- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Kendek #254850 üzenetére
Nekem az maradt meg a Kingdom Hearts 3 DF videóból hogy ha a PS4-et 1080p-re àllítod, akkor megvan a stabil 60fps, mert akkor csak 1080p-ben szàmol a gép.
Ezek szerint tévesen.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Feherfy
tag
válasz tothjozsi96 #254845 üzenetére
Nyílván gyártási folyamatból adódóan ki lehet fogni bármelyik szériából jobbat - rosszabbat.
Takarítva és pasztázva rendesen van?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #254851 üzenetére
Játéka válogatja, hogy miként működik. Van olyan aminél ha lekorlátozod a kimeneti felbontást, akkor a számolt felbontás is alacsonyabb lesz (ergo nő a futási teljesítmény). Más esetben ezt hiába teszed, mert a játék ilyenkor belső szuper-mintavételezéssel dolgozik, és leskálázza a képet (vagyis semennyire sem nő a futási teljesítmény, csak valamivel rondább lesz a kép).
<-ƘƘ->
-
tothjozsi96
addikt
válasz Feherfy #254852 üzenetére
Nekem gyári paszta van rajta, takarítva nem volt. 2018 augusztusában vettem, olyan nagyon sokat nem használtam viszont. Pár játék végig ment, ennyi. Igen, tudom, attól még a por ugyan úgy ott lehet benne.
Ahol vásároltam ott kötöttem rá +2 vagy 3 év garanciát, nem tudom pontosan mennyit és ez miatt nem bonthatom meg. Azonban a boltba vissza vihetném de akkor elküldik Pestre mert az a hivatalos szervizük. Nem tudom, itt olvastam olyan kommenteket hogy a Grizzly is csak ideig-óráig jó és azért visszajön a gépzaj.
Nálad a 7216b-n gyári paszta van?
-
Plague666
tag
válasz tothjozsi96 #254845 üzenetére
Azért a 7216 sem tökély. Korai első körös darabom van, gondolom ki kell fogni, de csendesnek nem nevezném. Aaa címeknél alig süvìt, okosan viselkedik valóban, de indie játékokban, portolt dolgokban, third party unity engine-re és hasonlókra épülő gammáknál szörnyű coil whine van, játékonként eltérő tónusban cicereg. Sokkal jobban zavar, mint ha hajtóműbe kapcsolna.
-
jookomak
őstag
Régi lemaradásom pótlom, a God of war-ral játszom épp. Nem tudom kik játszottak az előző részekkel, de eddig nekem valahogy nem annyira megváltás. Lehet még az elején vagyok (első találkozás Mimir-rel), de valami nekem hiányzik. A klasszikus trilógiát imádtam, teljesen lekötött, de az újragondolás valahogy nem jön át. Talán amit nem tudnak olyan jól átadni a korábbi részekhez képest, az maga a düh, ami körbeveszi az egész történetet. Itt meg csak megyek, ezt-azt levágok, meg mormogok magamban.
Apropó, hány százaléknál járhatok? -
tothjozsi96
addikt
Last of Us Part II-nél csak nekem írja azt a trófeákra hogy "Nézz vissza hamarosan!"?
Beletettem a játékba már 4-5 órát, nem kaptam egy trófeát se, nem értettem. Akkor nézem hogy ezt írja ki. Másnál is ezt írja?
-
Mezcal
addikt
Nekem mióta laptophűtő van a gép alatt meg sem mukkan. Előtte Apexben zoomoláskor zajos volt, most semmi.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
gamegod
senior tag
[link] A Sucker Punch nemrég mesélt arról, hogy Ghost of Tsushimahoz vezetö út egyáltalán nem volt kőbe vésve: könnyen lehetett volna például egy kalózokra koncentráló cím is. Mint tudjuk, a nyertesek végül a szamurájok lettek, de egy szivárgásnak hála egy tízpercnyi mozgóképen beleleshetünk az egyik alternatív ötletbe
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
saelin
veterán
válasz Peace #254833 üzenetére
Én és az egyik gamer kollégám ugyan ezt csináljuk, csak néha multis játékban. "Sanyi, alszol?" Elhangzik párszor egy este. Úgy érzem megint rászokunk, mert Dauntless-ről most váltunk át Monster Hunter World-re...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
RangerFox
veterán
válasz Carlos Padre #254868 üzenetére
Csak azért csodálkozom rajta, mert az eddigi tapasztalatokat olvasva alig érnek valamit ezek, ez a legelső, ahol ilyen drasztikus változást értek el egy sima laptophűtővel.
-
Wesder
félisten
Free 2 Play lesz a Rocket League még a nyàron.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wlac
Ármester
válasz jookomak #254857 üzenetére
Én akkor szerettem meg a God of War-t, amikor véget ért a sztori és már nem voltam korlátozva a játékmenetben. A történet önmagában nem lett volna rossz, de nekem nagyon az az érzésem volt, mintha a The Last of Us-t szerették volna másolni, csak nem volt meg hozzá az írói tehetség, ez pedig engem nagyon zavart és kevésbé is tudtam élvezni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
hombre[EU]
veterán
ha már free-to-play... a Fantasy Strike is az lett
Life, Uh, Finds A Way
-
Mezcal
addikt
válasz tothjozsi96 #254872 üzenetére
Pro 7216b
-
Mezcal
addikt
válasz RangerFox #254869 üzenetére
mert az eddigi tapasztalatokat olvasva alig érnek valamit ezek
Ha ráteszem a kezem a gép aljára, akkor az hideg még melegben is, a teteje langyos. Elég nagy változás ahhoz képest, ami a venti előtt volt. Most az olyan dolgokra, mint a hőkamerás mérés, az eleve nem lehet mérvadó. A ventinek meg nincs hangja, két nagy cuccal tolja a levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan megjelenik egy nagyon klassz kis játék PC-re és PS4-re is.
[Fall Guys] a neve, és ilyen kis multis, csapatos bohóckodás, én nagyon kedvelem az ilyen játékokat, de a lényeg hogy lehet regisztrálni béta tesztekre.
Ma regeltem be és jött is meghívó PC-re és PS4-re is, holnap lesz is már teszt 18:00 órától, 3 órán át.
A weboldalukon most is lehet még jelentkezni akinek esetleg megtetszett, jobb felső sarokban "Sign up for the BETA": [BETA teszt jeletkezés]
Utána csak nevet + e-mail címet kell megadni, meg hogy milyen platformokkal rendelkezel, vagy szeretnél játszani és pár óra múlva küldik is a meghívókat.
Holnap este pedig ha minden jól megy már csapathatjuk is.
Azt hogy cross-play-e a játék nem tudom, de tekintve hogy ugyan abban az időpontban lesz a PC és PS4 béta teszt valószínűnek tartom.[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
félisten
válasz Exelsior24 #254882 üzenetére
Ez nagyon komoly! Kelleni fog!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
gyuromoj
veterán
Köszi hogy szóltál, regeltem is.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
allein
addikt
Sziasztok. Holnap költözöm PS4-ről a PRO-ra. Ezt a részt, hogyan kell értelmezni, milyen módom kötom össze a két konzolt?
“Én személy szerint még nem próbáltam, direkt kapcsolatot javasolom, tehát közvetlenül kösd össze a kettő PS4-et.“
Milyen kábelra van szükség?
-
Mezcal
addikt
válasz tothjozsi96 #254885 üzenetére
Kivéve, amikor úgy szól, mint egy Boeing felszállás közben. Menüben vagy éppen az Apexben Zoomoláskor, de megszűnt a laptophűtővel.
-
Tegla80
addikt
nemtom Te mennyi idos vagy,de aki anno latta a "jatek hatarok nelkul" cimu tv-s jatekokat (vagy az ismetlesuket) az nem erzi ugy,h ezek mintha onnan kopiztak volna palyakat/feladatokat?!
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
saelin
veterán
Ha nem olyan rövid lenne a teszt időszak jöhetne ide is egy access...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Tegla80 #254888 üzenetére
Ismerem a "Játék határok nélkül" vetélkedőt, bár nem tudom annó mikor ment a tv-ben, én 90-es vagyok, de nem emlékszem rá hogy gyerekkoromban néztem volna. Amire viszont emlékszem az egy japán vetélkedő, amit nálunk is vetített valamelyik csatorna. Takeshi's castle a neve, arra is nagyon hasonlít a játék. Amúgy nem csak a holnapi teszt lesz, szerintem lesz majd még máskor is, 1-2 teszt már eddig is volt, de azokról én is lemaradtam, csak csatlakoztam a discord csatornáikra és ott vettem észre, hogy lehet még mindig jelentkezni.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Tekmen
aktív tag
válasz tothjozsi96 #254885 üzenetére
Ezt alátámasztom én is. Akármivel küldtem eddig, sosem szállt fel az a bizonyos Jet
Tekmen
-
Carlos Padre
veterán
Nem semmi játék ez a cusima, meló után sikerül két órát játszanom vele, de abból 40 perc fotó mód volt
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.LnB
titán
válasz Def26 #254854 üzenetére
OG kiadás? Egy simához, cseppet sokallom a 80k-t. Mert egyébként a nem "OG", az 120€: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
őstag
válasz Carlos Padre #254896 üzenetére
En 20percet azzal basztam el, hogy vegre kitalaljam mivel keszitem el a kepet... Soha az eletben nem hasznaltam meg a share gombot
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
RangerFox
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ford topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest