-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Kovacsgabor2 #48545 üzenetére
Senki nem tud semmit. Megsaccolni sem lehet, hogy decemberi előrendelés mikor kerül kiszolgálásra.
-
BusinessGuy
őstag
válasz Kovacsgabor2 #48545 üzenetére
Ne fizesd ki, légy türelmes. Legutóbbi szállítmány már a szeptemberieket fedte.
Többen rendeltünk több darabot, ha visszaigazolják hogy átvehető fogunk ide kitenni eredeti áron. Lásd: [link]Minél tovább tápláljátok a hiénákat annál tovább tart a készlethiány.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz tboy93 #48553 üzenetére
ez a felallas marad egy ideig, szerintem ez mar vallalhato a ket monitor kozott tenyleg hulyen nezett ki, de igy most csak a ps logo kandikal ki es a vilagitas. igaz lemezeket kicsit maceras betenni, de valami valamiert. en tovabbra is rondanak tartom a dizajnt most igy par nap utan, azt hittem meg fogom kedvelni, de nem nagyon adja.
-
addikt
Tegnap előtt volt az osztrák mediamarktban néhány darab rendelhető, természetesen lemaradtam róla, kb esélytelen elcsípni bármit is a pár perc alatt, amíg elérhető, észrevenni meg még esélytelenebb.
Mindenesetre azt lehetett látni, hogy simán PS5-öt már nem is árultak, csak mindenféle bundle volt: Spidermannel, két kontrollerrel, kamerával, rá akarnak sózni az emberre mindent, hogy ha kell PS5, akkor ezeket is meg kell venned mellé... már majdnem annyiba került a bundle, amennyiért másodkézből hirdetnek a nyerészkedők.
Remélem nem ez lesz az új irány. De legalább nem a Digital Editionhöz raktak lemezes Spidermant.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Kovacsgabor2 #48555 üzenetére
Jelenleg sajnos az van, hogy idő, munka, vagy extra felár, ezekkel juthatsz PS5-höz. Ha várni nem akarsz, akkor normál áron még úgy szerezhetsz PS5-öt, ha erősen figyeled azokat a boltokat amelyek kirakják (online és a polcokra) a frissen beérkezett szállítmányt. A KV az nem ilyen, hanem ott folyamatosan vesznek fel előrendeléseket, amelyeket aztán sorjában teljesítenek.
<-ƘƘ->
-
belan
addikt
Rezi 3 kapott ps5 4k 60fpst?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Peace
nagyúr
válasz Kovacsgabor2 #48555 üzenetére
Értem. Én 79-ért adtam el 3 játékkal, de nem agyaltam sokat rajta. Teljesen elégedett voltam ezzel az árral így garancia meg minden nélkül...
-
addikt
-
Moby
addikt
válasz ImpersonatoR #48564 üzenetére
Az alza rendelések az előrendelés indulása napjának reggelén áll konkrétan(szept. 17 valamikor 7 óra után vagyunk, nem érkezett pontosítás).
-
mettek
addikt
Tud valaki valamit arról hogy a Last of Us2 mikor kap ps5 patchet, illetve legalább 60fps-es módot?
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
KillerKollar
őstag
Mindenhol azt olvasni, hogy a botok felvásárolják a készleteket és már bárki számára elérhetőek, tud valaki valami ingyenes progit ami magyar boltokra is alkalmazható (amiket láttam az mind e-bay, walmart meg ilyesmi) és megpingel lehetőleg azonnal, ha elérhetővé válik a PS5? Lehet, hogy parasztság ilyeneket használni, de ha máshogy nem megy... meg nekem legalább játékra kellene, nem nyerészkedésre...
-
KillerKollar
őstag
4 és fél millió eladásnál jár a PlayStation 5, és megnyugtatták a vásárlókat
Ez legalább bizakodásra ad okot...
-
73leslie
csendes tag
Sziasztok! A Konzolvilágnál megálltak a frissítéssel. Mindkét gép 09.16.Elfogytak a készletek?Mikor jön friss szállítmány?
-
raven84
senior tag
válasz KillerKollar #48568 üzenetére
Ha valakitől konkrét választ kapsz dobhatnál egy pm-et, hasonló cipőben járok. Vennék, játékra kellene de kb lehetetlen.
-
Moby
addikt
Valaki megvette/elkezdte/upgradelte/felizélta a The NIOH Collection-t? Marhára nem érdemlik meg, hogy megvegyem újra az elsőt, de nehezen állom meg. Le kellene beszélni róla, hogy semmi pluszt nem ad, meg ilyenek! Köszi!
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz tboy93 #48539 üzenetére
Szerintem egy teljesen felesleges kiegészítő. Rádugom a vezetéket a kontrollerre, leteszem a gép mellé, és tölti. Semmi értelme annak, hogy egy stand-re tegyem rá, ami pont ugyanazt fogja elvégezni, mint amit stand nélkül is megtesz a kábel.
Csak még egy porfogó.
[ Szerkesztve ]
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
-
Raga
senior tag
Miért csilingel a Distill ha nincs semmi változás?
-
F-ECT$
titán
válasz Aciduzzu #48578 üzenetére
Én sem értem a létjogosultságát sok esetben, de ez egy kényelmi eszköz.
De mondhatnám azt is, hogy valaki szerint milyen gáz, hogy csak 6-8 órát bír a kontroller egy töltéssel, nálam meg nincs olyan, hogy ennyi idő alatt ne tartanék legalább 1-2 szünetet, ami idő alatt meg lazán tölt vissza annyit, hogy ne kelljen aggódnom az akku miatt.
Szóval venni én se vennék, de megértem ha valakinek jól jön, pláne ha több kontrollere is van.
Dive ever, work never.
-
Moby
addikt
válasz KKaresz45 #48581 üzenetére
Egyrészt jól néz ki. Ez persze szubjektív, és nem a legfontosabb, de szerintem jól néz ki Másrészt jót tesz az akku élettartamának, hogy állandóan teli van csavarva, és ehhez nem bántja az usb csatlakozót. Harmadrészt nem kell, hogy menjen a gép a töltéshez, és egyszerre kettőt tölt. Ez utóbbi persze kiváltható egy usb töltővel is.
[ Szerkesztve ]
-
A21
tag
Nézi valaki a Stand című sorozatot? Stu karaktere 3-ik epizódban nagyon adná egy Last of Us filmben Joe-t.
-
-
KKaresz45
senior tag
Na a kettes pontot nem értem, de lehet hogy az én tudásom hiányos. Én úgy tudom, hogy a litiumos aksiknak ponthogy rosszat tesz ha teljes töltésen vannak tárolva. Visszafordíthatatlanul károsodnak. Ugyanez van, ha teljesen hagyjuk őket lemerülni. Ezért van az, hogy kb. 2/3-os tötéssel szállítják az ilyen aksis készülékeket hogy ne legyenek tele és tudjanak valamennyit merülni is amíg a raktárban állnak. Én így tudom. De javítsatok ki légyszi ha nem így van.
-
Moby
addikt
válasz Adam_Shepard #48590 üzenetére
Azt, hogy milyen pluszt nyújt az eredetihez képest azon kívül, hogy 4k@60fps.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest