- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgreImre
senior tag
válasz saelin #256678 üzenetére
Ugyanez a két monitoron van, a Philipsen már élvezhető a HDR. 43” 100-120 cm-ről nagyon adja. Viszont desktopnak nem az igazi.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #256747 üzenetére
Kizárt, hogy ezt 5 év alatt rakták össze.
A bejelentése után, hogy készül több, mint 2,5 évig semmit nem láttunk belőle, még egy concept art-ot sem!
Cimborákkal gyakran beszéltük, hogy valszeg a SE-nek sem volt fogalma sem miként nyúljon a címhez, egyáltalán milyen játék legyen belőle, biztos kukáztak sok verziót belőle.Do you see the white shadow?
-
majomfej
kezdő
Sziasztok, szeretném felvenni a gameplayeim majd utólag feltölteni yt-re, néztem hogy csak 60percet lehet felvenni egybe, ugye share gomb 2x katt és indul a felvétel, na hogyha elérem az 1 órát a felvételben akkor jelez hogy leállította a felvételt? Mert ha jelez hogy leállt akkor instant 2x share gomb és már megy is a következő 1órás felvétel nem? Tudnám live-ba is tolni ott ugye nincs időkorlát de jobbszeretem úgy hogy később töltöm fel, ha meglehet így oldani mindenféle gond és probléma nélkül akkor megoldanám mert nem szeretnék elgatot venni ennyi miatt.
-
majomfej
kezdő
Ha külső vinyóra veszem fel akkor is felülírja? Mert belső vinyónál megtudom érteni hogy nem enged 3-4 darab 1 órás felvételt tárolni, de külsőnél is ígyvan vagy ott már enged?
-
30z.Samu
félisten
-
saelin
veterán
válasz majomfej #256760 üzenetére
A live stream sokkal praktikusabb. Eleinte én is feltöltögettem, de az csak időpazarlás mert a videofelvétel minősége sem lesz jobb semmivel.
Szerk:
Ps5 előtt állva én semmiképpen nem vennék capture card-ot már. Szerintem az új konzolok startja után pár hónappal érné csak meg, mert addigra kiderül minden új feature, felbontás és fps szám is. Talán a legjobb most az Elgato Game Capture 4K60 S+, de ez egy pro árában van majdnem.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
Szétrobbanok már a Ghost of Tsushima trófeáitól! HOL A FRANCBA KELL ELJÁTSZANI A VIHAROS DALLAMOT A FURUJÁVAL??????? OTT ÁLLOK
SÍRJÁNÁL ÉS EGYSZERŰEN NEM ADJA BE!!!!!!!TAKA Tegnap szívtam az utolsó haikuval meg az utolsó hőforrással, ilyen rohadék trófeákat még sosem láttam.......
Ok, rossz dallamot játszottam... A magyar feliratot legközelebb kikapcsolom ha vége a sztorinak mert csak hátráltat....
[ Szerkesztve ]
-
-
saelin
veterán
válasz #42308056 #256766 üzenetére
Minek platkózol játékokat ha ennyire frusztrál a folyamat? Én is imádom egy csomó játékom, mégis csak annyi platom van ami kb véletlen esett ki, esetleg minimális ráfordítással.
Szerintem sok játékot megöl a trófea vadászat, ezért én csak addig játszom valamivel amíg leköt... Amúgy is csak epenis az egész."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
.LnB
titán
válasz cyberkind #256772 üzenetére
Nem, hát az (F&F) konkrétan az. Ez is az, csak AAA köntösbe van bújtatva.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #42308056 #256770 üzenetére
"Nem frusztrál"
Ja, tényleg nem. Látjuk. Egyébként csípünk mi, nem kell hisztizni. Csak a rage kommentjeid, lassan pontosabban érkeznek mint a Sinkanszen japánban.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
frankdelgado
őstag
válasz #42308056 #256766 üzenetére
Én már azokat is csodálom, akik végigjátsszák, nemhogy kiplatinázzák...így 4-5 óra játék után olyan üresnek érzem az egészet. Szépen hullanak a levelek, meg lehet furulyázni, rókát kergetni...de olyan üres az egész nekem. Vannak elemek amik nagyon tetszenek, de az a katarzis, amit a legtöbben átélnek,az elmaradt.....
-
Mike
veterán
válasz frankdelgado #256777 üzenetére
részvétem
vettél már ps4et, vagy még csak a troll projekt megy?[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Én nem csodálom őket, nincs miért.
Szimplán elfogadom, hogy valakit szórakoztat.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
30z.Samu
félisten
válasz frankdelgado #256782 üzenetére
No offense, de szerintem az is vicces, ha valakit leszólnak azért, mert ez az első számú hobbija. Ez is ugyanolyan hobbi, mint a többi, jó esetben némi haszna is lehet. Az, hogy valaki zombul a TV előtt, az elfogadott, de ha valaki játszik, az már nem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz frankdelgado #256782 üzenetére
De rá haraptál, kérsz még?
-
frankdelgado
őstag
-
30z.Samu
félisten
-
saelin
veterán
válasz frankdelgado #256786 üzenetére
Nem biztos. Nekem a Horizon Zero Dawn vesztette el az érdeklődésem a story x pontja után. A dlc-re azóta is gyűjtöm az erőt.
30z.Samu
A samurai egy trigger szó nálam mostanában: [link][ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Mike
veterán
válasz frankdelgado #256786 üzenetére
Na, örömmel hallom
Ez az igazi jellemfejlődés -
.LnB
titán
válasz saelin #256789 üzenetére
Nekem is a Complete van meg belőle. De egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy az alap sztori után, egy percet is játsszak vele. Instant töröltem dühömben.
-
.LnB
titán
válasz KD6-3.7 #256793 üzenetére
A sztori, a sztori tálalása miatt. Gyenge. És én valami atom high-concept cuccot vártam, amilyennek tűnik. De ez egy random Barátok közt epizód.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz KD6-3.7 #256790 üzenetére
Az alapot bírtam én is kivinni csak. A grafikát csodáltam és a harcokat is csíptem, de a történet nem volt valami nagy cucc. Majd a következő résszel talán fejlődnek vele.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Van olyan funkció a Ps Store-ban, hogy jelezzen, ha valami, amit megadtam, le van árazva?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Mike
veterán
válasz Rigormortiis #256796 üzenetére
Igen. Psprices.com
-
.LnB
titán
válasz Rigormortiis #256796 üzenetére
Nincs. Psprices van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest