Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    válasz .LnB #223761 üzenetére

    "És ne te vádoljon meg passzív agresszióval, aki direkt túloz, hazudik, csak azért, hogy nyomatékosítsa az állítását rólam."
    Idéznéd, hogy hol hazudtam rólad? Linkkel, persze.

    "Egyetlen apró szurkálódó megjegyzést elejtettem kikacsintásként abban az írásomban. De közelében sincs annak amit te próbálsz itt bizonygatni. Ezt konkrét hazugságnak nevezem.
    +
    Mindemellett volt Xbox360-am évekig, és teszteltem Xbox One-t itthon, én személyesen, huzamosabb ideig. Semmiben sem hazudtam."
    Annak nevezed, aminek akarod, de a cikkből sehol nem derül ki, hogy volt XBOX-od, csak az derül ki, hogy kő-PC-s voltál. Mégis miből kellene az ellenkezőjét gondolnia az olvasónak?
    Hasonlóképpen: a DS cikk kapcsán benned is felmerülhetett volna, hogy a látszat ellenére AliceWake mégis végigtolhatta a játékot.
    Másképpen fogalmazva a DS cikket illető kritikádat, amit most is tartasz, ill. bizonygatsz, ez alapján hazugságnak lehet nevezni.

    "Rágalmazásról pedig szó sincs. Kérlek, hogy ne túlozd el a dolgot. A rágalmazás egy egészen más téma."
    Hátöö... vö.
    " Legalább vette volna a fáradtságot egy végigjátszásra. És nem is arról van szó, hogy elszenvedte magát a feléig mondjuk. Nem."
    Értem. Tehát Te nyugodtan kritizálhatsz akárkit a fórumon, tetszőleges hangnemben és túlzásokkal, de ha visszanyal egy fagyi, akkor még a szemantikát is kikéred magadnak.
    Ejj, de érzékeny a lelkem!

    "Felháborodásomat fejeztem ki, amit most is tartok."
    Sok sikert hozzá.

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák