Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    válasz penge111 #186458 üzenetére

    A For Honor single kampánya maximum arra jó, hogy egy picit belekóstolhat a játékos a játékba, de semmiképp sem annak mechanikájába!!! Ugyanis részben a sok rosszindulatú vélemény és hozzá nem értő játékosok miatt került oda ahova került. 12 éves gyerekek véleményével volt tele a steam, holott mi végig uPlay-en voltunk, és az igényes játékosok is. A steam-et alapból elveti a magyarok nagy része. Gondolom Pistikét leverték és ezért sz*r. Persze az összes negatív vélemény külföldi jószerével.
    Tény és való, hogy rétegjáték, nem mindenki tudja elviselni és játszani. Elég nehéz tud lenni, főleg ha igazi hús-vér ember ellen játszod a multiban, kiváltképp ha az illető nagyon jól tudja a karaktere mozgáskombinációit és minden csínját-bínját, kialakul egy saját stílusa, nem ugyanazt spammelik amit a YT-on látni. Ettől lesz egy játékos igazán jó. Tudni kell milyen mozgást mikor lehet bevinni és mit nem lehet és azt miért nem. Én 400 órát toltam bele pc-n és még mindig csak átlagos játékos vagyok, de azért a mechanikákat nagyjából ismerem. A discord ahol vagyunk egy- és az egyetlen magyar közösség, na ott vannak páran akik elverték már nem egyszer a legjobbakat, a bajnokokat is.
    Az én véleményem az, hogy ha jó az angol tudásod, olvasd el amit egy kiválasztott karakter tud, és aztán lehet összerakni a mozgásokat, de sajnos tréning terén a játék nem egy szájbarágós, úgyhogy mi is először egymás tapasztalataiból építkeztünk. Amúgy azóta a karakterek legtöbbje újra lett "optimalizálva", vagyis rework-öt kaptak. Fantasztikus új kinézeteket kaptak, új fegyverek mindig jönnek bele, és az eventek, pl. karácsony többek között, egyszer megszerezhető iszonyatos jó cuccok vannak olyankor. A single kampány mellett is jött valami arcade quest küldisorozat ami bitang nehéz, de ebben nem tudok biztosat mondani, hogy alapból jár -e mindenkinek, vagy csak a Marching Fire DLC-vel.
    Én csak ajánlani tudom, érdemes próbát tenni, de ne higgyétek hogy egy őrült csapkodós hack and slash játék. Ha kérdés van a játékról, és ha tudok, megpróbálok segíteni Mindenkinek. :) Bocs a hosszúért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák