- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Apróság, de azt be lehet állítani, hogy ha megnyomom a PS gombot, akkor kirakjon a menübe és ha nyomva tartom, akkor jöjjön fel a Control Center? Ugye most pont fordítva van és jobban kézre esne, ha felcserélném.
Köszi előre is! -
MODERÁTOR
válasz asanotadanob #104700 üzenetére
Már jó ideje nem volt téma ez itt a topikban, feltételezem, hogy nem sokan tapasztalhatják. Házilagosan a legtöbb amit tenni tudsz az az, hogy Safe módban újratelepítteted a rendszerszoftvert, ami gyalul mindent a konzolról. Ha fájlsérülés miatti szoftveres hiba az oka, akkor ez segíthet.
-
Moby
addikt
válasz Peace #104703 üzenetére
Alapvetően szoftveres a kérdés, tehát nehéz megjósolni. Akadálya biztosan nincs, a többi a sonyn múlik(freesyncet kell implementálniuk). Sajnos rájuk eléggé jellemző a hazabeszélés, szóval abból már sejthető, hogy az új tévéik, amik kaptak VRR támogatást, azok kaptak-e freesync támogatást. Én ebben nem vagyok képben.
/azt azért hozzátenném mintavételnek, hogy XBOX-on, ahol van VRR és freesync támogatás is, lényegesen jobban működik a VRR, mint a freesyncf. Elvileg elég nagy az átfedés a kettő között, nem kellene ekkora különbségnek lennie, de van, és ezt nehéz megmondani, hogy mennyire szoftveres kérdés a jelentős különbség. Erről én nem találtam semmit, de pl most Elden Ring alatt nagyon kijön a kettő közti különbség.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Moby
addikt
Most már csak azt nehéz eldönteni, hogy inkább megnyugtató, vagy inkább felháborító, hogy ezek szerint nem hardveres gond miatt nem volt eddig sem (pana chip), csak az elcseszett prioritások miatt
-
Peace
nagyúr
válasz F-ECT$ #104710 üzenetére
Na abból lenne aztán nagy botrány! Az volt az ultimate PS5 tv....legalábbis így reklámozták.
Nem akarok tv-t venni, mert 65-öst nincs szívem OLED-ből. 77-est szeretnék ,de ahhoz előbb költözni kell egy olyan helyre, ahol nagyobb a nappali a mostaninál. Úgyhogy amíg ez be nem következik, addig marad a jó kis ghostolós Q70R.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Farkassacred #104712 üzenetére
Ez tény. Csak úgy reklámozták, hogy minden PS5 fícsörrel kompatibilis lesz. De javítsatok ki, ha rosszul emlékszem. Volt is valami botrány, hogy menet közben eltűnt a tv hivatalos oldaláról pár tulajdonság, ami eleinte még fel volt tüntetve, hogy későbbi FW frissítéssel megkapja majd.......
-
.LnB
titán
Nem térhetnénk vissza a GT7 szapulásához a TV téma helyett?!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
Jó, és?? Namost és?! Megamúgyis! Ők is emberek, gamerek. Nem kell 'itten leszólni őket! Nem teheték róla, hogy a szüleik engedik nekik, hogy sportolás, tanulás, más tevékenység helyett csak a Fortnite-ot nyomják!
Megkapják ami jár nekik! Belép a bácsi, aztán ad nekik![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz stilo18 #104727 üzenetére
Ha majd besorol, akkor meg majd az ilyen Ninja félék hirtelen bejelentik majd a visszavonulásukat. Ti legalább majd tudjátok, hogy mi (ki) volt az oka. Booommm
[ Szerkesztve ]
-
Medvebocs26
csendes tag
válasz BusinessGuy #104659 üzenetére
Keleten van foboss, de egy kesobbi kuldeteshez kotodik eszakrol, delen, ha jol emlekszem kellene lennie egy "kisebb" bossnak.
Irany eszak -
Scarletiel
senior tag
válasz RangerFox #104713 üzenetére
Én is tanakodom, hogy a Q82RAT-ot lecseréljem-e OLED-re részletfizetéssel. 65-ös méretben azért elég drága. A Philips OLED-jei is tetszenek az Ambilight miatt. Nem tudom megérné-e lecserélni a jelenlegit, csak nagyon zavar, hogy egy fényes pontnál a jobb sarokban szinte a teljes alsó sávot felvilágosítja. Zónák ide vagy oda.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
BusinessGuy
őstag
válasz Medvebocs26 #104733 üzenetére
Megindulam és szembesültem vele hogy míg végigszívtam keletet és délt addig úgy feltápolódtam hogy északra behatolva Godrick fölött egyelőre alig sebeznek az ellenfelek én meg 1 max 2 sima kiscsapással ölök bárkit...
-
elder troll
őstag
Honnan érdemes rendelni lemezes gépet?
Vagyis átlagban hol kell a legkevesebbet várni rá?
Nem sietek sehova, jó lesz nyáron is, de scalpert nem gazdagítok.
VRR hír hallatán már érdekesnek tűnik ez a platform is, elfér a box és switch mellett ez is.[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz elder troll #104739 üzenetére
Konzolvilág, átlag 1 hónap a szállítás és elég korrektek.
-
fogtunder
nagyúr
válasz elder troll #104739 üzenetére
ha nyárig ráér, az Alza a legolcsóbb.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
én nem csinálok sehogy. lehet több helyen is előrendelést leadni, aztán nem átvenni őket, nekem így lett PS5-öm, pont az Alzától. 3 hónapra jött meg ismerősnek, neki lett közben máshonnan, én átvettem tőle. nem törölték, nem nőtt az ára, bementünk érte, elhoztuk.
elhiszem, hogy van ilyen is, de itt visszakanyarodnék a második mondathoz.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fausto
addikt
válasz elder troll #104745 üzenetére
Sajnos a legtöbb helyen már csak csomagban adják, az alapgép ára meg most ment fel 200k-ra.
Az Alza valóban jó alternatíva lehet, náluk lehet rendelni csak alapgépet, de náluk nem igazán lehet tudni, hogy mire számíthatsz. Előfordulhat tényleg, hogy nem jön meg tőlük nyárig sem. -
pr0bi
senior tag
Valami gáz van megint PS online-al, nálam nem érzékeli a ps plus előfizetést, multi nem megy, de utána olvasva többen is ilyen hibákra panaszkodnak. Gondoltam szólok
-
MODERÁTOR
válasz pr0bi #104747 üzenetére
Igen, tényleg. [link]
You might have difficulty launching games, apps, or network features. We're working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience.
You might have difficulty getting products on the PlayStation Store. We're working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest