-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz vodrosjozsi #215446 üzenetére
Vagy csak te nem látod (sokan nem látják). Én pl. észreveszem a legkisebb frame esést is, és a tearinget.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
hombre[EU]
veterán
Ha már plusszos a Last of Us akkor próbáljátok ki a multit remélhetōleg kis életet lehel most a szerverekbe
Life, Uh, Finds A Way
-
válasz birorichard #215465 üzenetére
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
markknight
veterán
A Medievilt elõ is rendeltem, nagyon igényesnek tûnik. A szinkron meg.. apám! Nagyon hangulatos alatta.
-
Bazsi1987
őstag
válasz markknight #215467 üzenetére
Nekem is nagyon adta 😊
-
Peace
nagyúr
[link] Délben indul a puttyogás!!!
-
nemorino
tag
válasz markknight #215467 üzenetére
Játszottam vele anno PS1-en és a hangulata miatt nagyon szerettem. Viszont ez a demo ismét megmutatta, hogy az emlékezet mennyire megszépíti a dolgokat, kb. ilyen grafikára emlékeztem pedig nagyon nem ilyen volt
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
ProEvoFan
nagyúr
Samsung TVnél hol is kell beállítani azt, hogy a ps4 bekapcsolása a TVt is bekapcsolja?
-
matyifej
tag
PlayStation Magyarország ·
🎁Meglepetéééés!
Meddig képes elmenni Ellie az igazságért? Nézd meg a legújabb The Last Of Us Part II előzetest! ✌
🇭🇺 Rendeld elő a 2020. február 21-én MAGYAR FELIRATTAL érkező játékot mostNemtudom volt-e már, azoknak akiknek sokat számít voálá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Magyar felirattal jon a The Last of Us 2.
Szerk: Lassu vagyok.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
DVlad
őstag
Urak!
Volna egy kérdésem. Jól látom, hogy sima usb - sima micro usb (régebbi telefonkábellel) kábellel tölthető egy PS4 v2 kotroller egy PS3-ról? PS3-hoz kellene kontrollert vennem, és gondoltam, a jövőre való tekintettel PS4 kontrollert vennék.
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Shadow of the Tomb Raider season passban milyen DLC-k vannak? Van valami sztoris cucc, vagy csak bugyuta extrák?
-
markknight
veterán
Most akkor a medievil demóban is volt magyar felirat? nem találkoztam vele
-
GEIL
addikt
sziasztok!
"store-hoz feltöltött wallet" egyenlegből lehet vásárolni PS+ -t ?
(azt láttam és tudom hogy van PS+-hoz redeem-es kártya.....csak hogy így működik.-e ?)------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz markknight #215489 üzenetére
Ha magyar az account, akkor automatikusan magyar a játék.
Legalábbis nálam így volt. -
GEIL
addikt
válasz Kendek #215492 üzenetére
köszönöm !
Már teljesen világos.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
törölt tag
válasz Chalez #215479 üzenetére
(nem neked szól, csak a válaszodra reagálva a legkurrensebb a hozzászólás)
Őszintén meglep mindig az, hogy emberek, akiknek sok esetben évtizedek óta a videojáték a hobbijuk (vagy az egyik), ennyire zsolozsmáznak magyar feliratért egy játékban.
Ha a 15-20 év alatt annyi nem ragadt rájuk a saját hobbijuk nyelvéből, hogy ne értsék meg angol felirattal a játékot, hááááát, az nagyon nagy mehhhhhh szerintem.
Mondjuk 12 éves kor alatt még megértem...
-
törölt tag
Indulhat a félnótás örömtánc a veremben!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest