- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz hombre[EU] #225396 üzenetére
Mármint ennyit fizetnének érte?
Akkor sem, kevés.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
Nézegetem az aprón a Death Stranding árakat és kíváncsiságból csekkoltam az üzleteket is, és kicsit meglepődtem, hogy szinte semmi eltérés nincs közöttük, azzal együtt, hogy utóbbiak jobbára akciósak.
Ez általánosan jellemző, hogy a használt és új lemezes árak ennyire két a kézben járnak, vagy csak az akciók miatt van most ez?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz headhunter86 #226052 üzenetére
Béküljetek ki, nincs értelme veszekedni meg a kicsinyes bosszúnak.
Ennél egy pár zokni is jobb ajándék.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Bad Pritt #226164 üzenetére
Ugyanez igaz a HZD-re, nem volt világmegváltó, de korrekt game, nem is értem, miért kell hasonlítani egy ZeldáhozMert aki szakértő és az ízlése is jó, annak isten adott tehetséget ahhoz, hogy másokat is meggyőzzön a helyes útról.
Én sem hagyom szó nélkül itthon, ha vki paprikát eszik paradicsom helyett.
Nanehogymá!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Bad Pritt #226170 üzenetére
-játszottam vele
-sw fan és
-souls game antitalentum vagyok.
Leírtam már párszor pro és kontra a véleményem a játékról, szerintem nem rossz, csak nem nekem való, de ha a zoknis részből nem ment át a poén, akkor sorry, lehet elfelejtettem smileyt írni és így nem ment át.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz sxxorp #226233 üzenetére
Félig csípás szemmel 2 óra alvás után csak annyit tudok mondani, hogy nálam a képlet így működik,
- akarok-e az adott játékkal a jövőben többször is játszani, vagy csak egyszer le akarom tudni és utána megszabadulni tőle---> lemezes
-nagyon bejövős game, a franc fog várni a futárra, eladni sem akarom--->digitálisSzépséghibája, hogy én nem is postáskodom, hiába vettem meg vmit lemezesen általában nem veszem a fáradtságot, hogy utána eladogassam öket.
Benne van még az is, hogy kinek mennyit engedhet meg a zsebe, a lemezes ebből a szempontból költséghatékonyabb.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Mr Chapel #226444 üzenetére
Nekem olyannak tűnt a játék, mintha arra terelne, hogy hagyd az agyad a csudába, ez nem az a játék, hagyatkozz az ösztöneidre és a türelem legyen a társad.
Amikor már sokadjára próbálkozol, ropognak az izületeid a kezedben, recseg a kontroller, csikorgatod a fogaid és egyszer csak jön az ultra instinct és rendet vágsz mint Goku.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz BoneDragon #227017 üzenetére
Azt nem írhatja, hogy gané lesz.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Páran utaltak már rá korábban és valóban, a Death Stranding nem tiszteli a játékos idejét.
-
S e t h
nagyúr
válasz ProEvoFan #227120 üzenetére
De tényleg.
Ülnék le játszani, eltelik fél óra és úgy állok fel, hogy csak videót néztem.
Szeretnék játszani, de sokszor elkezdeni sem merem, mert ha közbeszól a meló, akkor gép kikapcs, de ez a játék tiszteli ezt legkevésbé, megy a cinema, már csak a pattogatott kuki hiányzik.
Életem párja kérdezte, na milyen a játék?
Mondom film és sci-fi.
Szóval igen, kell hozzá idő, főleg ha játszani is szeretnél a filmnézés mellett.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz RangerFox #227252 üzenetére
Tisztelettel kérdezem, te törölted a hozzászólásomat?
Tudom hogy ezen a fórumon nem divat megindokolni, de csak kíváncsi az ember, hogy milyen szabályt sértett meg.A 60 eurot én más viszonylatban vizsgálom, vásárlói szemszögből, nem a cégek érdekeit szem előtt tartva.
Amúgy sem vagyok közgazdász, hogy tényszerű megállapításokat tegyek, hogy a 60 euro oké, vagy nem oké.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz hombre[EU] #227273 üzenetére
Te jó szagú atya úristen, ez az év híre, ezt nem akarom elhinni. Egy ideje ezen kattogtam, hogy miért nem tud ilyen játék megjelenni konzolra, erre tessék! Köszi!
-
S e t h
nagyúr
válasz hombre[EU] #227283 üzenetére
Mikor azzal szembesültem, hogy csak pc-re jött ki, akkor gondoltam én is arra, hogy lehet megveszem arra, de így már könnyebb lesz a döntés.
-
S e t h
nagyúr
Mennyi hsz. eltűnt a téridő koontinumban.
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz lazioforever #227500 üzenetére
Én használtam mindenféle dugósat, de győzött a kényelem iránti igény, a vezetékmentesség, és 3/4 éve használok egy goldot, nagyon elégedett vagyok vele.
-
S e t h
nagyúr
Ha vki. witcher munkát keresne.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz sxxorp #227528 üzenetére
Egyrészt a játék kimagasló nívót képvisel a játékok között, másrészt ezek a feldolgozások nem szoktak különösebben jól elsülni, bár igazságtalan lenne tőlem olyan korábbi játékokat példaként felhozni, amelyeknek nem volt különösebb háttere, története és a készítésük alapja maximum az elvakult rajongói hitbe fektetett profit realizálási igény lehetett.
A vaják története nem egy stúdióban született, még reménykedhetnénk is, hogy Andrzej Sapkowski művei jó alapot szolgáltatnak egy kiváló sorozathoz, de magunkat csapnánk be, mert ezek nem a fantasy irodalom remekei.
Henry Cavillal sincs különösebb gondom, de valahogy nem igazán Geraldos számomra, a trailerek sem ütősek, körüllengi némi b kat. feeling, mondom ezt a játék tisztelőjeként, lepjenek meg, de minimum az év sorozata lenne, ha képes volna a játék szintjét meghaladni, viszont erre vajmi csekély esélyt látok.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Van még olyan game ami nem volt leárazva november óta?
-
S e t h
nagyúr
válasz FollowTheORI #227633 üzenetére
Jó kérdés, szerintem egy ideig be sem kapcsolni a konzolt, hátha inaktivitás után motiválni akarnak.
-
S e t h
nagyúr
Amikor várod, hogy a Plague mikor esik be 4-5000 körüli ársávba, aztán az év játéka aspiránsok között rendre feltűnő Devil May Cry van ott.
-
S e t h
nagyúr
válasz Aguinaga #227788 üzenetére
Egyik játékkal sem fognál mellé, persze nem mindegy, hogy milyen játékokat preferálsz. Ha yt alapján bejönnek, akkor ennyiért megéri.
Red Deaddel kapcsolatban max annyi kritika szokott felmerülni, hogy volt akinek feltörte a seggét a nyereg, akarom mondani az ujját a sok a lovaglás.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz BoneDragon #227885 üzenetére
De mi volt az alapja annak, hogy azt hitted jó lesz az előzmények ismeretében?
Én is megnézem ma, de kb. nulla elvárással, főleg a mandalorian után, mellett.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz hombre[EU] #227890 üzenetére
Listán van, de az SW-re meg ki van fizetve a jegy, adok egy pofont a gyerekkoromnak.
-
S e t h
nagyúr
válasz BoneDragon #227895 üzenetére
Majd leírom én miért nem várok semmi jót, illetve újdonságot, de pszt, kezdődik a matiné előadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest