-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz BomiBoogie #8900 üzenetére
Te a thome -ot is lemondtad, nem? Vagy az más valaki volt?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Madwe
nagyúr
válasz BomiBoogie #8895 üzenetére
Hát nekem pénz akad dögivel, kasszát nem nagyon terheli meg a ps hál istennek, szabadidő annál kevesebb van viszont Végre lenne 2 hetem, amiből 1 hét család s kaja, pár nap hejehuja, s pár nap önfeledt játszadozással telhetne haverokkal... Persze ha kiesik a ps attól még jól fog esni ez a két hét, nem kérdés, de esetemben heti 10 óránál többet játékra kb soha nem tudok fordítani, azt is inkább hétvégén, s azt se mindig mert (szerencsére) folyamat leterhelem magam mellékállásokkal, meg a fix munkahelyem is van h megeszi a hétvégéimet... kivéve az ilyen szünetekben, amikor magamra is szánhatnék egy kis időt amiből egy részét játékra fordítom... Szóval folyamat melózok, cserébe van egy valag lóvé tartalékba, amiből telik bőven erre a masinára is, s már beleéltem magam pár nap decemberi csapatásba, ha ez nem adatik meg, mérges leszek
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem, én a Konzolok Szervizénél mondtam le, T-vel nem is volt kapcsolatom.
(#8903) Madwe
Én azért adtam el az asztali gépet, mert fájdította a szívem, hogy fél éve rendesen összeraktam, de gyakorlatilag heti pár órát tudom használni, közben meg mindig ott motoszkált, hogy fejleszteni kéne stb...Most is leginkább abba az irányba hajlok, hogy veszek játékra valami olcsó tabletet, aztán majd egyszer jövőre egy PS4-et a megfelelő csomaggal.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz BomiBoogie #8904 üzenetére
Ha csak a csomag olcsósága miatt várnál szerintem ne tedd, nem sokkal olcsóbb... A mega bundle az, ha kell 2 joy s kamera is de a killzone maga nem érdekel, akkor valóban érdemes lehet várni, mert biztos lesz még hasonló más játékokkal is! Tablettel el lehet lenni egy ideig de azért ott elég casual termékek vannak s én hamar megunom őket, ugyanakkor egy Badland vagy King of opera 4 fős meccsért már megéri tabletet venni (bár lehet ezek csak ipadre vannak, s biztos van más alternatíva is)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A Killzone tényleg nem érdekel, és egyelőre a PS+-os címek sem aratnak annyira, összehasonlítva mondjuk a PS3-hoz tartozó PS+-os címekkel.
Tehát nem az olcsóság miatt várok, hanem amiatt, mert jó csomagot akarok, de most későn kaptam észbe és csak a Killzone jutott.
Szóval majd, ha lesz idővel nagyobb választék és jobb bundle.
Illetve nálam az sem utolsó szempont, hogy még egy képernyő/tévé is kell majd hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
miller79
tag
Az ilyen bolt ellen nem is értem miért nem lehet valami szankciót bevezetni... Én is nagyobb értékű (Ettől jóval nagyobb érték!)dolgok kereskedelmével foglalkozom, de itt nem lehet ilyesmit megtenni, mert azonnal komoly megtorlás van. A konzolvilágból azért ezt nem nézem ki, ettől többre becsülöm őket! Viszont, ha mégis valami sunyiság lesz jövőhét pénteken én már itt szövetkeznék veled a megtorlás tekintetében
-
Sami22
aktív tag
Gameshopból nem rendelt valaki? Onnan még nem érkezett hír.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ennyi erővel egy Civilization játékhoz képest a konzolos címek is casualnak számítanak.
Apropó, Gameshop, hogy is működik ez az előrendelői kártya?
A kártya ára 10.000 Ft, melyet bármely Playstation 4 gépcsomag árából jóváírunk a vásárlásnálTehát megveszem 10-ért a kártyát, de cserébe 10-zel olcsóbbam kapom a PS-t?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz BomiBoogie #8909 üzenetére
Igen, 10 ezerrel olcsóbb lesz a konzol, azaz előre befizetsz 10.000 huf foglalót.
A tabletre visszatérve egy picit, azért ott elég nagy az ugrás, a játékok 99% casual, mert azt feltételezik, hogy a célközönség olyan, aki kb 5-6 perces időket játszik (időelbaszós izék) ami nagyjából így is van, nagyon ritka az olyan cím amit hosszabb ideig is élvezetes játszani, de persze akad, csak kutakodni kell
-
Sami22
aktív tag
válasz BomiBoogie #8909 üzenetére
Igen, de csak egy konkrét rendeléssel együtt tudod megvenni a kártyát, úgy tudom. Azt elküldik, kifizeted és levonják majd a csomag árából, mikor érkezik.
[ Szerkesztve ]
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
GRaul
őstag
Sziasztok
A Konzolvilágnál meg lehet idenre elorendelni PS4et?Üdv
Mert a honlapbol nem derul ki h mikorra igerikPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Madwe
nagyúr
válasz BomiBoogie #8912 üzenetére
Azért van pár értelmes játék is rá, de nem sok, azt meg kell hagyni Mindenképp nézz rá a felhozatalra mielött döntenél, ez pl jó kiindulási alap lehet ha ios alapú érdekel, androidos portált sajnos nem ismerek... Volt pár cím ami engem lekötött hosszabb időre is, de a legjava inkább ilyen timewaster amit toltam rajta, vagy local co-opos történet...
-
GRaul
őstag
válasz raven84 #8915 üzenetére
ez elkerulte a figyelmem
Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy ezen Playstation 4 gépcsomagok átvételét már januárra tudjuk biztosítani - kivéve azon előrendelőinknek, akikekkel kollégáink előzetesen írásban, vagy szóban egyeztettek és előrendelői kártyával rendelkeznek.
de igy talan jobb is.
Ha sikerult a nyelvvizsgám akkor az 10 napon belul kiderul és végre kikapom a diplomam
Gondoltam meglepem magam egy ilyennelPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
haddent
addikt
Nem értem, miért ne derülne ki. A többiek meg nem tudom, hogy ugyancsak figyelmetlenek, vagy csak szimplán trollkodnak veled
"Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy ezen Playstation 4 gépcsomagok átvételét már januárra tudjuk biztosítani - kivéve azon előrendelőinknek, akikekkel kollégáink előzetesen írásban, vagy szóban egyeztettek és előrendelői kártyával rendelkeznek."
"Playstation 4 (PS4) Előrendelői kártya (Pre-Order Card) (januári szállítmány)"Közben megtaláltad. T-Home -nál szerintem még van esély rá, hogy idén kapj. Ők kétlem, hogy a Magyar Sony -tól szereznék be..
[ Szerkesztve ]
-
GRaul
őstag
Illetve meg vmi.
Ausztriaban nem olcsobb? mert oda is lehetosegem van kimenni, mert a gazolaj "nem kerul penzbe".Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Mrdevil
addikt
Képzeljétek mi volt. A Sony térképén nem csak Magyarország van fent, hanem én is. Ma dél előtt hívott a Sony-tól egy csajszi a munkahelyemen, hangsúlyozom a melóhelyen, nem is értem, honnan tudják a számot, vezetékes. ( először főnököm vette fel, az meg csak lesett ) Az ügyben, hogy milyen PS-eim vannak, illetve előrendeltem e a PS4-et, ha igen honnan, mikor? ( ezt fel is írta ) És még hivatalos vagyok dec12.-én az Allee-ban megrendezésre kerülő PS4 party-ra, ami 22 órától lesz. Kérdeztem is, kivel beszélek, honnan van meg a szám stb, mondja bent vagyok a rendszerben, és ők a Sony képviselet. Elmondtam neki pár dolgot, majd letette, kedves aranyos hang volt. Mondom ez érdekes jelenet volt.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Herczi
senior tag
Én medimarktot várom már, hogy írjon, jövőhéten megjelenés, azt még mindig nem írtak, hogy b@szódjak meg. Ilyen sokáig tartana mire minden kirendeltség megkapnák a kör e-mailt? vagy fene tudja, hogy megy ez náluk.
-
pelda10
tag
sziasztok!
Valaki tud valami arról,hogy aki a konzolok szervizéből rendelte elő azok megkapják-e dec12.-ére?
Én nov.19.-én rendeltem elő.
-
pelda10
tag
válasz JarrekStar #8944 üzenetére
A 2013.11.30 dátumtól feldolgozott előrendeléseket nem áll módunkban a december tizenharmadikai megjelenéskor teljesíteni, a későbbiekben érkező PlayStation 4 konzolok esetében azonban az előrendelések időrendi sorrendje határozza majd meg, hogy ki juthat hozzá a géphez. Ha tehát minél előbb szeretnél hozzájutni az új Sony-konzolhoz, de eddig még nem rendelted elő, akkor sincs minden veszve: rendeld elő azt nálunk, majd az új szállítmány érkezésekor értesíteni fogunk Téged erről!
Ezek szerint én kapok.
-
zzeN
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztalt vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest