- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Wesder #187952 üzenetére
Igen, de a PS előtt kaptam kölcsön (vagyis én üzemeltem be haverét, meg home-oltam) egy Xbox-ot. Volt azzal tapasztalatom. Szóval ha a köd el is oszlik, attól még a zöld szín nem lesz szebb a szememben.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kriszpontaz
veterán
válasz Djuree #187944 üzenetére
A mellékelt 2 adapter közül az egyik a Slim, a másik a Pro adaptere.
A Slim adapteren 2 csík formázza a PS-t oldalról, a Pro adapteren 3.
A PS jobb oldalán van 4 jel amiből 2, a négyzet és a kör süllyesztett. Ebbe az adapteren kialakított négyszögletes és kör pöcök szépen becuppan, majd a talp erre fekszik fel. A csavart a talp alján és a kör alakú jel nyílásán keresztül a gépbe kell csavarozni a gyári helyére.
[link][ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz kriszpontaz #187954 üzenetére
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
saelin
veterán
válasz kriszpontaz #187954 üzenetére
Oszt' ezért a műanyag szarért elkérnek 5-6 ezret? Felnéztem most alira és sokkal olcsóbban, sokkal minőségibb vertical stand-eket láttam.
Szerk:
Visszaolvastam és látom te is felhívtad rá a figyelmét.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kriszpontaz
veterán
válasz saelin #187956 üzenetére
Nekem gyári SONY van, szívtam is a fogam érte de akkor csak ultragagyi cuccok voltak Alin, ilyen másolat nem. Ha akkor lehetett volna kintről rendelni, onnan vettem volna én is. Annyi, hogy a gyári talp áttetsző, füst színű mint a videóban, az alis meg fekete.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Droughert
tag
válasz kriszpontaz #187957 üzenetére
Aliról lehet rendelni áttetszőt is, nekem is onnan van.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Droughert #187960 üzenetére
A gyárinak tényleges mását én nem találtam áttetszőben. Van más fajta, ami "hullám" szerű, vagy ovális, de az nem ugyanez. Ha ugyanilyen volt amit vettél, csak áttetsző, linkelhetnéd.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Metro Exodus – PC vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison
Azért itt már elég látványos a különbség a PC javára, jöhetnének már az új konzolok.
-
Peat76
őstag
válasz BoneDragon #187964 üzenetére
Na igen, még jobb textúrák, árnyékok, bevilágítások..de ami engem megfogott az a Hair works, brutális..😃 😃 Bár a vezető fejlesztői platform a One X volt, de azért az sem tud mindent!
Na majd a PS5..😃 😃[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Zoleee83
addikt
Én pl elégedett vagyok a ps4 slim teljesítményével is. Inkább sok story based játék jöjjön a jelenlegi hardware is rendben van már.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
BoneDragon
veterán
válasz Zoleee83 #187966 üzenetére
Nem, nincs rendben évek óta. Azért vannak állandóan visszabutitva a játékok megjelenésre, mert nem birják a konzolok és az hogy nézne ki ha PC és Konzol között akkora különbség lenne? Mindegy nem megyek bele egy ilyen témába, mert sok embernél bazi nagy köd van. Lassan 1 éve nem játszok pc-n, de azért ami tény az tény. Nem is kell reagálni erre a hsz-ra, nem akarok flamet.
-
törölt tag
válasz BoneDragon #187967 üzenetére
Jó de ennyi erővel jöhetne 2 évente új konzol. Persze van akinek az is belefér, de nem mindenki dobálhat ki az ablakon két évente 100,000 forintokat.
-
kriszpontaz
veterán
Metro Exodus PS4 Pro vs Xbox One X vs PC Graphics Comparison
Hogy ne csak az alap konzol legyen. Bőven szép a Pro és az X is.
Viszont a videóban látszik, hogy az RT azért sok helyen hátrány mint előny. Sötétben sokszor nincs bevilágítás ott ahol kellene, szinte vakon vagy.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
"Nem, nincs rendben évek óta."
Pont valami ilyesmit akartam írni, ezek a különbségek eddig is megvoltak. Nem csúnya konzolon sem (bár PC és XO között azért néha elég drasztikus a különbség), de látni hogy a PC-ből mindig többet lehet kifacsarni mert folyamatosan fejlődik a technika. Az persze más kérdés, hogy ezért mennyire kell zsebbe nyúlni, ha tartani akarod a lépést.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
F-ECT$
titán
Látványos? Játék közben kb fel se tűnik, csak ha elkezded alaposan vizsgálni a képeket.
De persze, 2020-ra jöjjön az új gép, én mondjuk jobban bírnám ha 4k@60 Fps alap lenne az első pár évben vele minden megjelenő címmel , és nem arra mennének rá, hogy még szebb grafika, de csak 30 Fps.
Illetve: a videóban látszik, hogy az RT azért sok helyen hátrány mint előny. Sötétben sokszor nincs bevilágítás ott ahol kellene, szinte vakon vagy
/agree[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
BoneDragon
veterán
válasz 30z.Samu #187970 üzenetére
Ez teljesen oké, különbségek mindig is meglesznek, mivel ez nem fejlődik évente és emiatt vissza is fogják a fejlődést. Viszont én inkább kifizetek egyben mondjuk 2x ennyit, csak ne kelljen 3 év múlva megvennem a pro, pro x, pro x pro és hasonló társait. Azt hozzáteszem, hogy nem vagyok grafikai buzi, csak nem tetszik ez a tendencia ami megy, teljesen jól elvagyok a mostani ps prommal és nem tervezek pc-re visszatérni, csak na...
-
30z.Samu
félisten
válasz #42308056 #187972 üzenetére
1050Ti nem egy bitang kártya, de azért el lehet még játszogatni vele. Oké, kicsit játszani kell a beállításokkal. De abban egyetértek és én is megjegyeztem korábban hogy konzolon a kevesebb FPS ellenére mintha smooth-abb lenne 1-1 játék. Látszik, hogy arra lett megírva. Viszont a Resi 2 PC portja egész jól sikerült, de ez megvolt a 7-nél is, ugyanaz a motor.
(#187973) F-ECT$: Én is örülnék neki, ha alap lenne minden játéknál a 60fps, teljesen más élmény lenne.
(#187974) BoneDragon: Értem én.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
Úgy van, mert az igazi PC-s címek mint amilyen a PUBG (mert az annak készült), azok odabasznak grafikailag!
Vagy itt van pár PC ex cím tavalyról: [link] Mind mind "brutális" grafika!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
penge111
addikt
-
törölt tag
válasz BoneDragon #187974 üzenetére
Ha három év múlva is kimaxolt PC grafikával akarsz versenyezni akkor nem 2x ennyi lenne egy konzol hanem vagy 5x ennyi
-
ldave
félisten
Ezt a Square féle Left Alive-t várja valaki? Van esélye hogy ebből jó játék lesz?
A Slime draws near! Command?
-
S e t h
nagyúr
válasz BoneDragon #187974 üzenetére
Ha három év múlva megveszed, akkor hol vagy költésben pc-hez képest?
Eddig sem grafika alapján választottam játékot, konzolt, és amelyik gyártónál a grafika a preferencia, annak sok babér nem terem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nemorino
tag
válasz penge111 #187978 üzenetére
Nyilván a szépet most nem pusztán esztétikai értelemben gondolta .LnB, de szerintem gyönyörű a Deadfire, láthatóan javult az első részhez képest, bár szerintem az se csúnya. Tetszenek ezek a crpg-k, most a közelmúltban PS4-re bejelentett Baldur's Gate-re hype-olódtam rá.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
Carlos Padre
veterán
Engem nem érint a PC gaming, szóval pont lesz@rom
Egyébként kedvenc vesszőparipám, hogy tessék megnézni egy UC4et vagy egy HZDt és újra átgondolni, hogy tényleg a gépek teljesítményével van gond, vagy valami mással?
[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #187983 üzenetére
Milyen AAA ex PC játék jelent meg mostanában? Uram. <- ettől most felnőttesebb lett?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Carlos Padre
veterán
Egy kis vitaindító. Lerágott csont, tudom.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Carlos Padre #187988 üzenetére
"tessék megnézni egy UC4et vagy egy HZDt és újra átgondolni, hogy tényleg a gépek teljesítményével van gond, vagy valami mással"
Ez nagyon is igaz. -
törölt tag
válasz Carlos Padre #187988 üzenetére
Na jó, de egy multiplatform fejlesztő nem teheti meg hogy annyi pénzt önt a PS4-es optimalizációba mint a Naughty Dog. Nem beszélve arról, hogy szerintem a Metro Exodus 3 platformra is kevesebb pénzből készült mint az Uncharted 4 csak PS4-re, ráadásul akkoriban még extra Pro optimalizációs költségek nélkül.
-
Carlos Padre
veterán
válasz #42308056 #187995 üzenetére
Ugy kéne csinálni, mint a R*, megcsinálni konzolra rendesen, majd ha az kész van jöhet a PC port, nem egyszerre kiadni minden létező platformra amelyiken képes elfutni valamennyire. Így minden verzió a legjobb minőségben futhatna minden platformon. Ok, a PC verzió késne, de nem lenne sírás, hogy megint csak egy butitott konzol portot kaptak. A nagy bevétel amúgy sem onnan jön.
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #187998 üzenetére
Megint olyan stúdióról beszélsz aki kb. a platformonkénti optimalizációra több pénzt költött mint amiből az egész Metro Exodus készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest