Digi már rég ott lennék akar milyen "szarul" is küldik a jelet, a mostani analog UPC nél a Digi csak jobb lehet...
[ Szerkesztve ]
-
-
snefftamas
aktív tag
válasz Caldera1 #41348 üzenetére
Teljesen rendben vannak tőlük vettem a C7000 esztétikai hibás volt, a hátlap rosszul lett becsavarozva 3 napon belül szóltam és kicseréltek. Garancia is rendben van.
Én gyakorlatilag 2 netes céget szoktam javasolni ök es a kalocsai cég. Mindkettővel van tapasztalatom pozitív persze.
Hát azért van különbség köztük főleg árban, de ha futja akkor inkább a samu.
Az Edigital eléggé nem ajánlott kategória... szvsz
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz KTTech #41353 üzenetére
Bolti körülmények közt a D550 képe jobb kontrasztosabb, ez is valószínű betudható v milyen szűrőnek amit alkalmaznak, de otthon persze már más a helyzet ott kevésbe jön ki mint tudjuk...
eaglesas
Hát igen nincs "nagy" különbség de, ilyen alapon egész nyugodtan megveheted a legolcsóbb LG plazmát is sztem azzal is elégedett lennél, ha meg nem volt plazma tvt-d, és legalább spórolsz egy csomó pénzt is.Annak idején mikor először megláttam a C7000-et, még 450K árcédulával, élőben ég és föld volt a különbség a C7000 és a körülötte sereglő LG, egyéb Samu de még Panak közt is, kivéve G, VT sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz Caldera1 #41360 üzenetére
A futárcég aki dolgozik nekik és több boltnak is nem volt jó véleménnyel, plusz itt a fórumon is szivattak már meg embert ha jól emlékszem.
Az ismerösöm tegnap vett D550-et a Saturnba 4 szemüveggel.
eaglesas
A RB filter hátránya, hogy extrém szögből felülről nézve sötétedik a képernyő ez így van, de max csak akkor látom ha felállok es elmegyek a tv előtt ami nem egy szokványos tv nézési pozíció.
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz KTTech #41369 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy kalibráltatni eszméletlen macerás, kevesen csináljak es nem feltétlenül akar kiadni rá plusz pénzt az ember miután legatyásodott a tv vételén.
Tesztábrákkal lehet próbálkozni de az nem igazi kalibrálás.
Caldera1
janos666 fórumtárs nagy D550 szakértő, illetve keress vissza a fórumon mar sok tapasztalat meg lett osztva róla.[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz eaglesas #41391 üzenetére
Igazad van meggyőzték mindjárt neki is esek a tvnel egy smirgli papírral es addig nyüstölöm amíg le nem szedem azt a fránya RBF. Mint már említettem nekem volt MIND A 2 MODELL itthon.
Ja és semmi pénzért nem cserélném le a c6500 re. A c7000 et. Nagy csalódás volt a c6500.
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz Caldera1 #41454 üzenetére
Jo kis projektor az en is majdnem azt vettem, végulis a nagy riválisa a Optoma H27 lett belőle, kb. ua tudják csak az Optoma használható magas fordulatszámon is, nem olyan hangos a ventilátorra mint a Tiednek.
mondjuk én eladtam és lett belőle egy C7000.
Azert a Wharfedale Subok sem olyan rosszak főleg érték arányban nálam egy Wharfedale Subwoofer Power Cube PC 12+ lefelé sugárzó van a sarokban, sok panasz nincs rá...folyamatosan le kell vennem a hangerőt mert reng az egész lpház. (tudom, hogy nem csak a hangerő számít mielőtt kioktattok De nem árt ha van
2+1 év van a Samura gyárilag, ok is azt adják
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
Nem szoktam se zenére, se este, se hétvégén használni, max péntekenként van rá idöm 15 óra kor, es akkor is fel le tekergetem a hangerőt.
De pl szomszéd nevelőnek kifejezetten jo Na akkor szokott remegni minden persze zene alatt mint pl David Guetta FT már sok mindenki...
krx21
Ha minden igaz meg nincs nála a D8000 a VT30 on kotlik nem engedi ki a karmai közül...[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz eaglesas #41881 üzenetére
Alapszabály hogy bármely tvt élőben kell megnézni a neten max a kort szűkíted le hogy melyiket nézd meg. A c7000 feketeje azért nem volt igazán lemaradva a g20 tol persze miután a g ment pár ezer órát. 235 ért nem biztos hogy a c7000 rosszabb vétel mint a d550... Plusz (tudom hogy ez nem mindenkinek szempont) a c7000 kinezet szebb minőségibb mint a d550. Egymás melle kene tenni őket de nem tartom valószínűleg hogy szabad szemmel látható d550 előny lenne. Egyben lehet jobb az IR ben.
Ui.: minden szentnek maga fele hajlik a keze .
-
snefftamas
aktív tag
válasz DM-Fan #41884 üzenetére
Alapvetően igaz de most megy a tv es az RBF veszettül jót tesz a képnek . A 3D meg alapvetően gyerekcipőben jár mint tudjuk es itt plusz 3 szemüvegről van szó a c-hez is adnak egyet igaz eddig kb 10 percet használtam öszesen. Nem rossz dolog a 3D de amíg szemüveg kell hozza addig nem az igazi.
A MOM parkban van egy plazma aktív 3D vel. Nem kereskedelmi forgalomban árulják csak a földszinten van kiállítva típus gyártó megnvezés nélkül.
Plusz az ember feltételezi hogy egy 500k induló árú tvben tartósabb alkatrészeket tesznek. De újra csak a régi igazság meg kell nézni őket ÉLŐBEN.Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
snefftamas
aktív tag
Találtam egy érdekes cikket ahol a samsung D8000 jobb vételnek mondják mint a VT30 at. Ár érték arányban, az ár különbség a kettö közt nem éri meg, annyival nem jobb a VT30.
http://news.cnet.com/8301-17938_105-20070151-1/samsung-pnd8000-review-a-better-value-than-panasonics-flagship-plasma/?tag=contentMain;contentAux
-
snefftamas
aktív tag
válasz DM-Fan #42135 üzenetére
Való igaz, a lényeg igazából, hogy a Samsung és Pana közt már nem is annyira tátong az a bizonyos szakadék, és külföldön már azért nagyobb vásárlóköre van a felső kategóriás plazmáknak és inkább ajánlják az 59" D8000-at mint az 55" VT30 at ua. árért. A méretbeli többlet bőven kárpótol a minőségbeli előnyért.
ui. A fentiek persze még véletlenül sem mondhatóak el az LG-ről.
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #42484 üzenetére
A napszakok függvényében elég csak a cella fényt állítgatni a mozi profil alatt, bejáratás alatt célszerű lejjebb venni a cella fényt.
Ma volt szerecsém látni a 65VT20 - csekély 1 milliós áron - a monsters vs aliens rajzfilm ment rajta 3D ben, na hát itt kezdődik a 3d . Kíváncsiságból meg fogom nézni a C7000 is hogy ott milyen.
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz Seelaard #42494 üzenetére
Ajogy írtad az árkeretet nekem is egyből az 51D550 ugrott be.
Nagy badarság azt hinni hogy sima fotel tologatással ua az élmény egy 42" tvn mint egy 50". Hidd el a méret az méret. Én hiába ülnék 1 méterre az 50" tvtől egy projektort élményben egyszerűen nem tud überelni.[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
-
snefftamas
aktív tag
-
snefftamas
aktív tag
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy rá kéne kötni a PC-t a plazmára meg a házimozira is a Dead Island-et megnézném, hallgatnám kicsit komolyabb cuccon is .
Viszont a PC olyan 4 méterre van a tv-től és az erősítőtől is. Mit javasoltok ami költséghatékony megoldás is?
-
snefftamas
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #42660 üzenetére
És ha a HDMI-t rákötöm a TV-re az a 5.1 hangot is átviszi? A TV optikain van rákötve az erősítőre.
Szóval egy HDMI kábellel megy a kép és hang is (TV-n keresztül az erősítőre)?
-
snefftamas
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #42707 üzenetére
Ezt nevezem a plazma "megszállott" család . Szerencsére nálam még egyik sem ciripelt egyáltalán C6500 és C7000.
-
snefftamas
aktív tag
válasz kraftxld #42766 üzenetére
Először ell kell dönteni mit szeretnél LCD-t vagy plazmát. Mindegyiknek van előnye hátránya, az LCD nek pont például hogy nagyobb a fényereje, ami miatt "szebbnek" látod áruházi környezetben, de otthon már egész más a helyzet, kivéve ha a nap közvetlenül rásüt a képernyőre. Otthon már inkább a mélyebb fekete és az alacsonyabb fényerő szükséges a szebb kép eléréséhez, ami a plazmákra jellemző nem is beszélve a panel homogenitásáról.
Na meg ugye a méret a lényeg...
A D550 sorozat elég jól sikerült, kedvező áron, nem véletlenül hiánycikk per pillanat.
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #42782 üzenetére
Még mindíg a f.lag? Állítólag a VT30-nál már jobb a helyzet, de a legjobb a D8000, ott a legminimálisabb a jelenség, de ha lejjebb veszed a cellafényt akkor mérséklődik a helyzet.
-
snefftamas
aktív tag
Próbáltam rákötni a Samsung plazmát a PC-re HDMI-n keresztül, viszont nem tölti ki teljesen a tv képét az asztal körbe egy fekete sávban üresen hagyja. Hogy lehet teljesen kitölteni a plazma tv-t ha pc-vel kötöm össze?
Illetve hdmi-n keresztül semmilyen hangot nem vitt át a tv-re? Az mitől lehet?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest