- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
A Lara Croft and the Temple of Osiris local coopra mennyire alkalmas? Simán egy kanapé két kontroller, vagy van benne valami “csavar”?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
lmno
őstag
válasz Rigormortiis #158790 üzenetére
Trágya nfs szintű irányítás, 30 fps, kevés kontent.
Jól nézett ki az eső, kb ennyi. Erre emlékszik mindenki, ettől megszépülnek az emlékek, de nagyon középszerű (inkább azalatti) játék volt, így érthető a bukás. -
fausto
addikt
válasz Rigormortiis #158790 üzenetére
Ezt kívülről nem nagyon lehet megmondani. A Sony azért nem feltétlen szokta félkészen kirúgni a játékokat, pl. a MediaMolecula-nak évekig hagyta, hogy csiszolja, kísérletezgessen a Dreams-szel, a The Last Guardian is nagyon sokáig készült. Ezt valamiért félkészen adták ki, gondolom a Sony nyomására, ki tudja mi volt a fejlesztő és a Sony között. Pedig előtte letettek az asztalra egy MotoStorm szériát is, ami szintén fasza volt és azt hiszem sikeres is.
Amúgy játszani nem volt szar vele megjelenéskor sem, de úgy emlékszem nagyon sok beígért funkció nem volt benne a startnál (a szerver gondok mellett - amik meg egyébként a haladást is akadályozták), úgyhogy emiatt ekézéték sokan.
Egyébként miután minden bekerült, amit akartak, tényleg a legfaszább PS-es versenyjáték lett, olyan esőt azóta sem láttam, mint abban a játékban -
Snike
aktív tag
Jövő héten jön a Helldivers 2.
Valaki előrendelte? Lehet róla tudni valamit, hogy milyen lesz (azt láttam, hogy most hátulról látod a karaktert)?
Elvileg mától letölthető az ingyenes SH minijáték/demo.
Ezt valaki megnézte már, hogy micsoda?PS5, mert az jó! :)
-
hombre[EU]
veterán
ez a stellar blade azért össze van rakva...vagy egy 50órás 10/10 game vagy egy cyberpunk féle kamu showcase-t toltak
Life, Uh, Finds A Way
-
Sliderxy
senior tag
Várós ez a Death Stranding 2.
Ez a gyurmafilmeket idéző izé egyedül, ami szemöldökfelhúzásra ingerelt, bár gondolom rendesen meg lesz a szerepe, feltételezem majd nyomja a dumát út közben rendesen.
A gitárharc is elég elborult volt. Meg úgy az egész trailer. -
zozika84
őstag
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #158817 üzenetére
Te kis naív
Na de ne vészmadárkodjunk, mert a Ps védőbástya megint beporcosodikPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
polonic
félisten
válasz markknight #158818 üzenetére
Mi volt undorító? Vagy te ilyen ultrakonzervatív vagy?
-
_drk
addikt
Ez egy jó state of play volt, meglepődtem!
Death Stranding 2 állat lesz.
Ez a stellar blade nekem eddig kimaradt de simán jó cucc.
Until Dawn is várós.
Egyedül ez a Rise of the Ronin néz ki nagyon gagyin. Engem amugy se érdekelt, de így látva rendesen még PS+ba se kellene. -
Frod
addikt
Sajnos a Team Ninja-ra jellemző ez, mindegyik cuccuk így néz ki, csak mondjuk hét éve még a Nioh-nál elment, itt viszont már nagyon kilóg a PS3 grafikai-szint.
De maga a játékmenet is olyan, hogy bár sokan várták innen a topicból is, de szerintem nem feltétlen azt, amit láttunk.Do you see the white shadow?
-
S e t h
nagyúr
Engem is meglepett a ronin.
Volt némi felháborodás a Dragon's Dogma 30 fps lockja miatt, de nálam inkább a ronin megjelenítése okozott meglepetést.
Némi sekiro ptsd azért előjött, de ezeket a baltával faragott animációkat nem tudtam hová tenni.
Nálam még mindig várós, de nem erre számítottam.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bilux
veterán
Köszi mindenkinek
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Rony949
őstag
#158779 frankdelgado
"Persze sony póniként meg kell védened az imádott műanyag darabodat, ez nem is vitás."I see what you did there.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
polonic
félisten
válasz markknight #158833 üzenetére
Tudtam én.
Nem kell amúgy komolyan venni. Csak tényleg meglepődtem rajta, hogy miért undorító. Ismerjük Kojimát, helyén kell kezelni. -
Elderath
őstag
FF7 rebirth demo valószínűleg jön jövő héten a SoP után
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
OgreImre
senior tag
A DS2 trailer mennyire spoileres az első részre vonatkoztatva? Megnézném, de az első résszel még nem játszottam és tervben van a közeljövőben.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Szoke1982
senior tag
Phantom Blade Zero : Anine trailer + Gameplay!? Jah idén demó? [PBZA+Gameplay teaser]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tessék tárhelyet felszabadítani annak akinek sok játék van leszedve
Live-Die-Respawn
-
30z.Samu
félisten
Most néztem meg a Death Stranding 2 trailert. Ez ugyanolyan titokzatos, mint az első volt. Messze van még 2025…
Sic Parvis Magna
-
Arcképgyáros
Szerintetek a PS Plus Essential várható, hogy lesz akciós?
-
draco31
veterán
Hello!
Van olyan összesítő oldal, ahol lehet nézegetni, mi éppen nagyon akciós játék?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Kontroller
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest