-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag01
aktív tag
Jo.felesleges vitazni. Elcsusztattak x napig a szerverek tulterheltsegere hivatkozva. Gondolom azert a project cars nov 21 mgjelenese elott 1 nappal gyorsan leis arazzak. 10-bol 8-an fikazzak aki megvette. Ennyi...nem kell a rizsa duma h tulterhelseg stb..
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
kovsol
titán
Mondjuk az teljesen logikus, hogy a szerver parkot nem a startkor tapasztalható extra magas terheléshez tervezik. Gondolom az meg túl drága lenne, hogy az első pár napra extra erőforrást béreljenek. Nem igazán vagyok tisztában, hogy miként szokták ezeket a szervereket kialakítani, pedig kíváncsi lennék rá. (szakmai ártalom )
May the Force be with you!
-
-
Damage401
senior tag
válasz kovsol #32302 üzenetére
Ezért kellene zárt tesztek, előtte. Hogyha annyira nagy dobra akarják verni. Close Beta, lássák mennyit bír a szerver. Érdekes felfogás van most. Meg ez az új irányzat hogy mindenhez Évadbérlet kell
Szerk.: Tudom hogy a SP az csak opció. De egy olyan játékról amitől nagyot várnak ne kiegészíteni keljen már az első 2 hónapban, hanem adják ki úgy egészbe. Majd jönnek hozzá fél év ciklusban valami ütősebb. Nem hogy foltozgassuk meg toldjuk meg x dologgal.
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Omli85
őstag
válasz Zjunior #32264 üzenetére
Hát régi motorosként nem FB-n keresem először a híreket hanem gamer oldalakon ott meg semmi infó nem volt még erről ezért is kérdőjeleztem meg, hogy valós e az infó.
Mivel viszont a hivatalos FB oldalon ott a post így egyértelmű, hogy nem kacsa.
Ez nekem egyébként inkább tűnik egy elég mocskos pénzlehúzásnak... Határozatlan időre eltolják ergo most kikényszerítik a türelmetleneket akik a PS+ verzióra vártak, hogy megvegyék. Persze nem kötelező megvenni de azért na akkor is működik ez a dolog :/ És lesznek elég sokan akik megveszik nem várnak...Amúgy ha a szerverek nem bírják és tényleg technikai gond van akkor a digitális értékesítést is le kéne állítani úgy lenne logikus...
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Damage401
senior tag
válasz kovsol #32307 üzenetére
Tudom, hogy van ilyen. Csak csodálkozok, tudták hogy szinte online beállított lesz a DC. Ilyen promó videók alapján többen első napos vételnek fogják venni. Mind tisztában voltak. Érdekes hogy erre nem fektettek nagy hangsúlyt.
Szerk.: Szinte nem is fórum ez, hanem chat lassan annyira pörög
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Madwe
nagyúr
válasz Omli85 #32306 üzenetére
Nem is lehet megvenni digitálisan Tell me more alatt az oka, hogy nem tudom megvenni: mert van ps+om, hahaha
Mindenesetre tuti baj van a szerverekkel, s ha fizettem volna érte, én is azt várnám el, h először nekem tegyék játszhatóvá a multit.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Csillag01
aktív tag
Ácsi. A ps+ kiherelt valtozatba van 1altalan multi? Mert ha nincs eleg fail ez az egesz...
Asus Rog Phone 6
-
Omli85
őstag
Amúgy meg ha nem bírják a szerverek a multit attól az offline versenyezgetésnek még működnie kellene. Azt most nem mondják komolyan hogy annyira nincs technika a rendszer mögött, hogy az offline mód sem működőképes mert gyenge a szerverpark ? Komolyabb gondok vannak itt akkor a háttérben...
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
GazRic
senior tag
Szeretnék felhívni minden DRIVECLUB játékos figyelmét, hogy a játék szervereinek nagy terheltsége miatt átmenetileg nehézségek adódhatnak az online funkciók használatával. Az egyszemélyes mód természetesen továbbra is elérhető, és amint elhárításra kerülnek a problémák, a szoftver automatikusan csatlakozni fog a szerverekhez.
Annak érdekében, hogy a játékkal rendelkezőket segítsék, illetve csökkentsék a szerverek forgalmát, az Evolution Studios egy későbbi időpontban fogja elérhetővé tenni a DRIVECLUB PlayStation Plus Editiont, valamint a My DRIVECLUB alkalmazást. Amint meglesz a pontos dátum, jelezni fogjuk az oldalon. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, és köszönjük a megértéseteket!Playstation Magyarország
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
addikt
Jelentse majd valaki jófiú 86. regisztrációját, mert még minket fognak a moderátorok lab@szni.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
-
Madwe
nagyúr
Ne, te is???? Szerinted a sony szervere csak a te gépeddel kommunikál? Hahahaha... Nyilván több tízmillió ember használja, ergo többezerszer gyorsabb mint a te neted. De egyidejűleg nem csak téged szolgálnak ki, ergo bizonyos szeletét kapod csak... Komolyan néhány ember akkor zseni hogy az nemigaz... Mindegy mekkora balgaság amit mondtok, a lényeg h szidjátok a sonyt... ja nem, biztos én beszélek félre s védem, lol
-
Madwe
nagyúr
"A Sony, "érted az egyik legnagyobb cég a világon" szervere nem olyan gyors mint a kisember net sebessége... Jaj te. "
Mindezt arra, hogy próbáltam jófiúnak elmagyarázni, hogy nem a Sony korlátozza a neted (továbbra is lol) hanem a net test a sony szervereken fut le, ami nem olyan gyors, nem ad olyan gyors értéket, mint amire a neted képes, hiszen függ a szerver terhelésétől...
-
WaterWave
veterán
Hihetetlen milyen szar a fizika a driveclubnál, most volt szerencsém játszani vele... Édesistenem. És nagyon finom voltam akkor a jelzővel. Rendben van hogy Arcade, de... Igazából egyre jó.. Ha flipperezni akarsz akkor előrántod.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Bencus88
nagyúr
kaptunk helyette egy splunky free gamet jól látom? Vagy ez eddig is jött volna a plusal?
-
kovsol
titán
Igazából az is hozzátartozik a dologhoz, hogy ezek külföldi, sőt szerintem amerikai szerverek. Ott rengeteg hálózati eszközön kell keresztül mennie az adatnak mire célba ér, és azok közt is sok korlátozó tényező. http://www.speedtest.net/ -en bármilyen külföldi országba(de érdemes tesztelni párat más kontinensre is) kétlem, hogy max sebességnek akár a közelébe fog kiadni a tesztelő. Nem a szomszéd városhoz kell viszonyítani.
(#32336) Ripper03 crossbuy címeknél megkapod több konzolra is. Itt oldalt van egy táblázat és látszik, hogy a Spelunky mind a három platformon elérhető.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok!
Hangkinyerés miatt írok, egy ilyen fülhallgatót rácsatlakoztatva a Ds4-re akár mellőzhetem is a hangfalkötögetést? Nekem bőven elég lenne ha normálisan szól játék alatt ez a megoldás.
-
Bencus88
nagyúr
na királyság köszi! lesz mivel bohóckodni.
A driveclub magyar storon meg péntek?
-
Madwe
nagyúr
válasz Baga1983 #32339 üzenetére
12-16ohm, van megadva ellenállásnál, uh biztos rendesen meg tudja hajtani ( a komolyabb erősítőkre kötendő 30+osokkal gondja van, azok halkan szólnak)
(#32340) Ripper03 Nem, a Driveclub határozatlan időre el lett tolva hogy éegalább aki fizetett érte az tudjon multizni (már az ingyenes) de még ebben a hónapban jön gondolom...
Mondjuk most jöttem rá a megoldásra: amíg nem megy a szerver rendesen, az ingyenes dc-ből le kell tiltani a multit, s kész...
[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
nevetséges amit ezzel a szerencsétlen dc-vel csinálnak. én pont a dc miatt fizettem elő psnre(meg a dust miatt), és az volt a terv hogy kipróbálom és ha jó megveszem. most erre határozatlan időre elhalasztják.... ez tuti azért van, hogy inkább vegyék az emberek a teljes verziót. ez sztem elég nagy szemétség.
-
Nescafé
őstag
Plus- os játékokat lehet már szedni?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később