-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz Kendek #48650 üzenetére
Köszi.
Persze, tudom. Nem is lesz feltöltve. Mindjárt folytatom az arkham night-ot.
A vezeték engem zavar. Pont azért vettem ilyen töltőt. És még egy kontrollert is. Meg persze azért is, hogy tudjunk ketten játszani.
Csak nem figyeltem és mikor a második lemerült, akkor tettem rá mindkettőt egyszerre. -
Wolfy33
senior tag
válasz KKaresz45 #48645 üzenetére
A záró töltés nem az,hogy 100%on van végig. Annak a közelében tartja.
A Sony pedig mindig is jó volt a töltés, aksik optimalizálásban, gondolom itt se olyan dokkolót adtak ki, hogy tonkremenjen a kontroller fel év múlva.
A leírás egy szóval sem említi,hogy le kell venni. Megnéztem a dokkoló és a kontroller leírásában is.
Annyit ír,ha egy évig nem használod, töltsd fel fullra. -
Lemonjam
kezdő
Úgy tűnik, hogy a Playit a márciusi megrendeléseknél jár, épp most beszéltem valakivel, akinek jövő héttől átvehető..
-
Hunork
veterán
válasz Lemonjam #48657 üzenetére
Március?
Az kemény, a hivatalos előrendelés kezdetekor leadott rendeléseket talán az évfordulóra teljesítik
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
KKaresz45
senior tag
válasz Wolfy33 #48653 üzenetére
Nem kötözködni akarok de tényleg érdekel ez a kérdés. Egy ideje már kutatom hogyan lehetne optimalizálni az aksik élettartamát és mindig ellentmondó információkba botlok.
Nem gondolom én sem hogy fél év alatt tönkremenne ha folyamatosan a töltőn lenne. A Switchnek a használati utasításában kifejezetten benne van, hogy nem káros folyamatosan a töltőn (a dokkolóban) tartani (abban is lítiumos van).
De ha a gyártók oldaláról közelítem meg a kérdést, akkor nekik nem fáj ha (garanciaidőn túl) előbb tönkremegy mint amennyit optimális használat mellett bírna.
-
ambushka
aktív tag
Edigital az árfigyelőben "Raktáron"-ra írja a lemezest, 250-ért
"
Budapest, Ezred utca Szaküzlet
ÁtvehetőBudapest, 1044, Ezred utca 1-3. C2 épület, 16-os kapu mellett (LOGIN Business Park)"
[ Szerkesztve ]
PSN ambushka8989
-
modflow
veterán
Edigitálon előbb rendelhető volt PS5, de mire végigvittem, eltűnt.
Csak 250k volt az ára....[ Szerkesztve ]
-
-
modflow
veterán
Annyiért nyilván nem kell.
Csak próba miatt csináltam, de sokaknak ezek szerint kellett, hisz kb. 10 mp alatt eltűnt... -
vhunor
őstag
Az mekkora, hogy az Extreme Digital 14 perce küldött levelet arról, hogy "Örömmel értesítünk, hogy az alábbi termék az előjegyzési listáról elérhető állapotba került", de már egyik link sem él ami a levélben van .
-
syler123
veterán
Hát ez a control pont annyit ér, mint amennyiért adták Örülök, hogy nem adtam érte pénzt, nem véletlen csökkent rohamosan az ára... Animációk, karaktermozgás valami borzalom. Kikapcsoltam a blurt, de így is maradt belőle elég... Egy katyvasz az egész. Egyszerűen nem is érdekel hogyan folytatódik a sztori...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Kendek #48558 üzenetére
Akkor ehhez kapcsolódik az Extreme Digital friss levele amit küldtek nekem. Konkrétan röhögtem egy jót rajta...
Ennél az árnál már a hardveraprón is ki lehet fogni olcsóbban gépet...
Ha esetleg mégis valaki igényt tart erre a gépre átadhatom neki az esélyt. Kétlem hogy tolongani fogtok.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Moby
addikt
Egy merő mikrokarc a középső "zongoralakk". Sejtettem, hogy ez lesz (PS3 fat, te vagy az? ), de azt nem, hogy ehhez 3 hónap sem kell
Nem tud rá valaki valami killer anyagot/megoldást? Bár nem tudom lenne-e értelme újabb pár hónapra polírozgatni. -
Steve1207
veterán
Srácok, nem látott valaki utángyártott oldallap mod-ot, ami nem csak annyi, hogy a design téren tér el, hanem a forma is (szögletestől kezdve bármilyen szöggel, dőléssel kibékülnék, csak egyenes vonalvezetést használjon, ne íveket...) ?
.
-
csendes tag
Hello !
Nanocellás Lg tvt valaki betudott állítani normálisan hogy ne legyen sötét a Hdrs kép ps5ön ? vagy anélkül nyomjátok ? vagy csak az oleden jó ? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz ferhecz2610 #48687 üzenetére
Sajnos attól a tévétől ne várj normális HDRt...
IPS paneles tévénél nincs normális HDR.[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
-
addikt
Németországi források azt állítják, hogy már érkeztek újabb PS5-ök és ezen a héten néhány legfőbb bolt kielégítette az előrendeléseket teljesen, jövő hétre pedig újabb készlet érkezik, ami már új vásárlóknak is lehetőséget ad majd.
-
-
Hunork
veterán
válasz ProEvoFan #48693 üzenetére
Jó persze, a VA panel, meg a méregdrága OLED még jó, hogy a csúcs, de a ~200k-s IPS TV-k között bőven van "normális" HDR a nagyobb márkáktól(Samsung, LG, Sony), egyedül a sötétekbe maradnak hátrányban, de az árkategóriát tekintve szerintem elnézhető. Van különbség a nagyon jó és a normális között, de legyen ez most relatív
Az én véleményem, hogy egy átlag TV-hez képest +150-200k-t nem ér meg a jobb HDR+Minőségi VA panel, a középkategória teljesen elfogadható/normális
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
RangerFox
Topikgazda
-
Moby
addikt
válasz ProEvoFan #48693 üzenetére
Nem szeretnék. Az 1000:1 valós kontraszt és a HDR egy mondatszerkezetbe csak valami tévedés folytán kerülhet
hombre[EU]: röhögsz, de ma már gugliztam a szükséges szert hozzá! De hiába minden, mert ilyen lesz. És ott, ahol gyerek van, meg a háziasszony port töröl meg ilyenek, ott hiába hívod fel a figyelmét mindenkinek, egyszerűen nem egy ilyen piszlicsáré dolgon lesz a fókusz. Magyarul két hónap múlva újra ilyen :/ Veszek rá inkább valami decalt. Remélem van tök fekete matt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest