Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
dareioss
csendes tag
válasz DM-Fan #23244 üzenetére
Én is összehasonlítottam a g20 at és az s20 at, a madarasban. S20 mellett valójában csak az ára szól, minden más g20.
Viszont ugyanannyi pénzért már majdnem 50s20 at kapok, ez a nagy dilemma.
Amit én leszűrtem az összehasonlításnál, hát neon fénynél a thx mód nem mutat semmit, azt csak sötét szobában lehet nézni, (gondolom én) az s20 nak a mozi és a true cinema módja kifejezetten nem tetszett. Az s20 nak sokkal erősebb a tükröződése mint a g20 nak és az a szürke üveg bezavar rajta nekem.
De mivel az s20 mellett lcd k voltak kiállítva, így tisztán látszott még neon fénynél is, hogy színben (élethűségben) simán odaverte az lcdket.
Haverral voltam, az ki volt akadva hogy nekem, hogy tetszhet a fakó valós szín, szerinte minél valótlanabb és erősebb a szín annál jobb Hát nem értettünk egyet. Meg hát ő lcd párti, neki az a színvilág jön be. (viszont a g20 előtt ő is kalapot emelt) (bár neki a normál mód jött be)
Bár vicces de a g20 áruházi körülmények között, dinamikus vagy normál módban odaveri az lcdket harsány színben. Thx ben meg a plazmákat(valós színeket figyelve)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest