- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
hát a coop részéről amit írsz azt hittem vicc, de erős a gyanúm hogy mégsem.
ezt hogy adhatják így ki? és hogy nem képesek javítani??
szánalmas az ubi, már nagyon régóta...pedig voltak szebb korszakai is. nem lenne kár érte ha vki felvásárolná.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Elims
veterán
"...AC Unity platinázva."
Gratulálok!! :-) Vannak benne húzós részek..az a h betűs vmi amikor össze kell szedni "vmiket" (bocs,már régen játszottam) az vmi nagyon idegtépő...
"...a játékmenet azonban szerintem élvezhetetlen."
Szerintem meg nem. :-)
Tény,hogy van benne több bug,de azért ennyire nem kemény a dolog.Legalábbis én ilyesmit,ennyire nem tapasztaltam.A coop részéről sem tudnék ilyet írni pedig játszottam benne jó pár coop részt.
Szóval szerintem ennyire nem szar a játék. :-)
Sajnálom,hogy téged ennyire eltalált. :-( Gondolom ha én is a platinára hajtanék biztos más lenne róla a véleményem.A syndicate tényleg jobb lett!!Viszont jóval gyorsabb is platinázni.
A lényeg -nekem-,hogy megint akciós a division season pass. ;-))
-
-
-
james001
veterán
Csak hogy írjak egy ellenvéleményt is,mert ahogy látom mindenki a Unity-t fikázza és a Syndicate-t dicsőíti,de persze ezt is úgy írom hogy attól még utálom az Uborkasoft-ot és soha többet nem veszek tőlük játékot
Mostanában játszom a Syndicate-el amikor is időm engedi,de egyszerűen annyira unalmas hogy nagyon. Szerintem csak rosszat tett neki ez hogy ennyire "előreugrottak" az időben,plusz nincs semmiféle "intro" a játék elején,hanem csak annyi hogy oké itt van ez a két assassin és akkor ennyi. A régi részek többségében legalább megismertük normálisan a főszereplőt. A sztori egy nagy nulla,csak időhúzás az egész,Jacob karaktere nem is értem minek került a játékba,Evie legalább jobb egy fokkal. A missziók is eddig semmit nem tettek le az asztalra,végiguntam az összeset. És itt már nem számít hogy lopakodsz-e vagy sem,simán berohanhatsz mindenhova azt lenyírbálhatsz mindenkit. Stb még írhatnék sok mindent,de nem értem ez miben jobb rész mint pl. a Unity. Mondjuk a zipline-os cucc menő A jelenbeli rész meg itt is le van sz.rva sajnos,pedig nekem az a történet is tetszett még amíg normálisan ment Desmond-al. Még jó hogy csak kölcsönbe van a játék
A Unity viszont egy kellemes csalódás volt. A sztori tetszetős volt,Arno karaktere is bejött,de ami igazán király az az ingyenes dlc. Főleg a lezárása. Szerintem azt mindenképp töltsd le! De úgy egyébként ez a forradalmi francia idők is tetszett,valahogy az európai helyszínek mindig jobban bejöttek,lásd Ezio trilógia
Coop-al nem nyomtam,ezért sincs meg benne a platina pedig nekiugrottam volna.
Az meg hogy bugos meg stb. az meg már megszokott dolog AC-nél (meg úgy az összes Ubi jtéknál),szóval én azt már észre se veszem. Syndicate is tele van ilyenekkel,csak röhögök már rajta.[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest