- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz WhiteWalker #75600 üzenetére
Nézz Lukas Moodysson filmeket, azokban nincs baki, cserébe sci-fi elemek sem. És kapsz kőkemény svéd drámákat
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
F1 2021-hez jött patch, újra aktív az RT.
Megyen!
-
2018
senior tag
válasz CptAdamica #75603 üzenetére
Min látszik a ray tracing a játékban? Fém felületek, tükröződések, vagy csak az árnyékok? Látom nem sok értelme van.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz CptAdamica #75603 üzenetére
Csak Photo mode-ban van RT, így sok vizet nem kavar.
-
Frod
addikt
válasz Mr.Wiking #75586 üzenetére
Kizártnak tartom, ha valamikor ez időszerű lett volna az tavaly, az új gép bejelentése körüli felkapott időszak.
Szerintem kb a Sony-t már nem is érdekli a Now-t, nem tennék rá nagy összeget, hogy bármikor is lesz bővítés - persze megemlítve a tényt, hogyha valaki képes ma előhúzni egy teljesen random pillanatban egy teljesen random infót, hogy "akkor +10 ország a jövő héttől", az megintcsak a Sony...Do you see the white shadow?
-
s1ckness
kezdő
válasz RangerFox #75605 üzenetére
Így van, de még photo mode-ban is ember legyen a talpán, aki kiszúrja a különbséget. Itt egy szemléltető videó a PC-s verzióból, ahol játék közben is van RT. Ki merem jelenteni, hogy az F1 2021 az a játék, ahol a RT szinte semmit nem ad a látványhoz. Leginkább egy lightos ambient occlusion-nak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz cyberkind #75611 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy ne törd össze a kocsidat... akkor minek még jobb törésmodell? Ha ilyenre vágyik valaki akkor rossz játékba öli az idejét. . .
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
"We are also happy with our efforts to provide our IP to PCs, although it is still in its infancy, and we look forward to working with Nixxes to help with that"
Ahogy az várható volt, a Nixxes fog segíteni a Sony-nak a PC-s portokban.
Live-Die-Respawn
-
hyggelig
senior tag
Nem tudom, hogy mótvá, de 10 millió fogyott a gépből.
[link] -
nagyúr
Sziasztok!
A PS5-öt a két gyermekemmel (9 és 12 évesek) együtt használom family managementben.
Megvettem lemezen a Spiderman: Miles Morales-t lemezen (PS5 verzió) és az a gondom vele, hogy a gyermekek account-jával nem tudom elindítani a játékot. Azt írja ki, hogy "Nem használhatod ezt a játékot vagy alkalmazást, ha a felhasználók ki vannak jelentkezve a PS5 eszközön."
Mi a túró lehet a probléma? Ugye nem a korhatár? Ha igen, akkor miért nem küld engedélykérést nekem mint felnőttnek, hogy engedélyezzem a gyermek account-ján ennek a játéknak az indítását?Teljesen kész vagyok. Szülinapjára vettem a fiamnak és itt állunk tanácstalanul...
Köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Srácok, van köztetek olyan aki összehasonlította a PS5 full HD, illetve 4K tulajdonságait??
2.5 méterről 55 col-os tv, kizárólag a felbontást nézve tud többletet adni 4k-ban?
HDR nem érdekel!Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz N.YCityBoy #75619 üzenetére
Ne toljuk fullba.
Adok kontextust is: [link]
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
veterán
válasz marquuard #75626 üzenetére
Ja persze, még én vagyok a kretén, gratulálok neked is👍 A kontextust meg magadnak osztogasd köszi, én nem hozzád intéztem amit írtam, így nem is értem, vagyis de, neked mindenhová be kell szólnod gondolom, főleg ha rólam van szó, én nem bántottalak azt hiszem, így a továbbiakban te is mellőzd ha kérhetek ilyet Ignorálj és le van tudva a "gondod", én ezt most meg is tettem irányodban👍
[ Szerkesztve ]
-
válasz #62435328 #75624 üzenetére
Nem ertem a kerdest. Ha szamodra, ott ahol ulsz, ugy ahogy van minden, latod a kulonbseget a 4k meg a Fhd kozott, akkor a 4k szebb lesz PS-en is, meg barhol mashol is. Ha nem, akkor meg nem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
marquuard
veterán
-
törölt tag
PS-nél kimondottan nem próbáltam, a kérdésem arra irányult volna, hogy valaki végzett-e összehasonlítást ilyen téren?
Nem a szebb,nem szebb dologra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy többlet képi információt hordoz-e a nagyobb felbontás ilyen méreten, ekkora távolságból!?[ Szerkesztve ]
-
nagyatt
tag
válasz #62435328 #75630 üzenetére
Szamtalan ertekezes talalhato az optimalis nezesi tavolsagrol a neten, egy a sok kozul:
[link]Tehat 55 colos tv eseteben 100 cm-re kell helyet foglalnod a tv elott, hogy ki tudd hasznalni a 4k adta lehetosegeket.
Ezert mondjak sok TVs szakforumon, hogy a 4k, standard nappali meretekben parasztvakitas. De ugye HDR 4kval jar kezben, igy kenytelen az ember ilyen tartalmakat fogyasztani, ha van ertelme ha nincs :) -
válasz #62435328 #75630 üzenetére
A szemedtol fugg. Nekem pl csak akkor, ha hasznalom a szemelyi HD-sito keszulekem (szemuveg). Akkor igen, sokkal szebb a 4k. 58"-os TV, kb 2,5 meterrol nezve. Ha nem hasznalom a szemuvegem, akkor semmi kulonbseg. A szemuvegem 0.25-os, tehat max jatekhoz hasznalom, ha kicsi a felirat meg vezeteshez, amugy nem.
Maradekot neked kell tudni."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
penge111
addikt
válasz #62435328 #75624 üzenetére
Jelen, nekem egy 65" TLC C715 4k tv van a nappaliban, a hálóban egy 48" Sony KDL 605B full hd. A nagy tv-n szoktam játszani, de csak ott van klíma, így gyakran a hálóba szorulok vissza, ilyenkor vándorol a Ps5. Nos, én parasztvakításnak gondoltam mindig ezt a 4k dolgot, de nem az. A 4k tv-n sokkal szebbek a játokok, rengeteg apró részlet nem jelenik meg full hd-n, a színvilág is más. Deeeee, lehet ez nem a 4k műve feltétlenül, mert azért a két tv között van pár év, és nyilván a technológia sokat finomodott. Másik a nézési távolság, ha messziről játszol akkor nem fog a különbség feltűnni. 55" esetén 2.5 méter határesett, kinek milyen a szeme....
Ui: Returnal és a Spider Man: Miles Morales lett így kényszerből tesztelve. Lényeg, én kb 2-2.5 méterről játszok a 65"-os Tv esetén, a 48" Sony tv esetén kb 1 méterről. Így jelentős a különbség a 4k javára.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #75619 üzenetére
Szégyen vagy sem, de ez van. Majd figyelek itt fórumon hogy máskor ne írjak ijet, mert sokat úgy ugranak rá mint macska az egérre. Egyébként pro tip, hogy az ijen hsz-eket nem muszály olvasni, mert csak felöslegesen felidegesiti vele magát az ember.
bocs, nem bírtam kihagyni. "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
nagyúr
válasz Musaka #75625 üzenetére
Nincs korosztály korlátozás a fiam account-ján.
Ideiglenesen megoldotta, hogy a korlátozásokat kikapcsoltam a PS5-ön.
A Wreckfest is korhatáros és ott küldött nekem, mint szülőnek kérelmet, hogy engedélyezem-e a gyermeknek a futtatást. Itt nem volt ilyen, csak nem engedte futtatni... -
saelin
veterán
De hogy ne csak kardoskodjak a hülyeség mellett:
Valaki tervezi megvenni a Tribes of Midgard-ot vagy esetleg már meg is vette? Még anno felraktam a kívánságlistámra, most nézek róla gameplay-t meg review-ot, de nem tudom eldönteni kell-e ez most nekünk. Meg írták is páran redditen hogy vannak még connectivity problémák a coop-al. Jó lenne látni pár itteni ember tapasztalatát is.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
Köszi mindenkinek!
-
Musaka
senior tag
Akkor olyan bug-os mint a másik oldalt.
Ott használhatatlan mert kérés soha nem jön meg csak kiírja hogy kérd a szülőt hogy engedélyezze (vagy valami hasonló) a vásárlást például , de nálam meg soha semmilyen engedély kérés nem jelentkezik. De biztos csak nálam van valami anomália. -
KRoy19
őstag
válasz saelin #75634 üzenetére
Nyugi, ezt soha nem fogja megérteni az aki nem használ aktívan két (vagy több) nyelevet.
Nekem is volt, hogy nem jutott eszembe magyarul amit mondani akartam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy "hogy is van ez magyarul?". Már jött is a beszólás, hogy mit játszom a fejem, persze olyantól aki a magyaron kívül egy kukkot sem tud másik nyelven.[ Szerkesztve ]
-
Blaze_
aktív tag
válasz KRoy19 #75641 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy aki gyerekkora óta angol nyelven játszik videojátékokkal annak az évtizedek alatt biztosan kialakult egy akár 100+ szóból álló szókincs amit csak angolul tud, mert nincs magyar megfelelője, vagy sosem volt fontos, hogy utánanézzen mert a hétköznapokban úgysem használja. Én is járok úgy sokszor, hogy nem jut eszembe magyarul egy szó csak angolul. Ettől nem felejtettem el a nyelvet vagy a származásom
[ Szerkesztve ]
-
gabo91
aktív tag
Hogy tudok egy játékhoz frissítést indítani?
Bekapcsoltam bedobta letöltési listára a Vallhalla 1.3 frissítést.... 15percig semmit nem csinált, nem indult el.... szünet-> újraindítás semmit nem segített. Rámentem, hogy megszakítás és törlés a letöltési listáról.
Gondoltam, ha elindítom a játékot megkérdezi, vagy lesz valami opció, hát nincs....
?? -
Marky18
aktív tag
Az uj software update ota 5-10-20 perc utan megszakad rest modeban a controllerek toltese. Probaltam 2 DualSenset es egy AimControllert is, mindegyiknel jelentkezik a hiba. Ha kihuzom es visszadugom a kabelt, akkor ujabb 10-20 percen at tolt, mielott ismet megszakad.
Mas tapasztalt ilyet? -
veterán
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Lassan belépek a PS5 táborba. Sajnos a PS4 ből teljes mértékben kimaradtam így a következő kérdések merültek fel a zökkenőmentes indulás érdekében:
Hol érdemes PS Plus-t venni jelenleg?
Milyen fiókot érdemes csinálni a PS Store stb miatt?
(Anno emlékszem hogy UK, USA és magyar fiókom is volt PS3 ban) Hogy érdemes az 5 esetében?
Ps Collection játékai esetében ha van az adott játékhoz PS5 upgrade akkor az itt is elérhető? Tehát nem kell hogy meglegyen vásárolva?
Van valami lista a kezdeti beállításokrol, amelyeket érdemes alkalmazni? ( Korábban olvastam itt a forumon hogy pl valami automatikus rögzités nagyon fogyasztja a tárhelyet)Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest