- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pataki Noé
friss újonc
Sziasztok! Attila vagyok. PS 4-en játszunk a GTA V-el. Nem rég csináltunk neki egy előfizetést is hogy fejlődjön a játékon belül. A járművek vásárlásával kapcsolatos gondjaink lettek. Nehezen találunk megfelelő garázst az autóknak vagy kamionoknak. Hogyan és miképp tudunk megfelelő garázst beszerezni. Van már egy kicsi de az nem megfelelő és valamiért az éddig vásárolt autó ( batmobile) elveszett. Miért lehet ez?
-
Degu82
kezdő
Sziasztok. Ps4-hez milyen mikrofonos fejest ajánlotok olyan 10-15 körül? Lehet használt is. Gyereknek kellene és kinézett használtan egy ps fejest 15ért de gondoltam előbb megkérdezem itt érdemes e olyat venni vagy van e lényegesen jobb vétel abban az árban.
-
Pataki Noé
friss újonc
Trust GXT 488 forte PS4 Grey ( alza.hu) 13.190,- + posta.
-
Degu82
kezdő
válasz Pataki Noé #281903 üzenetére
Köszi. Ránézek bár a Trustot nem gondoltam volna jónak.
-
félisten
válasz Pataki Noé #281901 üzenetére
Topikja, parancsolj.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
fausto
addikt
Hello,
Ajándékba vennék PS4-re Minecraft-ot lemezesen, de fogalmatlan vagyok a játékkal kapcsolatban. A lemezes kiadás beteszi a gépbe és játszhat vele? Vagy kell hozzá még valami, nem tudom, előfizetés, valami must have dlc, ilyesmi... PS Plus van.
Ja, és a másik, hogy a PS4 verzió crossplayes? Pc-s, mobilon, xbox-os ismerősökkel tud majd játszani?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fausto #281906 üzenetére
Megveszed es tud vele játszani azonnal. Ha online akar játszani masokkal akkor elotte egy frissites biztos kell, na meg ps plus. DLC-ket tud, de nem muszaj vasarolni hozza a storeban. Cross platform igen.
"Platforms that support crossplay include; Windows 10 & 11, Chromebook, Xbox One & Series X, Playstation 4 & 5, Nintendo Switch, Android, and iOS."
-
-
raziel01
veterán
CDkeys-en jó áron megy:
[link] Call of Duty: Modern Warfare II - Cross-Gen Bundle PS4/PS5 (US)
5400 Ft
US accra. -
Alarikman
senior tag
Furcsa, hogy eddig még nem láttam akciót PS+ előfizura idén. Amikor lejárt, akkor sem ajánlott semmilyen kedvezményes meghosszabbítást. Tavaly nem így volt.
-
Payphone
tag
Na gyerekek pár hete felhoztam itt a témát hogy adjam e el a PS5-öt és vegyek e inkább egy PS4-et merthogy igazából semmi játék nincs rá. Kb mindenki nekem állt egy két kivételt leszámítva hogy hülye vagyok meg nem járok jobban, meg nem esik be az ára annyira később hogy megérje. Erre fel olyan faszán beesett az ára hogy a lemez nélküli 95-100 ezer a lemezes meg 110-120. Na mostmár tényleg nem éri meg eladó Vicc amúgy látjátok másik is rájöttek hogy egy forintit nemér a PS5. A kutyának nem kell adja elfele mindenki mert semmi értelme a világon
-
Tasunkó
senior tag
válasz Payphone #281914 üzenetére
Hosszútávon lehet értelme, és még fel is mehet az ára. Másképp alakulhat, mint amit eddig ismerünk. Az Nvidia előbb a bitcoinra most meg az AI-re állt rá, kevésbé lesz hardver a játékra.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Exelsior24
aktív tag
Főleg ha netalántán hamarosan bejelentik, hogy novemberben jön majd a PS5 Pro verzió, amire egyre több jel utal, hiába próbálja a Sony tagadni, hogy nem igaz.
Aztán persze lehet, hogy tényleg kacsa az egész, vagy majd csak később fog kijönni, én sem tudom már, hogy kinek is higgyek ez ügyben.
Mindenesetre ha bejelentik, az majd tuti még rátesz egy lapáttal, és akkor még lejjebb esik majd az áruk.
Én amúgy nem vettem meg a PS5-öt, mai napig a PS4 Pro-mal tolom, mert alig van olyan játék ami arra exclusive és nagyon érdekelne, múltkoriban gondolkoztam el, esetleg egy PS5 Slim Digital-on, de inkább megvárom az év végét, hátha tényleg jön a Pro verzió.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
gangstagergo
senior tag
Szerintem senki se állt beléd csak nem értik hogy felnőtt emberként ezt miért nem tudod egyedül eldönteni. Továbbá annak nem ér egy forintot se aki nem akarja használni.
Meglátásom szerint azoknak éri meg PS5-öt venni akik anyagilag megtehetik aki meg nem annak ott a PS4.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Szeretem ezt a fajta “gondolkodást”. Szerintem, hogy kinek mi nem éri meg az elég szubjektív. A családban van xbox ox, sx a ps-ből megvan a pro és az 5. Nálam csak a ps5 pörög a nagyobbik gyereknél van a pro meg az sx. Egyiket sem adom el, mert azt gondolom a halálukig pörögni fognak, de ha most letenném mindet, akkor is megérte volna annyit játszott vele mindenki. És most visszatérve a nem éri meg gondolatra. Nekem a cigaretta és az alkohol nem éri meg. Ha csak azt adom össze amit kollégám elszív egy hónapban, akkor pont egy havi cigaretta árából (de legyen 2 hónap)veszek egy új ps5-öt, na az nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Én pont fordítva gondolkozok, van egy PS4 Pro-m, és most nem is kéne olyan sokat hozzátenni egy PS5-höz.
Cserébe lenne rendes 60FPS GTA V-öm a fix 30 helyett. Azért a jobb 4K, 60Hz és 120Hz képességek sem elhanyagolhatóak, azonos játékok is jobban néznek ki.
Viszont tekintettel hogy van egy RX6800 VGA-m, még a PS5 is elmarad tőle.Szerk:
Lemezest vennék mindenképp amúgy. Exklúzív single-öket megveszed használtan, kijátszod és eladod ugyan annyiért vagy 2 ezerrel olcsóbban.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz Payphone #281922 üzenetére
Dehogynem, próbáltam.
PS4 Pro-n pont úgy fut, mint sima PS4-en, nem javítottak rajta.
PS5-ön tud Ray Tracinget 30 FPS-sel, van performance (60FPS) meg fidelity mód
Nekem a 30 FPS eléggé eltörli a játékélményt.
Persze attól még ugyan az a játék, de a PS4 Pro-n futna 45-60FPS-sel, ha nem lenne lelockolva.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Dinomano
senior tag
válasz rasotamas #281923 üzenetére
Én anno 360-on játszottam ki a GTA V-öt, de lehet hogy a PS3-as verzió is kap egy kijátszást... :-)
Most amúgy is retrózom, XSS-en X360-as Rage 1 megy... (Anno PC-n kijátszottam, de ott textura-streaming gondok voltak, ezzel a megatextúrás rendszerrel nem boldogult az akkori PC-m. Konzolon nagyjából oké a dolog.)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
-
-
Dinomano
senior tag
válasz icemad #281930 üzenetére
Nem volt rossz, de jó sem. Kb. 10 pontból 6... Nekem valahogy a Half Life jutott róla eszembe, valahogy olyan feeling-et adott.
Picit erősnek éreztem, hogy Gears of War-franchise-nak szól be a főhős, de ez meg belefér a picit paródia jellegbe. Az is csoda, hogy megjelent; és lehet hogy csak azért, mert ingyen hype-ot generálhatott a szinte mémmé vált "soha meg nem jelenése"./(^_^)____7=--- - - >|
-
válasz Dinomano #281931 üzenetére
Szerencsére engem ezek nem érdekeltek sosem. Valami 2000 forint volt, ahhoz képest jó. 25k-s játékot is kukáztam, pár óra után, mert nem tetszett. Nem halok bele. Annak idején a Dungeon Keeper első része is ilyen volt. Mindenki azt mondta, hogy ezt nem lehet megcsinálni, sosem lesz kész. De mégis kész lett, és én még sosem vertem szét annyi csirkét, mint akkoriban. Pedig egy command and conquer-be oltott Quake volt. Akkori grafikával.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
COD MW III és Diablo 4 érdekelne használtam. Gyors keresés nem hozott eredményt. Szerintetek új, bontatlan formában könnyebben hozzájutok?
-
Guitar14
senior tag
válasz I02S3F #281933 üzenetére
"Gyors keresés nem hozott eredményt."
Használtpiac az ilyen, várni kell rá és figyelni, ha felkerül egy akkor be tudod szerezni olcsóbban."Szerintetek új, bontatlan formában könnyebben hozzájutok?"
Persze, megrendeled/bemész a boltba és már a tied is.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Dinomano
senior tag
-
veterán
Tudtok ajánlani jó minőségű analóg karokat?
Rendeltem aliexpressről, 10db volt 1850Ft nem tudom mit vártam.
Megküzdöttem vele, nem volt egyszerű, de kicseréltem, szerencsére csak egyet (a 4 kontrollerből 1 tökéletes, a többin össz 5 kart ki kell cseréljek)
Annyi pozitívum van benne, hogy magától nem fog mászkálni a karakterem.
Van benne egy fix jobbra offszet/drift, bár elég minimális. Szerintem deadzone-on belül lesz.
Azon kívül mintha digitális lenne, van a középen, meg a kör mentén 8 pozíciót vesz fel, fent, lent, jobbra, balra, jobbfent, jobblent, balfent, ballenthttps://tinyurl.com/rasoapro
-
válasz rasotamas #281937 üzenetére
Valamelyik topikban írt valaki, hogy Hall Effect-es megoldásra cserélte. Már nem emlékszem, hogy ps vagy xbox topik volt. Még az is lehet, hogy logout cikk volt. Hátha valakinek eszébe jut, vagy olvassa a tag és jelentkezik. Az elméletileg sokkal tartósabb és pontosabb megoldás. De macerásabb a beszerelése és a kalibrálása.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Ps4-nél az alábbi dolgot tapasztalom és kíváncsi vagyok arra hogy esetleg valaki tapasztalt e már hasonlót közülünk..?
Nos a gyári Sony kontrollerrel játszva semmi probléma nincs,ha csatlakoztatom hozzá a szintén Sony márkájú fejhallgatómat,szépen szól a hang a fülesből.
Nos ha a gyári helyett az utángyártott kontrollerrel játszok (mert pld lemerül a gyári és töltöm közben.) Akkor szintén ezt a fülest csatlakoztatva azt tapasztalom,hogy csúnyán akad,szaggat a hang bármelyik játék futtatása közben,de csak a hang szaggat,maga a játék az egyik sem!)
A kontrollerekről is csatoltam egy képet,balra a gyári Sony,jobbra pedig az utángyártott ami az említett hibát produkálja.[kép]Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
Guitar14
senior tag
Milyen analog karokat vettél aliról? Az alu házas-fehér műanyag belsős egy bóvli sz*r. minden irányból más, asszimetrikus a deadzone és nagyon darabosan érzékel egy teszterre dugva, nem precíz inkább rá se rakd akkor. PS4-be még nem rendeltem/cseréltem analogot de PS 1-2 és az összes Xbox-ba az ALPS márkájú aliról mindig kb. gyári minőségűnek megfelelő volt. Nyilván a hall effect a jövő de olvass utána, oriic linkelte. (köszi! )
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
vargalex
félisten
válasz csabi98 #281941 üzenetére
Én néhány hónapja vettem észre hasonlót, de gyári kontrollerrel (2-vel próbáltam). Nem Sony füles, vezetékkel csatlakozik a kontrollerhez. Nekem csak nagyon ritkán, de megakad a hang. De nálam lehet, hogy inkább azért van, mert a PS4 most teljesen a router mellé került...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! A COD MW III-ban be szokott ragadni az R2, a tűz. Ki fogom próbálni, hogy másik játékban is akad-e. Ha igen, érdemes javíŧtatni? Ha nem, mit ajánlotok milyen érdemes venni?
-
flegga92
senior tag
Mielőtt újra nekiesel kicserélni, próbáld meg ezzel újra kalibrálni: DStools
Én vettem olcsó pénzért 2db DS4-et jófogásról persze el volt mászva közepe, meg "kocka" formát rajzolt mindkét karra.
Szétszedtem, hogy megnézzem milyen verziójú és meglepődve láttam, hogy új akksi és analogok vannak benne.
Ezek után találtam rá erre, kalibráltam és szépen beállt középre, és kör formát rajzol, 6-8%-os hibával!!! Persze van egy kis "jittering" de játék közben semmit nem lehet észrevenni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest