Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • KTTech

    veterán

    válasz MatNob #12832 üzenetére

    A felbontás ne érdekeljen, 16:9-es adásoknál nem fogsz csíkot kapni. Ha hajlamos vagy elaludni akkor inkább ajánlom az LCD-ket, kisebb az esély, hogy azok beégnek (de be tudnak azok is égni, ahogy a CRT-k is). Panasonicnál mondjuk jó eséllyel csak ghost fog kialakulni (amúgy is jók a ghost szempontjából, nem igazán alakul ki ilyen rajtuk), mert ha álló képet érzékel, akkor néhány perc után automatikusan leveszi a fényerejét és a kontrasztját a TV. Normál adás nézésével pár óra alatt ez eltűnik.

    Ablakkal szemben egyetlen TV sem ideális. Ez tény, az LCD-k jobban viselik, de ott is a képminőség látja a kárát (mondjuk legalább elfedi a nem teljesen jó feketéket).

    Az alsó kategóriás TV-k se az LCD-knél se a plazmáknál nem fognak újabb képkockákat számolni. Egyszerűen többször megjelenítik a kapott kockát. Ha IFC-t akarsz, akkor feljebb kell lépni, pl. az S széria már tudja ezt is, ott az idei szériánál már 12 alkockát tesz be.

    A plazmáknak van hangjuk (ami terhelésfüggő), de nem sípol, inkább ciripel (nem a CRT-k 15536Hz-es sorfreki hangja). Normális nézési távolságból nem hallható, főleg, ha nincs némítva a TV.

    www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

Aktív témák