Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    válasz gyuribácsi88 #25197 üzenetére

    Igen, arcade, semmi köze a szimulátorokhoz. Mintha NFS lenne.(Ezért egy The Crew/TDU 2 rajongótól kapni fogok. :))
    Akiknek bejött a TDU2, annak ez is be fog, ebben biztos vagyok. Nekem nem lett a szívem csücske, nem érzem hogy autót vezetek. Mert hiába arcade, akkor is meg lehetne úgy csinálni, hogy érezzem a kocsi fizikáját.

    Majd lesz aki jókat mond róla, meg oda lesz érte, de az én igényeimnek ez kevés.

    Tegyük azért hozzá, hogy reményt adjak neked: Nem vagyok oda annyira az autós játékokért, megnézem őket, amelyik megfog az megfog, amelyik nem az nem. Régen a NFS: Underground-ra kaptam fel a fejem, annak a 2 részével jól elvoltam, igaz az is arcade, de ott volt sebességérzet, éreztem hogy valamiféle kocsit irányítok, igaz túlozva, de jó volt játszani velük. Nem vagyok szimulátor rajongó sem, de játszottam már szimulátorral, de ott éreztem is, hogy NA EZ hasonlít egy kocsira. Itt ilyen nincs, ettől függetlenül a The Crew nyújthat egy könnyed árkád autókázást, nem azt mondom, de engem a többi dolog sem győzött meg.
    Az pozitívum benne, hogy bármerre mehetsz, igazából nincsenek korlátok, még a folyókon át is suhanhatsz, mert lehet olyat is.
    Rengeteg verseny és lehetőség van benne, a map meg bazinagy, ez mindenképpen jó azoknak, akik le akarják kötni magukat és könnyed vezetésre vágynak.

    Engem a TDU2 sem győzött meg anno, ez sem. Ha ez mond valamit.

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák