-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
odinkain
tag
válasz #10186752 #215045 üzenetére
Akkor ez olyan volt nekedint nekem a Bloodborne.
Ááá ki se próbálom mert egy rakat ... az egész plusz mindenki szidja mint a bokrot, hogy milyen rossz.
Egy olyan pillanatomban csak megvettem......
Szerinted mi volt az utolsó 3 játék amit vettem.......? Úgy-úgy Dark Souls trilógia dlc-kelPSN: inkaoner81
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz tboy93 #215050 üzenetére
psnprofils és a playstationthropies a te barátaid.Sok thropy guide van fent, ami igen hasznos tud lenni.
(#215047) markknight
-
.LnB
titán
válasz markknight #215054 üzenetére
Ebben lehet valami, én az egész HZD alatt zokogtam. Na meg a GTS tiszta lelki terror annak a "sztorija".
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
A Zixboksz is, hogy rámozdul a State of Play-re. Gyorsan ők is tartanak utána egy streaming műsort. Biztos van valami a tarsolyukba válasz egy esetleges TLoU2 dátumra, és egy Ghost of Tshushima trailerre. Bejelenteném a helyükbe a Halo-t 7-12.-ig, mint Cameron az Avatar filmeket.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Madoc #215065 üzenetére
Logikának hívják.
Na jó, nem is. Egyébként a gamer sajtó hülyeségének dőltem most be. Olvastam, hogy érdekes időzítés, és hirtelen bejelentés. Holott nem is, mert a bejelentő videó 20.-án lett feltöltve.
Szóval sajnos a körülmények áldozata lettem, sose viccelődnék a Microsoft töketlenségével, és az Xbox üzletág hátrányával, lemaradásával. Sosebizony! Becsszó!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
-
markknight
veterán
Játszottam a Jedi outcasttal, csak pár gondolatot osztanék meg. Nincs baj a porttal, van 16:9 és 4:3 mód, ami nagyon, nagyon jó! Át is nyomtam 4:3-ra, retro. Multiplayer nincs, grafikai javítás nem történt. Körülbelül az a látvány, mikor felnyomtam 1600x1200-ra a játékot. Ha valahogy ki tudnám halászni a fájokat akkor biztos, hogy a container mögött ott lennének a klasszikus pk3 fájlok és kb írtak egy wrappert rá, szóval olyan sokat nem fáradtak a játékkal, kb 1 napos munka lehetett.
Ami problémás, hogy ez a kontrolleres nyomogatás nem összegyeztethető a játékkal. A jedi outcast meg az academy varázsa a jó nagy space nyomogálás, a második egérgombos kard elhajítás és a kaszabolás target lock nélkül, egérrel. Itt még aim assist sem könnyíti meg a dolgunkat, szóval alig várom, hogy ezt az első négy küldetést lenyomjam és ugorjak Nar shadaara, bár target lock nélkül szívás lesz bárkit levágni. Három darab ezresért ajándék, akárhogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #215068 üzenetére
Mobynak nincs szüksége fikanickre.
-
Gebriel
veterán
válasz hombre[EU] #215075 üzenetére
Now a GP? Ugyan már!
-
Carlos Padre
veterán
Kiváncsi vagyok mit jelent az erősen veri
Rá a júzer ;) Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
markknight
veterán
-Fel tudom tölteni a videókat meg a screenshotokat egyből netre és nem kell szerencsétlenkednem youtube-bal.
-Gamepass
-Hosszú letöltési idő 2019-ben (de tényleg, ez egy vicc)Valamint ne feledkezzünk meg az egyéb PSN hibákról, hiányosságokról és közkedvelt sajátosságokról, amelyektől évek óta szenvedünk, de elnézzük mert jó játékokat csinálnak.
Sajna nem tudom leírni mindet, de havernak kb minden héten káromkodok valamin és megfogadom, hogy amint lesz Apex Legends cross save, már viszem is a fiókom.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Gebriel #215077 üzenetére
A játékok mennyisége,"életkora" és meta átlaga közel ugyanaz (ezt már kiszámolták ráérōsebb emberek),de OK, szerintem is a gp a jobb választás. Viszont ez nem szolgáltatások és aki aktívan jelen volt az elōzō (és a mostani) generációkban az talál benne ~10 játékot
Ne érts félre tök jó dolog,fōleg akkor,ha kimaradt az elōzō 1-2 évtizedLife, Uh, Finds A Way
-
nemorino
tag
válasz markknight #215080 üzenetére
150 Mbites nettel a 10 fős friend list 1 perc alatt tölt be
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #215082 üzenetére
Na akkor még több értelme lesz a PS5-nek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Deck
titán
- Mostis
- Ez nincs
- Minden játék gyorsan jön le nálam. A netem full sebességével szedek mindig.nemorino: Ilyen az új 7-es rendszerbe nincs. Gyors lett nagyon minden ilyen jellegű dolog.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
RangerFox
veterán
Van az Xboxban egy olyan feature, hogy a játékokban végrehajtott szép megmozdulásaidat (pl. Fifában egy szép gól, vagy egy fpsben egy kill streak) automatikusan rögzíti és elmenti neked. Egy ehhez hasonló dolgot Ps-en is szívesen látnék...
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Wesder
félisten
válasz RangerFox #215088 üzenetére
Mikor megvettem a gépet, jàtszottam GTAV-öt, és borultam egy hatalmasat, és a sok bukfenc utàn talpra érkezve mentem tovàbb az autóval. Erre kiírta a box hogy clip mentve. Mondom ez meg mi? o.O
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Nekem is ki van kapcsolva, de egyébként hasznos, ha szeretsz megosztani ilyen dolgokat.
Trialok meg addig nem terjednek el, amíg a gyàrtòk azt nem làtjàk hogy felpörgetik az eladàsokat.
A konzol crossplaynek meg màr rég alapnak kéne lennie. Talàn majd nextgenben lesz több cím is.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RangerFox
veterán
Állítólag igen, de 3 év alatt nem sikerült rájönnöm, hogy hol kellene ezeket előhívni. Xboxon ez nagyon jól működik, felhasználóbarát. Aztán lehetne említeni a játszással eltöltött idő követését, az Achievement trackinget stbstb. Ezek olyan kényelmi funkciók, amelyeknek a hiánya nem feltétlen tűnne fel alapból, de ha egy ideig használod őket, utána már nagyon is.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
A PS Now-ban eljöhet még az a trial, könnyen meg lehetne oldani és boostolná az előfizetők számát is (szerintem). Persze nem 10 óra, mert a legtöbb játékot ki lehet játszani annyi idő alatt, de minden játékot ki lehetne próbálni megvétel előtt, és nem kellene pénzt és energiát fektetni a demó verziókba.
[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Gebriel
veterán
válasz hombre[EU] #215083 üzenetére
Nekem elég lesz a metro exodus, devil may cry 5, shadow of the tomb raider, hellblade senua's sacrifice, monster hunter world, just cause4, jump force, pótolnom első körben, közel sem egy évtizedes játékok.
Ha nem szolgáltatás akkor mi?[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Fel sem tűnt, hogy lassan már egy éve szenvedek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest