Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz DM-Fan #46122 üzenetére

    Nekem is durván 150 adót talál a DVB-C tuner (valahol 50%-nál nyomtam ki a "full" keresést, mert már untam hogy egy ideje 148-on áll, és csak lassan nyűglődik előre) egy vidéki kisfaluban.
    De mérges vagyok a szolgáltatómra, mert:
    1: már nem nyomják be a kábelbe a DVB-T jelet amit a csupaszított koax is fogna.
    2: Abból a ~150 DVB-C csatornából csakis az M1, M2 SD jön már be ingyen, pedig a család többi tagjának elő van fizetve a közel legnagyobb analóg csomag (minden, minusz HBO és társai).
    Nem mint ha én nézni akarnám, de mikor nem vagyok otthon miért ne nézhetnék a plazmámon a barátok köztöt vagy nagytesót? -> Nem teszik, mert az analóg szarul fest és hangzik ("durozsol" a mélynyomó, meg ilyenek...) 51"-on. Legalább az RTL és TV2 SD digitál benne lehetne külön digitális csomag előfizetése nélkül is. Míg benyomták a DVB-T jelet, addig használhatóa voltak. De ezért nyilván nem fogunk plusz ezresekért előfizetni egy digitális csomagra...
    3: Egy ideje már sokkallom az árakat (főleg a fentiek miatt, de egyébként is). A hétvégén kezembe akadt egy reklámjuk hogy tök olcsó egy akciós csomagban ugyan az, ami nekünk van (analóg kábel + telefon + net), és az új előfizetőknek fél évig fél áron adják 1 év szerződssel. Felhívom őket, hogy akarok egy olyan kombócsomagra váltani (pontosabban olyanra, amiben gyorsabb a net, tehát csak közel azonos áron többet kapjak...), erre közlik velem, hogy az csak új előfizetésre érvényes. Mondom hogy nem kell a "fél évig féláron", csak akciós csomagáron. Úgy se. De aláírok én újra egy évet (már rég lejárt a régi hűség), és úgy se féláron, csak akciós csomagáron. Úgy se, csak új előfizetéssel lehet. Hát bassz, ti aztán keményen dolgoztok hogy megtartsátok a régi ügyfeleket, ha lenne alternatívám most átpártolnék valahova már csak "poénból" is.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák