- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sting2
addikt
válasz hombre[EU] #49342 üzenetére
Nagyon drukkolok ennek a címnek.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
patyi1989
tag
válasz polonic #49362 üzenetére
Én csak az egyel nem játszottam, pont ezért. Nem érzem, hogy lemaradtam volna valamiről. Ráadásul a 4-el kezdtem el a playstation-ös karrierem, azért visszalépés volt utána a 2, de szerintem a sztorival együtt a 2-től élvezetes mindegyik. Sőt, nekem a 3 tetszett a legjobban.
LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
Rafaking01
újonc
Srácok valakinek valami hír a Playit rendeléséről?
-
kzoli420
tag
válasz tboy93 #49369 üzenetére
A Souls szeria lenyege, hogy minden halalbol tanulsz valamit. Eloszor nagyon elrettentoen neheznek tunik, de cserebe annyira rewarding, hogy abszolut magaba sziv. Termeszetesen ehhez szukseges nyitottnak is lenni az uj elmenyre.
En nagyon sokaig ockodtam tole, pont a nehezsege miatt, de megvettem november vegen a DS3at es azota mar benne van ugy 65 oram, annyira lekot, valtozatos.
Ettol fuggetlenul nem lesz konyebb a jatek, csak megtanulsz alkalmazkodni a nehezseghez, megtanulod az enemy moveseteket. Nekem marha nagy meglepetes volt, mennyire elveztemThe greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
nagyúr
válasz kzoli420 #49371 üzenetére
De mitol változatos vegigmenni 25x ugyan azon a 100 meteren a bossig? Neztem a DS streamet es halalra untam, hogy a csavo 20 percen keresztül ugyan azon az útvonalon ugyan azokkal a scriptelt ellensegekkel kuzdve eljut a bossig, ami lecsapja 1-2 utesbol es kezdheti elolrol.
Ez a soulslike stilus a gaming BDSM-je, amikor tudod hogy fajni fog, de megis hagyod...
-
madkiller
őstag
válasz Tatyla #49370 üzenetére
Tegnap kezdtem nagyon megfogott, végig mentem a tutorial szerű pályán, aztán utána lévő pályát kezdtem jó sokszor meghalltam, de nem bírtam letenni 2 dolog vetett véget a játéknak. Késő volt és elromlott a kardom. Ott tartok, hogy kinyitottam a kaput ami mögött a boss lenne, de nem tudom, hogy tudnám megjavítani a fegyverem....Ebben tudnál segíteni?
-
kzoli420
tag
válasz tboy93 #49375 üzenetére
Hat, gondolom a playeren is mulik, en abszolut amatorkent vagtam bele, es nem igazan volt olyan boss, amit max 5. probalkozasra ne tudtam volna megolni. 1-2 kivetel volt talan, szoval nekem nem volt ez az 'unalmas' resz, hogy ugyan azon a szakaszon futok vegig orakon keresztul mert mindig meghalok.
Tovabba Bloodborneban es DS3ban is meg mindig elegge sokan jatszanak online, szoval ha nehezek a bossok vagy csak nem akarsz egyedul jatszani, par percen belul tudsz talalni magad melle embert is. Bossok elott pedig szinte instantThe greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
F-ECT$
titán
Régebben a design része volt a nehézség, mert mindenféle memória kevés volt a gépben, így csak ezzel lehetett megtoldani a játékidőt. Ma már halál nélkül is több tíz órányi tartalmat lehet pakolni a játékokba, és sokszor már tényleg annyira könnyűek, hogy inkább csak egy interaktív filmet nézel, mint valóban játszol.
Szóval én örülök, hogy vannak még nehéz játékok, de a DeS még előttem van, és lehet, hogy nem fog tetszeniDive ever, work never.
-
Marky18
aktív tag
A fejlodes elmenye porgeti ezt a stilust. A boss-harcok tenyleg boss-harcok, mert akar egy komolyabb utestol is veged lesz. Mindegyik legyozesehez mas taktika kell, ismerned kell az arenat, a boss tamadasait, fazisait, mindegyik mas tipusu tamadasra erzekenyebb.
Streamen szerintem elvezhetetlen a stilus, mert at kell elni azt, hogy a totalis tanacstalansagbol hogy fordulsz at a "na megy egy rohadt utes es meglesz ez" allapotba#49380Deck
true
Ezt ertekesebb contentnek tartom, mint az Ubisoft: The Game tipusu ikongyujtogetest.[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz polonic #49362 üzenetére
nekem annyira felkurta az agyam, hogy idegbol vegig akartam tolni, nem hagyom, hogy egy jatek kifogjon rajtam. egyebkent meg a sztori eleg rovid, a hosszu olcsojanos lovoldozesek nyujtjak meg a jatekidot. ha nem akarsz vele szenvedni, szerintem eleg ha youtubeon megnezed a cutsceneket es ugyanott vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
No, hogyhogy léptél ebbe az irányba?
GG, kitartás! Emlékszem régen sikítva futottál mindentől ami csak souls.Nekem is a Nioh volt az első ilyen címem, meg sem álltam a platináig, tehát nincs lehetetlen.
Sajnos a mai játékok "nehézésege" valóban komolyanvehetetlen sokszor.
Inkább játszom Hard-on, akár többször próbálgatva egy-egy részt, mint hogy kb úgy érezzem én nem is kellek ide, mert kvázi magát játssza a program.
Üdítő kivétel pl a DOOM tavalyról[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
kzoli420
tag
En pont vitatkoznek a Doommal. Normalon toltam vegig eloszor, es sokszor ugy ereztem, hogy biztos veletlenul easyre atallitottam valahogy, pedig nem. Hardon volt pont idealis a nehezsege szerintem
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
Raga
senior tag
Úgy néz ki ma sem kell már várni az új szállitmányokat
-
Peace
nagyúr
Annyit volt említve itt a feltupírozott megjelenés kapcsán, hogy teljesen lázba jöttem. Próbáltam megjelenéskor PC-n billentyűzettel és egérrel, de irányíthatatlan volt, kamera is pörgött. Most azért egész más, hogy tudom irányítani controllerrel és a grafika is egészen pofás magas felbontásban. Bénáztam sokat, de már pár óra leforgása alatt rengeteget fejlődtem. Megnéztem két beginners guide videót, de nem kellett volna, mert a másodikban már mutattak elrettentő dolgokat és kicsit megijedtem. Az első boss nem ment le este, meghaltam 10-11 alkalommal, de utána youtube segítségével rájöttem, hogy mit ba**tam el. Egyébként nevetségesen egyszerű, csak felfokozott adrenalinpumpa állapotban nem is gondoltam rá.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz kovsol #49382 üzenetére
Persze, ha ki akarsz kapcsolni és szórakozni, akkor jobban esik, ha könnyű a játék. De ha kihívást keresel, és szereted azt érezni, hogy egy nehéz dolgot oldottál meg, akkor meg jól jön ha nehezebb a játék. Nekem ez hangulatfüggő, hogy épp mi a célom.
Dive ever, work never.
-
Moby
addikt
Szerintem akit ez zavar az kibírja, hogy nem 120Fps-en tolja Mármint engem nem hozott lázba ez a 120FPS. Nem is nagyon láttam akkora különbséget. Én ha játszanám ezt, én inkább választanám a 4k@60-at. Btw engem nem is a beúszó menű homályossága zavart, hanem a felbontásból adódó pixelzsizsgés. Tévé méretben jól jön a 4K, még ha nem is létfontosságú.
-
VTom
veterán
válasz kovsol #49382 üzenetére
Mindenki más ilyen téren. Van akit az ilyen souls szerú játékok kapcsolnak ki, nekem felb@sza az agyamat, így nem is erőltetem, nem is játszottam eggyel sem.
Én ugyanazt keresem esténként, vagy legyen egy jó történet, vagy bóklászhassak egy nyítl világban, csak szippantson ki a hétköznapokból, repítsen el egy másik helyre/korba/világba.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Frod
addikt
válasz kzoli420 #49386 üzenetére
Az Eternal-ról beszélünk? Hogy könnyű?
Oké, én Ultra-Violence-n tolom, mert nem vagyok normális, de egyébként egyáltalán nem séta a tengerparton, igenis keményen izzaszt, pláne a játék eleje. (Utána szerintem a sok upgrade/fegyver miatt valamivel könnyebb)#49388 Peace
Ja, hát billentyű-egér kombóval teljesen felejtős, az kb még egy pár plusz réteg nehezítés.
Nekem a második boss (Hino-Emma) volt egy elég erős stop a játék elején, de kb huszonX-edikre sikerült. Onnantól kezdve nem egy boss volt first try.
Bár egy ideje félreraktam, az első dlc vége, meg a többi még hátravan.#49392 tboy93
A '16-os sehol nincs az Eternal-hoz képest nehézségben.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"És ha 1080-as kijelzőn néznéd ott is homályos lenne?"
Megnezem melo utan mert nekem 1080p monitorom van, de nem kellene hogy homalyos legyen.
Mondjuk en mai napig nem ertem miert 4k120fpsHDR supported a PS5 fomenuje.
Moby:
Destinyben a multit probaltad ugye?[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
F-ECT$
titán
PS remote play működik, viszont azt nem vágom, hogy a kontrollert is lehetne csatolni az androidos készülékhez? Tehát tudnám arról is vezérelni a dolgokat? (Az app-ban még a DS4-ről ír a tutorial.) Illetve mintha valahol olvastam volna hogy a DSe még nincs támogatva.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
kzoli420
tag
Nem feltetlen neveznem konnyunek, de szerintem Normalon az indokoltnal konyebb. Normalon pl 1x sem haltam meg az utolso bossnal, pedig azert nem egy konnyu eset, hardon azert mar megizzasztott picit, ugy pont kellemesen
Emlekeim szerint a 2016ossal tobbet szenvedtem, valoszinuleg azert mert elotte ilyen nagyon porgos Quake szeru FPS nem nagyon volt, en legalabbis nem jatszottam hasonloval Quake 3/UT ota.The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest