- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Hát srácok, nálam ez az AC Mirage egy elég nagy csalódás. Nem vitt el, se a sztori se a játékmenet. Origins, Odyssey, Valhalla mind 200+ játékóra, az utolsókig mindent felvettem megcsináltam, ez meg erős tulzással is csak 32, ebből 6 óra telefonozás az unalom miatt, és nem éreztem késztetést a semmitmondó mellék dolgokra se. Előzetesek alapján grafikától is többet vártam volna. Nekem ez most nem jött be, vagy csak nekem voltak túl nagyok az elvárásaim, kár érte.
-
markknight
veterán
Apexen más is járt úgy, hogy a preloados update felrakta magát? Ezért nem lehet játszani este 5-ig, ki is írta a Respawn, hogy így jártatok.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz markknight #159655 üzenetére
Az szép baleset akkor.
Lényeg hogy érkezik a 120fps támogatás vele.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
F-ECT$
titán
Store-os kérdés, bár sejtem a választ
Szóval bár nem vagyok egy Ubisoft fan, sőt igazából a céget és a játékaikat sem igazán szeretem, de a Fenyx Rising mégis elkapott, és már 20 órám van benne, viszont lassan közeledik a játék vége. Jelenleg a PS Plus Extra katalógusából játszok vele, nem vettem meg a játékot. Pár napig még akciós a Season Pass hozzá, ami 4200 Ft. Aztán feltűnt, hogy az alap játék + season pass is akciós (Gold Edition néven), ami 5100 Ft lenne, így gondoltam inkább azt venném meg, mert ha kikerül a katalógusból az alapjáték, akkor úgyis meg kellene venni az alapjátékot, ami önmagában biztos több lenne, mint ez a 900 Ft.
Viszont a bolt szerint ezt nem vehetem meg, "Nem elérhető"-nek mutatja, gondolom azért, mert úgy látja, hogy az alapjátékot már megvettem. Ki lehet valahogy trükközni, hogy meg tudjam venni ezt a csomagot, vagy ez esélytelen?Dive ever, work never.
-
Mike
veterán
válasz spleenszuru #159648 üzenetére
Személyeskedtem? Egy szégyen amit írtál, de rád nézve, nem rám
-
mrThomi
addikt
válasz Beegabor81 #159656 üzenetére
Ezzel tisztába voltam, ettől függetlenül én többet vártam mint 12 valakiket legyilkolni
-
F-ECT$
titán
válasz spleenszuru #159664 üzenetére
Az alap játékra nekem azt írja, hogy "Purchased", kaptam is róla emailt, amikor "megvettem":
Immortals Fenyx Rising™ PS4 & PS5 (Game)
Subtotal: 0.00 Ft
Tax: 0.00 Ft
Total: 0.00 FtLehet felhívom az ÜFSZ-t, és megpróbálom levetetni az accountomról, hátha utána meg tudom venni a Goldot.
A könyvtáramból én szerintem nem tudom törölni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Frod
addikt
válasz F-ECT$ #159660 üzenetére
Ügyfélszolgálatnál fuss egy kört, hogy töröljék a licenc-t.
(Amúgy érdekes, mert elméletileg ezt már megoldották egy ideje, pl. a Plus-os címeket is attól függetlenül meg lehet venni "örökbe", hogy hozzá adtuk már a könyvtárhoz. Lehet az Ubi könyvtár nem kapta meg ezt a kezelést.)
Do you see the white shadow?
-
Bad Pritt
félisten
válasz F-ECT$ #159665 üzenetére
Amúgy ez érdekes, az Extra könyvtárból letöltött címeket elvileg nem
veszed meg
és nem kéne róla emailt kapnod. Legalábbis én eddig egyről se kaptam.
Azt tudnám elképzelni, hogy a Ubi Classic címeknél valami másképp van beállítva és ezért veszi úgy a PS, hogy megvetted.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
F-ECT$
titán
Havi játéknak jobb lett volna, mert előfizetésem még van 1 évig, az Extrából meg "bármikor" kikerülhet. De lehet marad a Season Pass vétel, úgyis most akarok játszani vele, remélem még lesz rá legalább 1 hónapom. Utána úgyis kis eséllyel fogom ismét elővenni.
Mondjuk most nézem, hogy mivel 2023 márciusban lett Plus cím, így pont van rá esély, hogy 2024 márciusban fogják kivenni...[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Bad Pritt
félisten
Én egyikről sem. Most teszt gyanánt elkezdtem leszedni a Nier Replicantot, mellé a 4 YoRHa ingyenes DLC-t, előbbiről nem jött semmi, utóbbiról rögtön kaptam a mailt.
Ettől függetlenül megvenni nem tudom én sem, szóval még mindig szar a rendszerük.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Raga
senior tag
Helldivers II-re továbbra is várok társakat.
42 éves vagyok.
A játék engem nagyon leköt, szórakoztató eddigi legjobb coop nekem. -
Alexios
veterán
válasz mrThomi #159654 üzenetére
Szerintem is gyenge lett, de egyrészt direkt olcsóbb is volt, másrészt cél is volt hogy kissebb játék legyen, és visszatérjen a gyökerekhez, és ne az RPG vonalat kövesse, direkt nem akart 200+ játékóra lenni, én a Valhallánál nagyon untam már hogy 40 óra után még mindig nem volt vége az alap sztorinak.
Az egy más kérdés, hogy ettől még csaphattak volna egy jó sztorit hozzá, a Valhalla vége után ugye felcsillan az ember szeme hogy Basim sztoriját folytatják, de igazából adhattak volna bármi más nevet is a főszereplőnek. -
bandi0000
nagyúr
Hülye kérdés de a Helldrivers-t mindenki megvettem? Ha jól tévedek nem free to play, csak mindenki játszik vele Vagy ennyire klassz lett, hogy mindenki day1 vette?
Xbox One: bandymnc
-
-
Bazsi1987
őstag
válasz spleenszuru #159681 üzenetére
Easy nyomom egyelőre nem nehéz de kell taktikázni várom hogy müködjön a mecs keresés randomokal mert a feladatok nem egy destiny szintu raid melysegek szóval randomokal is el lehet majd lenni a hangulat a progress ahogy oldod ki a felszerelést zseni
-
mrThomi
addikt
válasz Alexios #159677 üzenetére
Marketplacen 10-20 euróért dobálják. Annyit megér igen, de én 50€-t biztos nem adnék érte. Mekkora csavar lett volna ha a végén kijön Basim, eltelik vagy 4000 év és megáll a helyi meki hátsó ajtajánál. Nyilván arra nehéz lett volna már bármit is ráfűzni, de vártam volna valamit amitől feláll a szőr a hátamon. A bajom inkább az volt, hogy a sztori szál mellett általában csinálom a mellék dolgokat is, amivel jócskán kitolom a beletett játékidőt, de itt nem volt semmi olyan ami erre rákényszerített volna. Azt a göncöt azért megszereztem az oázisban. Untam már a kis és nagy ládákat, azt hogy hogy nem jutok be egy házba anélkül, hogy fél óráig ne körözzeg egy kulcsért(tudom ez a többi AC-ben is így volt), könyveket gyűjtögesseg, vagy ha egy helyet elfoglalok ne teremjenek már ott megint a megölt katonák vagy egy pipával legalább jelezze a térképen magán, hogy mi van meg. Kár, hogy ez itt most nem vitt magával, lehet csak én nem voltam az egész játék alatt olyan hangulatban. Hát ez van, majd legközelebb
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok technikai kérdés, adott egy PS5 és egy XSX már
ami nagyon érdekes hogy a tv egy LG C1-es tv,(mindegy hdmi port 2.1, 4k 120 Hertz) aminek a játékoptimalizáló beállításokban kiírja hogy mi van beállítva, és a PS5 VRR: OFF az xbox viszont VRR: ON
az PS menüben a VRR-nál annyi van nekem hogy automatikus vagy ki.
automatikus beállításon hagytam
Ami még ennél is érdekesebb hogy az FPS 60 mindkettő konzol esetében.
amikor pc volt rákötve a tévére akkor kiírta hogy 120 FPS, és ugye a PC a tv-n PC módban ment.
az istennek nem tudom se hogysem a konzolokkal elérni hogy 120 Fps-t írjon ki.
nem mintha sokat számítana mert így is megfelelő az élmény csak furcsa.
Annyi hogy mindkét konzol kábele ilyen hdmi kábellel van bekötve, tehát elvileg nem lehet kábel gond [link] a gyári kábelekkel is prbóáltam de ugyan ezek értékeket látom
A tv a "deep valami funkció", ami a 4k 120-ért felel, is be van kapcsolva
előre is köszönöm a tippeket vagy választ[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Lacielvtárs #159688 üzenetére
A menüben nincs VRR, csak játékon belül.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz RangerFox #159691 üzenetére
értem, de ezek amikről gagyarászok játékok közbeni kiírt értékek
de mi a különbség a két konzol a között, hogy az xbox még a menüben is azt írja hogy on, addig a PS5 viszont azt hogy nem.
De igazából lehet nem is kell értenem az okát elég ha annyit mondtok, hogy így megfelelő a működése, és akkor el is engedem a témát[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
bandi0000
nagyúr
Helldriversre mennyire lehet ráunni? Akárhány videót nézek szinte mindig ugyan azok az ellenek jönnek Gondolom azért nem egy destiny szint tartalom ügyileg?
Xbox One: bandymnc
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz Lacielvtárs #159692 üzenetére
Most írták, hogy a PS5 menüjében nincs VRR. Játékban is csak azokban, amelyik támogatja. 120Hz is csak azon a pár játékon fog menni, ami támogatja. A PC meg fixen 120Hz-et ad, ha azt állítod be az oprendszerben, azért látod a TV-n is fixen azt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest