- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
Egy barátommal megosztottuk egymással a PSN accountunkat, hogy tudjunk együtt / egymás játékaival is játszani. Viszont a DLC-ket nem kaptuk meg csak az alap játékot. Erre van megoldás?
A topicban nem találtam értelmes megoldást rá, mindenhol mindenki azt írja, hogy ha megosztod az accountod akkor mindent használhatsz (PS Plus, játékok, Season passok, dlc-k) de a valóságban mégsem így van most nálunk. Nekem pl. Destiny 2 Digital Deluxe lett megvásárolva, de ő csak az alap játékot tudja játszani, a DLC-t nem, a barátom pedig a CoD WII Digital Deluxe-t vásárolt a store-on és én sem kaptam meg a Season Pass-t. Carentan pályát letöltötte ugyan, de nem játszhatok rajta.
Válaszaitokat előre is köszi.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Több mint 70,6 millió PlayStation 4-et adott el eddig a Sony december 3-ig bezárólag. [link]
-Több mint 70,6 millió PS4
-Több mint 617,8 millió játék (Digitális+lemezes)
-Több mint 2 millió PlayStation VR
-Több mint 12,2 millió eladott PS VR játék (150 VR cím jelent meg eddig)
-Több mint 130 VR cím jelenik meg 2018. végéig[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
NyMRooD
őstag
válasz 3L1T3 #133233 üzenetére
Sima ps4 már el is tűnt (legalább is már tudtommal nem gyártják, már nem is nagyon lehet kapni), szóval jövőre nem tűnhet el megint, helyette van a slim ami a szokásos eredeti model ráncfelvarrása (minden generációban van ilyen, általában nem is egyszer) ami meg leghamarabb 2019-ben tűnik majd el, feltéve, hogy a Sony a nyár közepéig bejelenti az új ps (fél)generációt és karácsonyra ki is hozza azt (mert olyan még nem volt, hogy bejelentéssel egy időben - előzetes pletykák nélkül - a semmiből megjelenjen egy új gép és rögtön dobják is a régit), szóval szerintem nem helytálló a jóslatod.
A folytonosságban viszont 99%, hogy igazad van (tehát következő gép mindent visz amit a mostani, a játékok az alap hardverrel ellátott ps4/slim kiadásra megszűnnek jönni, de még a pro támogatott marad - cserébe meg le is csúszik a slim árszintjére), mivel "iparági pletykák" ezt mondják.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
pr0bi
senior tag
válasz Kendek #133260 üzenetére
A Pro inkább a 4k réteget célozza meg, fejlesztésnél ugyanaz a mérvadó mindkét gépnél amit a Sony külön kihangsúlyozott. (a VR már csak hab a tortán) Erre építették ezt a generációt, ennél többet felesleges várni mégha megvannak a lehetőségek is olyan nagy minőségbeli ugrás nem lesz amit egyesek várnak. Majd az 5. generáció.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Pubg szerű DLC jön hozzá.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Ramoskaa
senior tag
válasz Ramoskaa #132578 üzenetére
Sziasztok!
Csak nekem van ennyi problémám a tv és ps4-el?
1 hét után valami nem frankó megint.. Így kezdödött: Rest mode-ba raktam a gépet és kb 8 óra elteltével mikor felébresztettem fekete képernyő. Megpróbáltam kikapcsolni a gépet vagy rest mode-ba rakni újra a ps4 ki-be kapcsoló gombjával ,de semmi se történt nem adott hangot se... csak tápkábel kihúzásával tudtam leállítani.(Ez egyértelműen ps4 hiba)Újabb jelenség: Ha több óra után bekapcsolom a képet fekete képernyő fogad, hdmi kábel ki-be húzkodására nem reagál. Nyomom a ps ki-be kapcsoló gombját rest mode-ba rakja magát és felébresztés után ad csak képet. (Ez is ps4 hiba szerintem)
Mai napom: Ugyanez a jelenség csak felébresztés után berezonál a kép. Át dugtam hdmi 2 -re. Kikapcsoltam a hdr funkciót az slot 1-en. Tv újraindul. Bekapcsoltam a solot 2-re a hdr-t és szürke képernyő hangyázásaal fogad.. HDR-t újra ki-be a 2. sloton és most jó (talán a tv?)
Tesztelni se nagyon tudom másik tv-n mert random dobálja a jelenségeket.
PS4-pro-t most cserélték ki hasonló probléma miatt : ott adott képet ,de villogott a kép.Teljesen elbizonytalanodtam, hogy a tv vagy a ps4 pro rossz megint..
[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
bigmasterg
addikt
Sziasztok!
Ezek rendes, eredeti ds4ek?
Van valakinek tapasztalata vele?Akadnak olcsóbban, gyanúsak / utángyártottak, na olyat nem szeretnék kifogni.
-
3L1T3
addikt
válasz bigmasterg #133264 üzenetére
Én mellőzném!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Prowler
senior tag
válasz bigmasterg #133264 üzenetére
Szia!
Nekem kicsit gyanúsnak tűnik, hogy csak a sajtófotók vannak ott és sehol egy kép az aktuális termékről vagy a dobozáról. Nem akarok rosszmájú lenni, de tekintve hogy Kínából jön a cucc szerintem nem eredeti DS4 amit árulnak.
Veremivadék Undorkutya
-
Ramoskaa
senior tag
-
marilllyo
veterán
válasz Ramoskaa #133269 üzenetére
Igazság az, hogy ezeket én is tapasztaltam.
Játék közben elmegy a kép...
Rest mode-ból visszalépve nincs kép... hdmi ki-be oldja meg...És ha jól tudom más is írta, hogy vannak ilyen problémái.
Nekem mondjuk nem gyakran csinálja... Heti 1x valamelyiket....
Illetve a PS-t azóta én is cseréltem FAT-ről PRO-ra a TV maradt ugyanaz.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Olyasmi
aktív tag
válasz XFishboneHUN #133220 üzenetére
Köszi!
Megtaláltam! -
Ramoskaa
senior tag
válasz marilllyo #133270 üzenetére
Nálam csak bekapcsolásnál van gond, játéknál sose csinálta vagy ,ha már normálisan elindult a gép akkor nem tűnik fel a jelenség..Nekem slimem volt előtte és annál nem tapasztaltam ezt.. Meg az is érdekes ,hogy most cserélték és az első 1 hétbe gond nélkül ment..marhára idegesítő..
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
30z.Samu
félisten
Már úton haza az én Drágaszágommal. Remélem nem féltégla van benne!
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
válasz Ramoskaa #133272 üzenetére
Nekem akkor jelent meg nehezen a kép (feketeség) mikor pl. váltogattam a HDMI bemenetek között, illetve előbb kapcsoltam be a PS-t és csak utána a TV-t. De úgy vettem észre, hogy ezen segített a közbeiktatott VR processor unit. Mióta azon keresztül megy a jel, pikk-pakk előjön a PS képe.
Játék közben viszont sosem volt semmi problémám, nem szokott eltünedezni pillanatokra a kép vagy hasonlók. -
oriic
HÁZIGAZDA
És késik a Far Cry 5 is. Igaz ez csak egy hónapot. (Március 27. az új megjelenési dátum)
Live-Die-Respawn
-
Ramoskaa
senior tag
válasz #38167040 #133278 üzenetére
Csináltam megint egy gyári visszaállítást a TV-n meg pár beállítás átállítottam pl. ne induljon gyorsabban a tv bekapcsoláskor stb. Olyat találtam ,hogy Eco mód, lehet az lesz az amiről beszéltél.
Egyébként: LG 50UH635V a típusaHa elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
PS4-hez szeretnék venni, valami jó kis Bluetooth fejhallgatót, láttam van 2 féle hivatalos is, bár az olcsóbbról olvastam pár negatív tapasztalatot is, hogy a műanyag részei könnyen törnek, a drágább Platinum verzió-nál ezek a részek már fémek, de az ára jóval magasabb.
Van esetleg valami más ajánlott, ilyen 7.1 virtual surroundos vagy hasonló minőségi fejhallgató ami ajánlott hozzá?Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Jigoku
tag
válasz Scholes9 #133276 üzenetére
Hát igen, ez a 576, nem kell rajta meglepődni. :,D Ők már csak ilyenek.
Btw, nem tudja valaki, most karácsonykor lesz valami nagyobb leárazás a Store-ban? Mármint jó, látom, hogy most van többféle akció is (2 játék 8990-ért, naponta új akciós játék stb.), de hogy ezeken kívül, ami esetleg több játékot vagy season pass-t érinthet? Sajna tavaly ilyenkor még nem voltam (mármint PS4 nem volt), meg annyira nem is néztem, szóval béna kérdés ide vagy oda, egy kis segítség jól jönne. Csak mert ha lesz nagyobb akció, kivárom, hátha amiket kinéztem, esetleg akciósan meg tudom venni (vagy akció miatt akár többet xD). C:
Csak mert facebookon is írta valaki, hogy tavaly elég nagy durranás volt, de nem tudom, pontosan mit értett ez alatt.
[ Szerkesztve ]
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
MODERÁTOR
válasz Jigoku #133286 üzenetére
Persze, hogy lesz, a nagyobb, év végi (Karácsonyi) leárazás még csak eztán jön. De azért arra lehet számítani, hogy most is váltani fogják egymást a játékok. Vagyis valószínűleg nem azok lesznek újra akcióban amik közvetlen előtte is. Tehát ha most látsz valami jót, akkor érdemes lehet megfontolni.
-
nFlex
tag
Haliho. Másodszor tűnik el a witcher 3 a gépről, de mindennel együtt. A mentésem megmarad mindig. Miért van ez? Találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
-
WaterWave
veterán
Kis Cod WW2 Multi
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Tegla80
addikt
válasz nFlex #133288 üzenetére
En elzarnam azt a gepet mert sztem van valaki a kornyezetedben aki nagyon nem akarja azt,h Te azzal toltsd(baxd el)az idod...... persze nem ismerlek igy nem tudhatom,h van e valosagalapja annak amit irok,de igy legalabb atgondolod ezt is.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon jó volt a Rise of the Tomb Raider. Habár a kampány már nem volt annyira erős és érdekes, mint az előző résznél, esélyes, hogy még egy végigjátszást meg fog érni a dolog.
Viszont a dlc-k nagyon el lettek találva. A nyomozós Blood Ties simán megérhetne egy teljes játékot, az Endurance móddal (ami ugyanaz, mint a Division Survival módja) pedig többet játszottam, mint a kampánnyal. És van itt még több mód is, de ezeket emelném csak ki.
Akinek tetszett az előző rész, semmiképp ne hagyja ki!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
válasz oriic #133273 üzenetére
Baszki. Előző genre is megjelent ugyan ez a pakk. Akkor ez most a hd kiadás hd kiadása lesz?
Bár ide is megveszem majd, mert annyira coolak ezek a játékok, hogy ihaj. A régi Danténál nincs lazább arc a világon!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
törölt tag
válasz 3L1T3 #133225 üzenetére
Semmiféle kompromisszumot nem kell kötniük most sem. A PRO minden teljestménytöblete bele van tolva a nagyobb felbontásba. Gyakorlatilag nem is rendelkezik etttől több többletteljesítményel ( az a 4x teljestmény valójában nincs 2.5, az is gpu szinten, cpu szinten meg van egy 30%-os órajelnövekmény).
-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Kontroller tartót, illetve töltőállványokat nézegettem. Van valakinek tapasztalata ebben, hogy mit érdemes venni?
Én kinéztem most ezt: http://576kb.hu/venom-vs2732-ps4-fekete-dupla-toltoallomas
Mit gondoltok róla?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest