-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
Ez a Days Gone nevű játék Left 4 Dead 2 szerű coop lesz?
PSN: ne0teric_sAN
-
MODERÁTOR
Attól függ, hogy mivel játszol, mikor ugyanazt kell betölteni többször, ott egy idő után segít mert elkezdi NAND-ból olvasni.
(#183947) szimosoft: Meg kell várni amíg teljesen telepíti a lemezről a játékot, vagyis amíg nem hallod, hogy teljesen megállt a pörgés. Utána a játék indításakor mindig felpörgeti egy rövid időre, mert ellenőrzi, hogy benne van-e.
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Star Wars Battlefront 1 1500 vagy akkor inkább a 2 rész 4000-t?
Mi a különbség? eddig Bf1 ment sokat, gyerek szereti a Star warst. -
addikt
válasz H.lacika #183956 üzenetére
Én a 2. részt vettem meg, sokaknak bejött itt a fórumból. Nem játszottam vele sokat de látványos, illetve nálunk a fiam is nagyon szereti. Szerintem ha sw fan vagy, akkor nem lősz mellé. 4k-t simán megér..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
szimosoft
csendes újonc
válasz Kendek #183955 üzenetére
Szia!
Köszönöm. Ma jobban odafigyelek, de tegnap egész este a doom-ot toltam és feltűnt, hogy állandóan pörög a cd amit nem tudom, hogy jó-e. Gondoltam arra, hogy kell pörgetni mivel éppen játszom vele és adni kell az adatokat folyamatosan, de nem tudom. Amint kilépek egyből megáll.
-
.LnB
titán
válasz H.lacika #183956 üzenetére
Tartalomban jóval több a második rész. Alapjaiban ugyan az a kettő. De az elsőt nem éri meg már megvenni. Ráadásul a másodikban van egy kampányocska is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
Tatyla
őstag
nem tudok belépni a Black Ops 4 free trialba mindig hibát ír a Call of Duty bejelentjezésnél pedig jó az accom, ötlet?
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
MODERÁTOR
Single játékok esetén úgy általánosságban nem ér túl sokat az a kicsi NAND cache, nagy változást nem érezni az olcsóbb BarraCuda (ST2000LM015) variánsához képest (mindkettővel van tapasztalatom). Azért maga a rendszerfelület talán kevésbé hajlamos az akadozásra (egy idő után az adatbázis töredezik), olyasmi mint mikor SSD-re váltasz. Ha pár ezer forint nem számít, akkor azért érdemesebb a FireCuda-t venni. Illetve ha nem akarsz Seagate-et, akkor ott van most már a WD20SPZX is (de ez is SMR, vagyis nem a sok írási művelet az erőssége).
-
.LnB
titán
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
-
Deck
titán
Próbálta valaki a Jump Force bétát? Sikeresen átaludtam ma..
PS5
-
bagyulajuve
addikt
vegyem vagy ne vegyem a Hellblade-et? szemezgetek vele egy ideje, de van mivel játszanom...
Resistencia eterna
-
Domaximus
tag
válasz bagyulajuve #183983 üzenetére
Akkor várj még vele.. lesz az olcsóbb is. Én most a Titanfall2 simát vettem meg (kampány miatt csak) az most nagyon jó árban van basszus. Van egy ilyen pakk is amiben Bf1 Revolution meg TF2 Ultimate kiadás van az is jó árban van, aki szeret multizni és még nincs meg neki, sztem kötelező ennyiért !
-
őstag
AC7et megvette valaki? Ha igen akkor érdekelne a vélemény, nagyon szeretem az Ace combat szériát
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
MODERÁTOR
Sziasztok,
ebből az építgetős/stratégia stílusból ajánlott valamelyik az alábbiakból vagy nagyon felejtősek?
(Civ VI megvan switch-re)
Aven Colony
Surviving Mars
Cities: Skylines
Kösziii előre is.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
.LnB
titán
válasz predakon #183990 üzenetére
Én most nézem twitch-en. Hát, szerintem nem nagy szám. Ajánlom, hogy nézd meg magadnak te is. [link]
-
storm3
senior tag
Bocs a kerdesert, de szamomra kicsit tul van bonyolitva az elso hsz. - ben ez a megosztosdi es azt szeretnem tudni, hogy ha a baratommal vagyunk 'partnersegben' oda-vissza de nala van a plus elofizu, akkor nekem csak a multi mukodik, vagy van felhos mentes, havi dealek stb. is?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
markknight
veterán
Megnéztem ezt az új mortalt és hát picit bekakáltam tőle. Nem semmi cucc lesz ez.
-
saelin
veterán
válasz koncsik #183991 üzenetére
Surviving Mars-t tudom ajánlani, nekem megvan és már 2x játszottam "végig". Az a legjobb az egész játékban, hogy simán kibír több new game-t, mert annyi változó van:
- 10 sponsor közül választhatsz, amik eltérő bónuszokat adnak. Más a kezdő tőkéjük, a toborozható emberek száma, hogy mennyi research per Sol-t tudnak kitermelni, a nyersanyagokat is más áron tudják eladni és ahogy említettem mások a bónuszok. Pl időnként kapsz pénzt, nagyobb rakéta teherbírás, olcsóbb épületek stb.
- 11 commader profile van, amik megint csak különféle előnyöket adnak.
- 9 Mystery story line van, amiket vagy random vagy magad választasz ki. Lényegében ezek story eventek a gameplay alatt. Némelyik felér egy challenge-el, mert ha elbukod rámehet a koloniád.
- Változtatható a Game Rules. Ez annyit tesz hogy tweakelheted a játék szabályait. Pl a Tech fád totál random, nem kell karbantartani az épületeket (easy mód kb, trófeák tiltva vannak az ilyen könnyítések alatt), több meteor stbSzerintem messze ez a legjobb building game a Ps4-re. Főleg a rework óta!
Szerk:
Az Aven Colony-t pedig kerüld el, mert nagyon sekély, rosszul van megírva (szarul fut) és egyszer kijátszós. A kommented pedig felhívta arra a figyelmem, hogy nincs Civilization játék Ps4-re... Há Wtf.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Hirons
csendes tag
válasz Gigicuci #183969 üzenetére
Ha gyöngyszemet keresel, és esetleg eddig még nem volt meg, én az Inside-ot mindeképpen javaslom,
lehetőleg úgy, hogy ne olvass róla semmit előtte, letehetetlen.
Eszméletlen hangulat, nagyon jó játékmenet, egykét nagy WTF.
7euro most, szerintem annyiért ajándék az élmény. -
törölt tag
válasz malystryx #183940 üzenetére
Hú erről a témáról órákig tudnék beszélgetni veled ,csak lehet nem itt kellene
De jah annyit azért így off-ban h igen valószínűleg sokkal több mindent kiderítettek már mint amit jelen pillanatban tudni lehet !
Pl. Biztosan tudod h a szfinx arcát mm-re olyan pontosan letükrözni a két felét mint ahogyan akkor megalkották a mai !! 2019!!! technikával is nagyon,nagyon komoly kihívás lenne.
És akkor még nem is beszéltünk a tájolásáról
Őrület mi lehetett itt nagyon nagyon régen!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest