- Samsung LCD és LED TV-k
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Adam_Shepard #155600 üzenetére
Szerencsére sűrűn van valami akció. Az más kérdés, hogy nagyjából ugyanazok szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Atomgeszi
veterán
Aki vágja az USA-s árakat, a DOOM mennyi szokott lenni? Olcsóbb, mint magyarban most 3090-ért?
Ja és mit mondtatok, ha megvan a lemezes complete Edition Horizon -ból, akkor nem megy az upgrade digitálisra mentés átvitellel?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Rendeltem egy ilyen gépet a gyerkőcömnek.Az lenne a kérdésem hogy össze tudom e hozni a telefonomat (Galaxy S9) a PS4-en keresztül lássam a telefont a tévén. A tévém nem okos.Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
.LnB
titán
Most, hogy vége az E3-nak, milyen PS exkluzív cím jön még idén a Spider-Man-on kívül?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Atomgeszi
veterán
válasz #20844032 #155608 üzenetére
Ahh király, itt működik is az email értesítés árcsökkenéskor?
Most épp nem enged regisztrálni. Megjött az aktiváló email, de amikor rámegyek, akkor 403 Forbidden jelenleg.
Type: RIDER valaki próbálta? 690(1500)-at megér?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
aktív tag
Sziasztok
Eddig lemezesen volt meg a GT Sport, most megvettem digitálisan.
Mikor indítom, még mindíg kéri a lemezt.
Ilyenkor le kell szedni a lemezes telepítést, és újratelepíteni a Store-os verziót?
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
.LnB
titán
válasz ldave #155611 üzenetére
Keresgéltem én is, de semmi. Gondoltam rákérdezek, hátha benéztem valamit. Viszont örülök neki.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz 3L1T3 #155615 üzenetére
A RDR2-n kívül semmi nem jut eszembe amit meg akarnék még venni idén. De lehet memóriám rossz.
-
.LnB
titán
válasz ldave #155619 üzenetére
Ja az, tényleg!
(#155620) Moby [link]. Ne viccelj, azért egy petákot sem adnék. Kétszer el tudták adni nekem azt a f*st. Már így is ciki, azért a három már igazán durva lenne. Félbehagytam a másodikat is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nincs azzal baj. Spidey miatt csúszni fog, 1 hét alatt nem fog az legurulni szerintem, de én berántom. Játszottam az előzőeket is, nekem bejöttek (az első jobban az újból, de hátha ez megint megdobja azt).
A metrot viszont sajnálom, hogy átcsúszott. A Days Gone-ért nem kár, de az nem '19-re kéne tolni, hanem 20-ra, az a kezdeti koncepciókhoz képest egyre szarabbnak nézett ki, minél többet mutattak meg az alphából.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Másrészről, nekem még a következők vannak talonba: Beyond (most nyomom), Detroit Become Human, Bloodborne, Yakuza: Kiwami, Horizon Zero Dawn Complete, Shadow of the Colossus. Egyrészt, mindegyiket többre tartom ennél a Splinter Croft címnél, másrészt ki fognak ezek szerintem tartani idénre. És a Spider-Man-t is megveszem majd.
-
penge111
addikt
Ahahah, eljött az én időm a Dragon Age Inqusition Goty 2600 Ft 100 óra tömény rpg az arcomba
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
-
törölt tag
A beyond szerintem a QD leggyengébb címe, én azt nem tartom sokra (bár lenyomtam még anno ps3-on), de ja, ez így elég szép lista időben is. BB-ben olyan 400 órám van, platina, 100% DLC-vel, HZD-ben is van egy százasom, az is platina, nem 100%(még egy NG+ trofi hátravan) DLC-vel. Detroit fantasztikus, oda még visszatérek én is, egyelőre 1 endingre pörgött le, SotC meg alap.
Ebből a listából nekem a yakuza a fehér folt. Nem vagyok nagy rajongója a verekedős stuffoknak
-
.LnB
titán
válasz #20844032 #155628 üzenetére
Kíváncsi vagyok a Beyond-ra. Lehet lesz Heavy Rain is. De a Beyond irányítása az kész katasztrófa. Elviselem,, de mikor rázni kell a kontrollert, mint hülyegyerek a csörgőt...
Platina az... engem ilyesmi nem érdekel. Kíváncsi vagyok lesz e valaha, valami amire azt mondom, hogy na most ezt kiplatozom (effektíve a semmiért).Yakuza?! Azt csak azért, mert ikonikus sorozat, és még nem volt vele szerencsém. Ugyan ezért érdekel idén a Dragon Quest XI is. Úgy gondolom, hogy ha már kocka vagyok akkor csináljam rendesen, igényesen. Inkább próbálom ki ezeket, mint, hogy vegyek egy "x-edik" AC, FC, TR részt.
ui: Ja! és az MLB The Show 18-ban is fel kellene jutni a nagy ligába játszani azért a Road to the Show játékmódban. Szal' még az is ott van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #155633 üzenetére
Nem rossz játék a Beyond, és ha nem a QD csinálta volna, és ha David Cage nem az lenne aki, és nem úgy kommunikálta ahogy, és nem olyan pedigrével jött volna, amilyennel jött, akkor egész más jelentést is kaphatott volna, de ma már ezeket a címeket, meg ami mögötte van, nem is lehet kontextusba helyezni.
De David Cage anno ilyen képekkel zsibbasztotta a népet, meg olyan posztokkal, amiből mindenki felé azt sugározta, hogy a beyond az valami a heavy raint is messze túlszárnyaló produktum lesz, aztánmeg....de ez ma nem jelent szinte semmit, és azóta jött a Detroit, amivel jóvátett mindent. -
wierra
senior tag
Nekem új infó, Yakuza Kiwami 2.
Ha jól értem, tervezik a teljes remasterelést a pre-PS4 részekből."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
törölt tag
válasz Rage47 #155634 üzenetére
Az igazat megvallva én nem nagyon emlékezem már az irányításra pontosan, de arra igen, hogy jónéhány endingre letoltam DS3-al, és jónéhányra move-al is, és nem emlékszem olyanra, hogy hörögtem volna bármelyik miatt, de ettől részletesebben nincs már meg, az sem tegnap volt már.
Nehéz nekem ennyi ps noob között, akik 6-10 éves prevgen játékokkal tolják[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Ha érdekel a jrpg téma, akkor a Ni No Kuni 2-t ajánlom figyelmedbe. Múltkor ajánlottam PC-s ismerősnek aki ráadásul nincs is oda az anime stílusért, de még így is tetszik neki. Sőt, már előrébb jár benne mint én...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Gery9112
őstag
válasz #20844032 #155645 üzenetére
Nekem pont ezért maradt ki teljesen a fallout 4. Érdekelt a játék de a Witcher 3 óta toronymagasan van a mérce. A Ubisoft open-world játékainál is irritál már a 72. kísérgetős küldetés.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
mcwolf79
veterán
Hát kedvet kaptam a BO3-hoz, néha kicsit kikapcsolódni a WW2-ből, de sajnos (mint ahogy várható volt) retardáltakkal van tele a játék. Gondolom boldog-boldogtalan letöltötte , és élvezkődnek a multiban. Én nem vagyok nagyon penge, de ahogy mondják vakok közt fèlszemű a király. Inkább vissza a II. Világháborúba.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Frod
addikt
Hali!
Kérdés következik: arra már rájöttem, hogy a Marvel Ultimate Alliance ps4-es újrakiadása is támogatja a couch-coop játékot, tehát tudunk a haverokkal egy gép előtt játszani, DE!
Ehhez tudom "vinni" a saját profilomat, vagy az adott gépen ahol leszünk létre kell hozni csak emiatt a házigazdáén kívül három plusz profilt? Lehet hülyén fogalmazok, szóval mégegyszer: a saját fiókommal be tudok lépni másvalaki gépén másodikként ha coop játékról van szó?
Köszi!Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
válasz #20844032 #155632 üzenetére
Jó, hát szerinted az új Tomb Raiderek jók. Szóval ez után lehet, hogy nagyon fog nekem tetszeni a Beyond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest