-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
-
Mindfuck cucc úgy önmagában a Shadow Warrior, Serious Sam széria. Spoiler nélkül a Wolfenstein The New Colossus-ban is volt legalább 3 olyan rész ami totál agyeldobás. Nálam még a God Of War Sindri defektje is ilyen. PoP Warrior Within-ben amikor kiderül a maszk rejtélye, vagy Gears Of Warban amikor a férget belülről gyilkoljuk le.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
penge111
addikt
Lost Odyssey:
, sajnos ez a csoda csak xboxra létezik, a világ legjobb jrpgje számomra![OFF]Lirum halála
Final Fantasy VII: nem viccből a világ egyik jrpg-je ez kéremAeris halála
FF VII Crisis Core: , ezen bizony anno én is elpityeregtem...Zack halála Én ezért imádom a jrpgket, rengeteg megható, érzelem gazdag jelenettel vannak tele, és többségük története is komoly fordulatokban bővelkedik.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
xkoti
senior tag
.LnB : Valamiért az ilyen stílusú játékok nem tudtak lekötni
Egyébként amitől csak ámultam és bámultam az a gow vége
Az úgy WTF volt komolyan csak néztem, és mikor leforgott előttem azon gondolkoztam most mi lesz velem ezek utánKO
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Chris Kiki #185110 üzenetére
ha lemezes, akkor PSN-be be kellene írni a tokban lévő kódot.
-
-
sp8787
addikt
Na ezzel ert veget a Gameinformer Sekiro coverage:
Our Full Hidetaka Miyazaki Sekiro: Shadows Die Twice Interview
Masik erdekes
-
@rglaaf
veterán
GOW végigjátszás után tényleg megjelenik a New game plus opció?
PSN:BiZzare_0 ️
-
sting2
addikt
Pletyka :
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz F-ECT$ #185191 üzenetére
Ha végeztél a játékkal, utána szinte bárhova visszamehetsz trófeázgatni.
Hetes szint alatt kerüld a valkűröket, hacsak nem vagy Dark Souls veterán.A "köd" birodalmában szerezd meg és kicsit fejleszd az Ivaldi armort, mert nagyon sokat segít ha rajtad van és úgy öld meg a valkűröket.
Az Odin szeme avagy a varjak megölése trófea.Ezek kékeszöldes színű varjak, amiket baltával kell ledobni.Felismerhetőek mikor a közelükbe érsz, mert adnak ki egy furcsa hangot.Igaz nem mindegyik, mert vannak nehezen látható varjak is.De van rá youtube guide, enélkül sosem találtam volna meg az összeset...
Remélem nem spoilereztem semmit. -
Gery9112
őstag
válasz markknight #185222 üzenetére
Legközelebb azért a spoiler gombot is találd meg. Tudom-tudom régi játék és minden star wars rajongónak illik kijátszani de attól még a spoiler az spoiler.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
addikt
-
penge111
addikt
válasz Tyler Durden #185226 üzenetére
Örülök, hogy már velem együtt te vagy a 3. személy, aki ezt a jelenetet emlegeti (FF7) Csak szeretik itt páran jrpg-t is
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Zolibacsi88
aktív tag
Csatlakozok a Nier Automata klubhoz. A sztorijában bekövetkező “mindfuck”-ok, majd “mindfuck a mindfuckban” csavarok. Megvan mindhárom platformra, Ps-en platinázva. (Ha Switchre is megjelenne az +1 mindfuck )Az ilyenkreatív fejlesztői hozzáállást támogatni kell.
De ha kettőt is lehet akkor a SW: Force Unleashed-ben mikor lehoztuk az égből azt a kis repcsit
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz penge111 #185228 üzenetére
Nekem az FF7 egy nagyon meghatározó élmény volt. Sose felejtem el édesapám hozta külföldről a PS1-et 2db játékkal wipeout illetve az FF7. Namost az FF7 úgy beszippantott, mint azóta is kevés játék, és igen, megalapozta a jrpg-k iránti vonzalmamat is (: BTW most is úgy érzem, hogy a Spiderman után a Nioh kicsit hátrébb csúszik és elkezdem inkább a DQXI-t.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
hombre[EU]
veterán
válasz Zolibacsi88 #185229 üzenetére
Philip K. Dick - Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?
SzívesenLife, Uh, Finds A Way
-
Rigormortiis
veterán
válasz penge111 #185207 üzenetére
Ugy volt zsenialis a Crisi Core, hogy tudtuk, mi lesz a vége (a FFVII-ből).
Ami nagyon wtf volt számomra az a KOTOR fő csavarja a játék bő kétharmadánál.
De akkor már a FFX végét is emletsük meg.
Annyira zseniális, hogy utólag ismét elkezdve rájössz, hogy a játék bevezető képsoraiban miért olyan lehangolt Tidus hangja.
Plusz Gears of War 3/Dom halála. Ejj az a rész nagyon megmaradt bennem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
BaLee
addikt
Érdekes problémával találkoztam. Volt egy HZD játékom, elkezdtük játszani egyik profilon, de írták több helyen, hogy érdemes beszerezni a Complete változatot. Beszereztem, régi játékot töröltem, újat feltelepítettem és előröl kellett kezdeni a játékot...
Még szerencse, hogy csak 1-2 óra volt benne.
-
marilllyo
veterán
válasz BaLee #185241 üzenetére
Sajnos ez előfordul. Egyes játékoknál ilyen esetben még a trófealista is külön van. (Pl. Witcher 3).
De van ahol semmi gond. Pl. Batman A.K. Lemezes Day1 mentést vitte tovább a digitális Goty két évvel később.
Nem tudom kinek a sara ez ...[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bétaville
senior tag
Nem is tudtam, hogy a Days Gone Magyar felírattal jön.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
RangerFox
veterán
válasz marilllyo #185245 üzenetére
Pedig tényleg nem csinált semmi újat... De a storytelling, az a pszichés hatás, amin a karakterek, és velük együtt a játékos végigmegy, a morális döntések és következményük... Amikor megvettem, csak szimplán ki voltam éhezve valami Gears of War stílusú cuccra, nem vártam semmit a játéktól, és megkaptam életem egyik legjobb játékélményét. Sajnálom, hogy máig nem készült hasonló játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest