-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #94100 üzenetére
tescoba dolgoztam, mutatták a beszer árakat, persze nem hivatalosan, és volt is valami szabály, hogy vagy 75 vagy 90℅-os árcsökkentés alatt a terméknek már veszteséges az eladása
Xbox One: bandymnc
-
Bazsi1987
őstag
válasz #10927360 #94082 üzenetére
Ez korrekt leírás volt kb én is ennyi haszonra tippeltem vagy 1000ft-al többre ☺ . Én nagyon sajnálom hogy nincs minden játékba magyar felirat😕 azt tudom hogy nem mondhatod el hogy mennyi játékot adtok el pl az őszi időszakba, de szerinted Magyarországon mekkora példány számba kellene fogynia a játékoknak hogy fix legyen a magyar felirat?☺
-
Csabee86
senior tag
Még mielőtt elszabadul a pokol itt, valaki tolja a Mafia III-at? Véleményekre lennék kíváncsi. Nem rendeltem elő, de gondolkodom a beszerzésén. Csak még ugye jön a hónapban a Battlefield 1. Nem tudok dönteni. Szóval akinek van megosztani valója az nyugodtan megoszthatja. (Youtube videókat meg nem nézek a Spoiler veszélyek miatt)
-
Madwe
nagyúr
válasz Csabee86 #94107 üzenetére
Eddigi tesztek alapján nagyon sokszor fagy, sok bug van benne, droppol is, a felhők s az ég nagyon hülyén néz ki. A sztori úgy ahogy rendben van, szinkronok jók, arcmimika jó. A küldetések hamar unalomba fulladnak, ismétlődnek.
Azt nem értem, miért lenne egy youtube video spoileresebb mint a shareplay, mikor a shareplayben bármit elspoilerezhetsz magadnak, a teszteken pl meg direkt kerülik azokat, de te tudod
-
nesh20
aktív tag
válasz Csabee86 #94107 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy láttad, én játszom vele. Nekem elő volt rendelve.
Én csak jót tudok róla mondani. 6-7 órám van benne, sehol nem tartok, tartalom az van benne bőven.
Hangulata nekem nagyon tetszik, ahol kell iszonyatosan komoly, ha úgy adódik pedig humorból sincs hiány.
Története nagyon el lett találva. Én pl az első durva fordulatnál ami kb 1-2 óra múlva következik, felálltam a gép elől káromkodva, nem azért mert rossz vagy ilyen, hanem mert olyan hatással volt rám. De ahogy néztem, másokra is nagy hatással volt.
A grafika nekem tetszik, 60-as évek, jól eltalálták. Igen, 30FPS, engem nem izgat, szóval ha kizáró ok akkor nem a te játékod.
A zenék régi klasszikusok, nagyot dob a játékélményen, nem egyszer vártam meg a kocsiban az éppen szóló zeneszám végét küldetés közben mert annyira tetszett
Szerintem az a korosztály vagy aki ismeri ezeket a zenéket pl:
Jefferson Airplane - Somebody to love
The Animals - The House of the Rising Sun
The Rolling Stones - Paint it black
Johnny Cash - Ring of Fire
Hangok is rendben vannak.
1-2 buggal találkoztam már, de egyik sem az a vészes kategória ami akadályozott volna a továbbhaladásban.
Küldetések, eddig változatosak és élvezetesek.
Sajnos abban nem tudok neked segíteni, hogy a Mafia vagy a Battlefield a jobb, más a kettő, de egyikkel sem jársz rosszul.I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
Adam_Shepard
addikt
A Rise of Tombosokat kérdezem, hogy minden tartalom a lemezen van? Vagy megint van külön kódozás?
[ Szerkesztve ]
.
-
törölt tag
Óóóó játszani nem kell helyettem (most nem fényezni akarom magam, de már lassan fél éve nem ps-eztem MKX-el egy percet sem, de tuti tudnék érvényesülni úgy megközelítőleg 6-7karakterrel, fejből) csak hogy mennyire más, főleg a kombóknál.
Hallottam olyanról, hogy valamivel könnyebb az SFV-t olyan arcade cuccal játszani, mint DS kontival, de úgy vagyok vele, hogy akkor egy ilyen arcade pad-et csak verekedős játékokra használnék, a ds kontit meg fps-hez.
-
Petreszku
senior tag
válasz Adam_Shepard #94114 üzenetére
Szia!
Lemezen van a plusz tartalom. Én legalább is nem kaptam külön kódokat és így is ott vannak a játékban.
-
proly01
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
-
SenorDave
tag
[ Szerkesztve ]
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
bandi0000
nagyúr
mikor lehet elő tölteni a bf1 et? aki elő rendelte az ugye 18-án már játszhat
-
eisento
addikt
az uj cod 130gb? de zsir lesz majd annak aki digitalisan veszi meg xD
gtpsortrol is van egy kis szosszenet
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
unravel
őstag
Még mindig nem tudom eldönteni hogy sima vagy pro.
Legutóbb ps2 konzolom volt kb 10 éve, tehát a sima is biztos nagy élmény lenne. Az árkülönbség miatt beleférne egy fasza játék vagy 1 év psplus.
Hosszú távra gondolva viszont a pro lenne az ésszerű döntés.¯\_(ツ)_/¯
-
Neoteric
addikt
válasz #42308056 #94139 üzenetére
+ mivel ugyanaz minden, csak erősebb a hardver, ezért szerintem hasonló lesz a szitu mint az xbox one s esetében, azaz minden játéknál stabilabb lesz a framerate, a fix 30 v 60 nagyobb eséllyel lesz tényleg fix. Legalábbis ha ott képes volt erre egy kis órajel emelés, akkor itt az erősebb hardvernél magától értetődő lenne.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Djuree
félisten
válasz unravel #94138 üzenetére
ha hosszú távra veszel akkor minek gondolkodsz ilyenen? egyértelműen prot vegyél...max gyűjtesz még egy hónapig ha nincs rá zséd. nem fél évre veszed úgyse...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
echterion
nagyúr
válasz unravel #94144 üzenetére
Kanadai fiókra is jó PS plus szokott lenni akciósan, akkor olyan 12ezer környékére jön ki az éves előfizu.
Nekem kanadai van, ps plus-szal pl. a Driveclub kemény 7,5 CAD a store-ban, anno valami ilyesmi összegére vettem meg a Tomb Raider-t is (ami sajnos nem annyira jön be, lehet, kiöregedtem már az ilyenekből, engem nagyon stresszel a játék ). Még mindig ez a legolcsóbb megoldás, vagy a hongkong-i az még talán ennél is olcsóbb valamivel. Annyi a hátrány, hogy a magyar bankkártyát nem fogadja el, feltöltőkarit kell venni ezekhez.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz Petya2900XT #94143 üzenetére
felőlem aztán lehet ultimate delux premium happy meal is, lényeg hogy tudjam tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest