-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
a ps+ -nál érdemes megnézni az exclusive engedményes árakat. egy diszkont ár nincs, minden teljesáras
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Battlefront 2-t elkezdtem nyomni, nagyon bejön az sw feelinges lövölde. Szintezésre melyik mód az ajánlott? Jelenleg galactic assault mapokat megyek, több de inkább kevesebb sikerrel. Nyílván még rutintalan vagyok, de próbálom a pálya objektíveket teljesíteni, viszont mikor meghalok és látom, hogy ki ölt meg, mindenki szinte epic kártyás. Mennyi idő ezt kifarmolni? Nem gondolom, hogy csak csak emiatt nyernek, de megnézve a kártyákat azért szignifikáns differencia van egy alap karakter, meg egy 3 epic kártyás között..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
.LnB
titán
válasz Tyler Durden #184056 üzenetére
Nem sok idő fejlődni. Én pár nap alatt felhúztam minden karaktert (mármint a négy katonát, nem a hősöket) 40-re. Leggyorsabban Officer-rel lehet a buffokkal pontot szerezni. Általában vaannak olyan játék módok ahol 3x XP-t kapsz. Legutóbb a Strike volt ha jól emlékszem. Nem tudom most melyik jatékmód buffos.
Szerk. : megnéztem, most 21.-ig az űrcsatás (űrhajós) játékmódban van tripla xp.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Több hónapos hír már, de úgy tűnik, hogy konzolokra is jön klasszikus nézetű MOBA:
Live-Die-Respawn
-
fausto
addikt
válasz Tyler Durden #184056 üzenetére
A galactic assault a legjobb a kasztokat fejleszteni, blast-ban meg a killeket lehet gyűjteni (ami a fegyver fejlesztéshez kell)
-
mastadoc1
tag
válasz bagyulajuve #184038 üzenetére
Ez már csak ilyen. Kb 8-9 óra alatt végig lehet játszani, ez nekem is eltart kb 2-3 hétig, mert a gyerekek miatt alig tudok játszani. Elég nyomasztó a hangulata, de tetszik az egyedisége.Illeve tényleg gyönyörű.
-
-
addikt
Ok köszi mindenkinek a választ, akkor próbálok majd a tripla xp-s vonalra fókuszálni. Amúgy számomra ilyen kikapcsolódós lövöldének teljesen megfelel a játék, 4k-ért nem volt rossz vétel.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
.LnB
titán
válasz Tyler Durden #184064 üzenetére
Ja annak tök jó. Most a Nier miatt nálam pihen. Esetleg ha elkap majd valamikor az SW feeling akkor nyomom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
storm3
senior tag
Destiny 2-vel jatszik innen valaki? Van olyan csomag, amivel az osszes kieget megkapom? (jelenlegi+jovobeli) A masodik reszben is felesleges a korabbi kontent? Taken Kinggel rengeteget jatszottam, de az elso reszben mindig az uj kieggel elavult a korabbi tartalom teljesen.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
OgreImre
senior tag
válasz Bad Pritt #183907 üzenetére
Az Ys VIII - Lacrimosa of Dana is megér egy pillantást, ez nem körökre osztott harcrendszeres.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
OgreImre
senior tag
Egyre jobban tetszik ez a Nioh...ha nem vigyázok beszippant, pedig még sehol nem tartok csak a
partraszállás utáni halászfaluban.
Az is két estéig (2x1,5 óra) tartott amígkiértem a Towerból "And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Domaximus
tag
Az ilyen Store akciókat hol tudom részletesebben nyomon követni? Store-on kivűl, van valami weboldal ami leirja az összes akciós gamet (hungary store-osat persze)?
-
NyMRooD
őstag
Most nem kellene mennie a Jump Force bétának? Illetve aki már próbálta az avatar résznél választott karakterrel kell játszani vagy utána választhatsz harcost?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
NyMRooD
őstag
-
nincsnév007
őstag
Miért van az hogy semmiféle értesítést nem kapok ? Se partyt, se üzenetet nem kapom meg
-
válasz NyMRooD #184074 üzenetére
A FighterZ meg a Ni No Kuni miatt fel vagyok iratkozva a csatornáikra ezért jött nekem is szembe ez az info. Egyébként ez a Jump Force nem tud megfogni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
saelin
veterán
válasz oriic #184058 üzenetére
Mintha egy kínai lol copy-t látnék!
Amúgy meg jöhet. Nagyon gyér a konzolos moba felhozatal.
Xaels
Reggel próbáltam a bétát. Nem csak hogy nem is szép, de még a harc is gagyi. Kb mintha valami modder csapat dobta volna össze.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Tatyla
őstag
ez az új Division 2 is magyar feliratos lesz?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
luigi106
tag
Sziasztok.
A Doom és a Doom VFR ugyanaz a játék csak a VFR az VR verzió? Vagy két teljesen más story?
-
itroh
tag
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Dishonored trilógia 6ezerért elég best buy, jól gondolom? Nem is értem, miért ilyen olcsó, először azt hitten elírás, de így maradt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ThroneBreaker helyzetjelentés. Eddig 26 és fél órát játszottam vele. A történet egyre kacifántosabb, a döntések meg nehezednek. Egyre többet kell a paklit átvariálni, mert a feladatok és a harcok megkövetelik. Nincs egy mindentverő szett. Legalább is nekem Gwent szűzként nem mindegy miből élek. Ha van egy bevált taktika, tuti a történet úgy hozza változtatnod kelljen. A kirakósok még mindig változatosak, mármint a határokon belül, nem nagyon ismétlődnek. A döntéseknek érezhető hatása van és néha feladja a leckét. Átvezető videók helyett mindent olvasni kell és nincs lokalizáció, így akiknek nem megy valamelyik idegen nyelv azoknak nem ajánlom.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nincsnév007
őstag
A rebuild database mindent töröl a gépröl ?
-
RangerFox
veterán
válasz nincsnév007 #184098 üzenetére
Semmit nem töröl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest