Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor0077

aktív tag

válasz BlackDesert #32786 üzenetére

Nem érdekel milyen az AI, én csak szórakozni akarok. És amit a DC nyújt az nekem abszolút nem szórakoztató eddig.. Megvárom, hogy menjenek a szerverek, aztán ha ott sem lesz jobb a helyzet, akkor tényleg áttérek a Horizon 2-re... annak az első részét is imádtam. 100% fun. DC ellenben 10% fun, 90% frusztráció. Plusz egy idő után, ahogy a grafikát megszokod már nem hatódsz meg a 20. földbedöngölésed után. ABS, kipörgésgátló vagy valami rohadtul hiányzik... Lehet, csak én puhultam el ennyire a Horizon alatt.

Meg akkor döntsék már el, hogy ez most árkád vagy szimulátor. Érdekes Horizon-ban meg tudták oldani, hogy aki szimulátorosabb irányítást akar az is be tudja állítani, aki meg árkádosat, az is. Itt erre kevés volt az 1 év csúszás, na meg arra is, hogy épkézláb szervereket csináljanak. Egyre inkább kezdek kiábrándulni a Sony-ból, meg a PS4-ből komolyan mondom. Egyedül az Uncharted 4 miatt nem adtam még el a gépet...

[ Szerkesztve ]

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Új hozzászólás Aktív témák