Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz freeknight #255570 üzenetére

    X360/Ps3 időszakban egymást váltva volt Boxom majd Ps3 konzolom - többször is cserélve a konzolokat, a mostani gen e is úgy akartam belépni hogy a Ps3 SS gépem eladók a sok lemezes játékkal és veszek belőle egy Ps4 Fat konzolt, csakhát Konzopeti barátom nem tudott gépet szerezni, hogy ne legyen potyaút így odaadta az akkori Xbox One Fat gépét s megbeszéltük hogy tesztelem gépet s ha nem jön be akkor visszaadom s addigra szerez egy Ps4-et.

    Közben lezajlott az aktuális E3, amin bejelentették a Backword Compatibility programot a Onehoz valamint befutott a Rise of The Tomb Raider előzetes, valamint az akkori Forza bemutatója is és a Gears Ultimate is, innentől Bogyi007 el is veszett egy időre a Ps tábor szeme elől és maradt a Box nála. Ezt a konzolt egy 576 akcióban becseréltem egy Bf1 csomagot One S gépre. Ezzel Boxon be is ragadtam az S vonalán, közben 2017 nyarán a Telekom előfizetés mellé becsurrant egy 500-as PS4 Slim is, tetszett nagyon a konzol és a kínálat is rá és miután ez év karácsonyán a fa alatt "találtam" egy 4K UHD tévét (Samsung UE50MU6122) nemsokára jött a bizsergés hogy ki kellene használni azt a tévét, meglepő módon a One X nem volt alternatíva, nekem egy Pro kellett. ;]
    Jó mondjuk ehhez eléggé nagy motiváció volt haver Pro gépe s az azon látott játékok minősége.
    Szerencsére volt egy srác akinek volt egy One X konzolja a Pro mellett és neki a Slim is elég volt így. :C Némi pénzmag ellenében cseréltünk és mindenki boldog volt ezután.

    Elmondható hogy talán Xbox fan vagyok talán jobban mert mindig Boxom volt előbb, de aztán mindig szereztem egy Ps-t.

    És ezen állapoton a következő generációban sem szeretném megváltoztatni, de megint sanszos hogy a Boxal fogok kezdeni.... :))

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák